Kızına tecavüzü seyretti

canalıcı59

Banned
Reaction score
0
Bu kadarı da olmaz. Gözleri önünde kızına tecavüz edildi. Adam buna göz yumdu!..
Mardin'in Nusaybin ilçesinde, 13 yaşındaki kıza tecavüz ettiği iddia edilen kişi ile kızına tecavüze göz yumduğu ileri sürülen baba tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, ilköğretim okulu 7. sınıf öğrencisi A.T. (13),
Nusaybin Cumhuriyet Savcılığına yaptığı başvuruda, babasının yanında çalıştığı tuhafiye dükkanı sahibi Cemal Demirtaş'ın kendisine tecavüz ettiğini, babası İ. T'nin de kendilerini izlediğini öne sürerek, şikayetçi oldu.

Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Nusaybin İlçe Emniyet Müdürlüğü
Asayiş Büro ekipleri baba İ.T. ile Cemal Demirtaş'ı gözaltına aldı.

Nusaybin Devlet Hastanesinde yapılan muayenesinde, A.T'nin tecavüze uğradığı belirlendi.

İ.T. ve Demirtaş, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. A.T. Diyarbakır Çocuk Esirgeme Yurdu'na yerleştirildi.

ben o adamı bulurum mardinde ve onun....ne s*refsizler varmış...

devlet cozer bu işi ya arkadaslar bız ne dersek dıyelim

yuh ya ne gunlere kaldık

harbi yuh artık yha başka denilicek bişey yok cx cx cxx :eek:ut:

arkadaşlar hepiniz yuhh böyle şey olmaz demişsinizde ya adamı tehdit ettilerse adam ya korkuyoda birşey diyemediyse:saskin
bunlarıda düşünmek lazım ama ben kesinlikle adam haklı demiyorum yanlış anlamayın...
cidden o kıza tecavüz eden şerefsizin tekiiiii..

jonerr ne şeklde tehdit ederse etsin adam hiçmi sesini çıkarmaz yha... eğer sesini çıkarmış olsa kız babam izledi demez herhalde

jonerr ne şeklde tehdit ederse etsin adam hiçmi sesini çıkarmaz yha... eğer sesini çıkarmış olsa kız babam izledi demez herhalde

kesinlikle yanlış anlamayın ben adamı savunmuyorum ama olayın ne türlü olduğunu bilmiyoruz:saskin
ama adam mahkemeye kadar çıkarıldığına göre
yani daha n diyelim dünya değişiyorrr:melek

Bu ve bunun gibiler vicdan namus ahlak duygusundan yoksun yaratıklardır.Söylenecek bişey yok yazıklar olsun..Bunlar gibiler yüzünden batıyoruz ya...
İnsanmısınm sen ya !!!

kesinlikle yanlış anlamayın ben adamı savunmuyorum ama olayın ne türlü olduğunu bilmiyoruz:saskin
ama adam mahkemeye kadar çıkarıldığına göre
yani daha n diyelim dünya değişiyorrr:melek

bnce ne olursa olsun adamı öldürücek bile olsalar canından can olan kızına insan bunu yapamaz..! neyse anladım ben seni :goz:

Gavat nesli çoğalıyo bu harbi su katılmamış gavatmış

Geri