Adam Cehennem ve Cenneti bu dünyanin iyi ve kötü tarafina benzetiyor. Kirli hali cehennem temiz hali cennet diyor. Bu kisi almis kafasini Kurani istedigi gibi anliyor istendigi gibi degil. Adam be herif senin Hadislerden hic bir haberin yokmu, Peygamber falan tanimazmisin? Ha o arabti, demek senin o yüce peygamberin Kuran anlayasini ihlal etme hakkin varmi bunu nereden aliyorsun?
Zaten bu kisiyi dinledigimde hristiyan misyonerler aklima geliyor. Kendim Avrupada yasadigim icin bana Islami ögretmek isteyen hristiyan papazlari andiriyor. Unutmayalim Yahudilerin sonsuz yasama arzulari ve dünya bagliliginida dile getiriyor, tabi kendisi tamamen benimsemis.
Ha salvara saklaniliyormus arab sakalina bürünülüyormus. Salvar vucut ahlakli bir sekilde dar elbisenin etkilerinden korur, tabi modern gözükmez cekici olmaz, ha birde bu devrin modeline uymayabilir. Sakalda cogu hic cekici olmaz degilmi, ya neyse Peygamber sünneti.
5 dakika dinledim yeter, bu adamda birtürlü nur görmüyorum, adamin görünüsü beni itiyor, kusasim geliyor.
Kuran da anlatilan Cennet ve Cehennem bu kisinin anlattiklariyle hic bir alakasi yok. Tek su var bizim icin burasi bir cehennem ve kafirler icin cennet, adam litaratür ve opera ile Kuran´i karistiriyor herhalde, kendi fikrine göre bir senaryo yazmaya calisiyor, yazzik sana yemezler. Amerikada ve Ingilterede senin yazilarini ingilizceye cevireceklermis, cevirsinler. Keske Türkcesini Türkiyede yasaklasalardi cok sevinirdim.
Hakiki cennet ve cehennem baska bir alemde dünya onlari ancak animsatir.
Bu adam delurmis.