kızı kendinize bağlamanın pratik yolu bit bakın

ne saçmalamışsın kardeşim sen böle...Adet günü cinsel ilişki mi olur. Bi kaç gün evvel olanı ise kadının hamile kalma ihtimali en yüksek olanıdır.
bağladım derken tam bağlanmayasın?

anlamsız ben kendı yolumu denıyom daha hıc basarısız oladım neyse

doğru hatta tam bir gun once olunca tam super oluyo bu bir bilimsel gerçek ama tutturması mesele ama kaçırırsan tam tersi olur

kızın aklı bacak arasındaysa neden olmasın ;) öyleleri yok demiyorum elbette vardır.. ama onlar da bana gelmez be gülüm :)

seni keklemişler guzel kardeşim... hem o adetten once dediği ovulasyon zamanıdır. ovulasyon zamanı tabi ki daha arzulu olur bir bayan ama bence bunun uzaktan yakından sadakatle alakası yok...

sadece kullanmak için çıkıyosunuz sanırım...

Nerden Bilcez Kızın Adet Zamanını Saçma Bencede :D

tabii bunun için bir açıklama getireyim :)
evet arkadaş haklı adet döneminde 3 gün öncesi (2 veya 1 de olur ama tavsiye 3 ve 4 gün öncesidir) ilişkiye girmek iyi fikir. hatta adet döneminden yine 3 ve 4 gün sonrası da denerseniz aynı sonucuu elde edersiniz. çünkü bu zamanlarda karşı cinsin yumurtlama dönemine denk gelir (hatta çocuk yapmak isteyenler de bu dönemde işe koyulmalıdır) ve ayrıca çeşitli uyarıcı hormonlarda salgılanır. siz bu esnada ilişkiye girerseniz karşı cinste müthiş bir zevk uyandırırsınız. (ki bu da belleğe yerleşir. ctrl+f yapıp "geçen gece nasıldı" diye hatuna sorarsanız size kırmızı yanaklarıyla sarılıp öpecektir) kısacası bu deneyin derim ben :)

tecrübe etmedim ama gerçekten çok mantıklı geliyor çoook mantıklı

üni liden aldın peki ünililer noluyo prof. filan mı : ))) ki bende üniliyim ne kadar inanılırsa = )

simdi adet zamanı ilişkiye giricen ve hatun sana baglanıcak hayret.. bi kere ilişkiye giriosan hatun sana daha nıye baglansınki istedigini elde etmiyormusun

bide regl dönemi kanlı kokulu cekilmez bi dönem hatunun yanına yaklasamıosun ki iliskiye nası gırıceksın kı gırdın o kan fılan ne kadar ıgrenc bı durum bı daha canınız ıstıcekmı sen bile sogursun ilişkiden ki hatunu dusunemıom ....

Evet arkadaş doğru söylemiş fakat bu işi her kadın üzerinde denemeyin ikinci olarak adet gününü nasıl denk getiricen kıza ne zaman adet olursunmu diyiceksin

Geri