Kıyamet tarihi tespit edildi..

bu 2012 yılı herhalde eski çağlarda yaşayan maya adlı bi uygarlık vardı o uygarlıkta 2012 yılında dünya da kıyametin kopacağını belirtiliyordu mayalar hakkında çok araştırma yaptım aynı eski bi uygarlık olan mayalar da 2012 de kıyametin kopacağı belirtiliyordu

evet onu bende duymu$tum.

bilim adamlarıda üçlü sarmaya başlamış artık

bilsen ne olcak kıyamet trihini ki bu mümkün değil

hayat yaşam bi hal alır

mesala sen yarın ölecen bu gün ne yaparsın bi düşün :S

BöyLe Saçma TarihLer Her Dönem HesapLanır Ama Herşeyi ALLah BiLir, Bu Gibi ŞeyLer İnsanLarı TeLaşLandırmaktan Öteye Gitmez, Geçiniz Efendim...

mayaların 4 kehanetinden 3u tuttu ve bu da 4.uncusu eger bu olursa dunyanınkendisini yenilemesi en az 10 yıl alacak diolar ama bakalım nolcek

aynen arkadaş bende mayalar hakkında çok araştırma yaptım ve dediğin gibi 3 kehanet tutu bakalım 4 .tutacakmı ancak mayaların dediğine göre 2012yılındaki kehanetlerinde kıyametin kopacağı belirtiliyo

BöyLe Saçma TarihLer Her Dönem HesapLanır Ama Herşeyi ALLah BiLir, Bu Gibi ŞeyLer İnsanLarı TeLaşLandırmaktan Öteye Gitmez, Geçiniz Efendim...

tabi herşeyi allah bilir de sen bi mayaları araştır o zaman bak görürsün tabi yani kesin bişey yok illa 2012 de kıyamat kopacak diye ama mayaları araştırmanı tavsiye edecektim lisede ken ben her günümü mayaları araştırmakla geçirdim kafayı yiyecektim nerdeyse

Adı kıyamet mi olur ne olur bilmem.Ama uzayda belli bir yörüngede dönen bir Foton Kuşağı var ve mayalar bu yörüngenin dünya ile kesişim tarihlerini hesapladılar ve 2012 o tarihlerden biri olarak görünüyor.

boş verin bunları hayatın her anında nerdeyse bir kıyamet yaşıyoruzz zaten.
bunu bilmenin kime ne faydası olacakki durun bakalım daha ne kıyametler kopacak

Geri