### // KıYaMeTe KaDaR HaVaDa DuRuCaK KaYa // ### [ ReSimLi ]

insanlar korkmasn diye taş destekle duruyo gibi göstermişler :)

insanlar korkmasn diye taş destekle duruyo gibi göstermişler :D bırakın bu işleri ole bi şey olcak bırak desteği altında sürekli hareket halinde bi şey bırakırlar bakın taş havada die resimlerde taşmaşyok lütfen biri bu taş die bi halka içine alsın resmi

insanlar korkmasn diye taş destekle duruyo gibi göstermişler :D bırakın bu işleri ole bi şey olcak bırak desteği altında sürekli hareket halinde bi şey bırakırlar bakın taş havada die resimlerde taşmaşyok lütfen biri bu taş die bi halka içine alsın resmi

kardeş senin peygamber efendimize ve allaha inancın yokmu?

Şimdi inançla ne alakası var bu olayın

Bende öyle havada duran taş falan göremiyorum

Ayrıca bırakın şu arapların islam hakkında söyledikleri herşey doğrudur zihniyetini

Mesala s.arabistan islam dinini kullanarak para basıyor, hacca giden insanları soyup soğana çevirip gönderiyor

ya ahali! bırakın taş nerde taşı göremedim falan demeyi.

arkadaş güzelce açıklamış.önemli olan bu değilmi.

vay taş göremedim vay komik vay araplar şunu yapmış.

bu bir hikaye değil miraç gecesinde yaşanmış gerçek bir olaydır. Tii ye almayın.

gülmek veya espri yapmak istiyosanız geyik bölümü mevcut sitede.

konuyu açan arkadaş teşekkür ederim.

Raf Raf tası ..

bunun peygambere ve allaha inancla ne alaksı var ortada taş falan yok hem ben inanamıyorum o taş havaa durcakda bu fenomen olmayacak bunun inaançla hiç bi alakası yok:thumbdown:

Muallak Taşı

ersinefe4sbzd8.png

Peygamber Efendiğimiz (S.A.V.) gök yüzüne yükselirken miraç gecesi o taş üzerinden gök yüzüne çıkıyormus o taş'dan Yardım Almış İnerken Taşa Dur Demiş Taş O Şekilde Durmus ve Kıyamete Kadar O Şekilde Kalacakmış.

Mescidi Aksayı bilmeyen cahillerdenmisiniz...

Geri