Kız arkadaşım Farklı Bi msn Kullanıyor Olabilir?Yardım

MemetMelis

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi sabahlar diyorum:) bu saatte kim bu manyak diceniz ama.Beynimi kemiren bşey var.Kız arkadaşımın farklı bi msn kullandıgından süpheleniyorum.Bunu nasıl ögrenebilirim.Onun bilgisayarını nası görebilirim.Keylogger Trojan hakkında blgim sıfır.Ne olur bana yardım edin.Gerçekten cok ihtiyacım var yardımlarınıza.Herkese iyi geceler.Simdiden Cok teşekkürler

Seni Seviyorsa Yapmaz ÖyLe ŞeyLer Canını Sıkma Yat Uyu Şimdi =)

heycan yok koywer tekmeyı gıtsın :D kızmı yok :D kafanı saa cewır kız sola cewir kız... he unutmadan bu forumda boyle bı talebe karsılık werıcek pek kimse yok sanıırm : )

hocam şutla gitsin ya hayat bir kızla zaman geciricek kadar uzun diil yada şutlamadan yeni bi tane yap öle daha iyi benden sölemesi

en ıyısı kendısıne sor yalan soylese bıle cıkar bırgun ortaya fuzulu ıslerle ugrasma bosver

arkadaşlar bakın sutla gitsin olayı dgil 1.5 yıllık bi ilişki ve cok icddi bi boyuttayız.Ve msnine girdim araclar gizlilige girdm.Engelliler içinde insanlar var zten.Engell olmayan listesnde biri var tanımadıgım.Ama msn kişi listesinde yok.Arkadaşlar ve eminim gizli bi msn kullanıyo ne olur yardım edin hayatım size baglı ya.Lütfen...

arkadaşlar bi de msne en son ne zmn grmiş nası ögrenebilirim

peki nası kullanacgım programın adı ne falan burdan verilmesi yasak sanırım msnden konusabilirmiyiz?

s.a. kardeşim aynı dertten muzdaribim :( ben C:\Documents and Settings\oturumadı\Contacts burdaki contacts klasörünü göndermesini istedim bana. bilgisayarda açılan tüm oturumlar kaydolur buraya. gizli dosyaları gösterdiğin zaman görebilirsin. sende ikna etmeye çalışabilirsin. Ben ikna ettim ama göndermeyi beceremedi. Ayrıca showmypc diye bir program var karşı tarafında izni ile bilgisayarına bağlanabiliyorsun. Bunada ikna edip kendinde bakabilirsin contacts klasörüne. Başkada bilgim yok bu konuda. Dostum ayrıca başka bir şekilde bunu nasıl yapabileceğini öğrenirsen haberdar edermisin? Bende henüz göremedim istediğim şeyi.. :'(

Proagent ile bişeler yapmaya calısıyorum.Eger Yapabilirsem sana de memnuniyetle anlatırım.Paylasımcı olalım :)

şüpelenmeye başladıysan olay bitmiş senin derdin başka arkadaş boş ver takma kafaya

dostum seni anlıyorum .msn zaten aşkı öldürüyo ...seni engelliyor olabilir.

bence aranızda şüphe warsa güven yoksa zaten o ilişki deildir.

s.a. kardeşim aynı dertten muzdaribim :( ben C:\Documents and Settings\oturumadı\Contacts burdaki contacts klasörünü göndermesini istedim bana. bilgisayarda açılan tüm oturumlar kaydolur buraya. gizli dosyaları gösterdiğin zaman görebilirsin. sende ikna etmeye çalışabilirsin. Ben ikna ettim ama göndermeyi beceremedi. Ayrıca showmypc diye bir program var karşı tarafında izni ile bilgisayarına bağlanabiliyorsun. Bunada ikna edip kendinde bakabilirsin contacts klasörüne. Başkada bilgim yok bu konuda. Dostum ayrıca başka bir şekilde bunu nasıl yapabileceğini öğrenirsen haberdar edermisin? Bende henüz göremedim istediğim şeyi.. :'(

Forumda verilmesi yasak ama poison ve turkojan tarzı keyloggerler var ki karşı tarafında haberi olucaksa kurman çok daha basit olacak. Ve sadece konuşmalar değil bütün şifreler,programları,dosyaları kısacası onun pc sine ait herşeye ulaşabilirsin.

ya abi bırak ne yapacan seviyorsa öyle bişey yapmaz zaten yaparsada hiç kafana takma tekmeyi vur gitsin gö....ne

sacmalama yaa 1.bucuk yıllık ilişkiymiş cok ciddiymiş anasının gözü artık ciddi olsanız kız böle bişey yapmaz hatta şüphe cektirnez zaten yapsaydı sana msn sini vermezdi. hem yapmışsada eskidendir belki haaaa şimdi yapıyosaaa seni aldatıyosa neresi ciddi bu ilişkinin hoş gerçi aldatsa bilen seni kaybetme korkusu sarmış sen herşeyi kabullenicek gibisin. miden geniş galiba.. şüpheleniyorsan sor eeğer varsa bişey patlat yakadı geçç

ERKEKLİK KAYBETMEK KORKUSUNU YENMEKTİR :)

senin gibi biri ile olduğu için kıza acıdım.
Özel hayata hiç saygın yoksa kendi özel hayatına da saygı bekleme.
Deli kanlı gibi sor.

Geri