Kıyamet ve Cehennem Hakkında(Yaşar Nuri Öztürk)

*sparrow*

ProspectuS
Reaction score
0
ARKADAŞLAR YAŞAR NURİ ÖZTÜRKÜN GERÇEKTEN
ÇOK ÇARPICI KONUŞMALARI VE TESPİTLERİ VAR.
VAKTİNİZ VARSA MUTLAKA SONUNA KADAR İZLEYİN....
İNANIN PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ...

YAŞAR NURİ ÖZTÜRK'Ü SEVEN SEVMEYEN HERKESİN DİNLEMESİ LAZIM BENCE!!
!​

izleyelim bakalım... ;)

bu masona inanacağıma ,giderim marketteki krem peynire inanırım daha iyi

Süte %10 kan karışsa artık mındardır...

Bence bazı şeyeri çarpıtıyo ben bunu anladım.Allah'ı eksik anlatıyor gibime geldi(Allah'ı tenzih ederim)
Gene birşey demiyorum ama tavsiye etmem.Yinede en doğrusunu Allah bilir....

hımm biraz değişik anlatmış :??

99 Doğru Söylesen 1 Yanlış Söylesen Dinden Çıkarsın.
Bu Adam Laflarının(Doğruların) Arasına Yanlışları Serpiştiriyor,
Dikkatli Olmak Lazım.

konunun başında belirttiğim gibi önce dinlemek lazım bence.sonra yorumlamak lazım

hayır bu dedigin kasar nuri için gecerli deil.
onu cok dinledik zamanında, simdi dinlemeye gerek yok.
dinlemeden de yorum yapmak mübahtır kendileri için. ;)

İnsanlığın bencilce dünyayı katlettiğinin farkına varmış nadir din adamlarından biri. 15 dksını izledim. Zaten bildiğim şeylerden bahsediyor. Ama türbanı kafasına deilde kafasını türbana takanların bu videoyu izlemesi lazım ki, dünyayı cennetede, cehennemede çevirmenin sadece insan oğlunun elinde olduğunu örensin.

İster müslüman ister hıristiyan olsun farketmez. Şuanki halimizle, dünya sanki insanlığın babasının malıymış gibi katliyama devam edersek, gelecek nesillere yaşanası bir yer deil cehennemi bırakıcaz...

İnsanlığın bencilce dünyayı katlettiğinin farkına varmış nadir din adamlarından biri. 15 dksını izledim. Zaten bildiğim şeylerden bahsediyor. Ama türbanı kafasına deilde kafasını türbana takanların bu videoyu izlemesi lazım ki, dünyayı cennetede, cehennemede çevirmenin sadece insan oğlunun elinde olduğunu örensin.

İster müslüman ister hıristiyan olsun farketmez. Şuanki halimizle, dünya sanki insanlığın babasının malıymış gibi katliyama devam edersek, gelecek nesillere yaşanası bir yer deil cehennemi bırakıcaz...

sonunda izleyen biri yorum yapmış teşekkürler... :clap

Sayın Yaşar Nuri Hoca günümüzde İslamiyeti en doğru biçimde anlatan çağdaş, Modern bir Din Alimidir.Kendisini takdir ediyorum.Halka doğruları anlatan nadir Hocalardan biri.

yasar nuri'nin tespitleri carpıcı olamaz ama o adam bence
cok yakın bi zamanda garanti carpılır :)

Anlattıkları ahirete imanla tezat içeriyor ki imanı olmayan cennete giremez , peygamber efendimiz müjdeliyor cenneti bu adam cennetin dünyadan ibaret olacağını söylüyor adeta hindu karma felsefesine benzetiyor çok tehlikeli ...

Adam Cehennem ve Cenneti bu dünyanin iyi ve kötü tarafina benzetiyor. Kirli hali cehennem temiz hali cennet diyor. Bu kisi almis kafasini Kurani istedigi gibi anliyor istendigi gibi degil. Adam be herif senin Hadislerden hic bir haberin yokmu, Peygamber falan tanimazmisin? Ha o arabti, demek senin o yüce peygamberin Kuran anlayasini ihlal etme hakkin varmi bunu nereden aliyorsun?
Zaten bu kisiyi dinledigimde hristiyan misyonerler aklima geliyor. Kendim Avrupada yasadigim icin bana Islami ögretmek isteyen hristiyan papazlari andiriyor. Unutmayalim Yahudilerin sonsuz yasama arzulari ve dünya bagliliginida dile getiriyor, tabi kendisi tamamen benimsemis.

Ha salvara saklaniliyormus arab sakalina bürünülüyormus. Salvar vucut ahlakli bir sekilde dar elbisenin etkilerinden korur, tabi modern gözükmez cekici olmaz, ha birde bu devrin modeline uymayabilir. Sakalda cogu hic cekici olmaz degilmi, ya neyse Peygamber sünneti.

5 dakika dinledim yeter, bu adamda birtürlü nur görmüyorum, adamin görünüsü beni itiyor, kusasim geliyor.

Kuran da anlatilan Cennet ve Cehennem bu kisinin anlattiklariyle hic bir alakasi yok. Tek su var bizim icin burasi bir cehennem ve kafirler icin cennet, adam litaratür ve opera ile Kuran´i karistiriyor herhalde, kendi fikrine göre bir senaryo yazmaya calisiyor, yazzik sana yemezler. Amerikada ve Ingilterede senin yazilarini ingilizceye cevireceklermis, cevirsinler. Keske Türkcesini Türkiyede yasaklasalardi cok sevinirdim.
Hakiki cennet ve cehennem baska bir alemde dünya onlari ancak animsatir.

Bu adam delurmis.

hakikatı bilip öyle dinlemek lazım adamı yoksa her dediğine inanırız.temeli bilmek ve bu adamın söylediklerinin o temel üzerine denk gelip gelmeyeceğini böylece ayırt edebiliriz

Ehl-i Sünnet itikadını öğrenmekle başlayabiliriz mesela

Geri