Kıyamet 2012 de mi

benden izin almadan kimse kıyameti koparamaz. siz keyfinize bakın arkadaşlar:durdurun

bence saçmalık 2012 bunu kimse bilemez bilecekleri tek şey

bir cuma günü güneş batıdan doğacak

olay bu abi biz hazırlık yapalım her gün ölecekmiş gibi.....!!!!!

sana katılıyorum akadasım ve bı ekleme yapıcam bıldıgım kadarıyla
deccal adında bırı gelecek ve butun dunya tobe hasa allaha ınanmıyacak sonra yenıden muslumanlık yayılacak ve bellı bı muddet muslumanlık hıkum surecek ve o gun gelecek gunes bır cuma gunu batıdan dogacak

Hayır bilemediniz 2013 de saçmalığa bak ya 2000 yılındada aynı şeyi söylüyodular neoldu hiçbişey dünyanın sonunun nezaman geliceğini kimse bilemez...

Bencede Allah tan başka kimse bilemez ama 2012 yılı bir uygarlığın takviminin bitiş tarihidir bir şey daha hatırlıyorum ömer çelaıkl da 2012 dünayı kötü bi şeyin beklediini söylemişti ama insan soyunun biteceğini değil

Ya internet bu tür yazılarla dolu kıyamet bugün kıyamet yarın falan diye,ne zaman geleceğini kimse bilemez.ona kalırsa dünyaya bi göktaşı çarpacakmış ve ingiltere büyüklüğünde bi ülke yok olacakmışi ama nasa sınırsız bütçe ile çarpacağını anladığınız zaman yok edin demiş.bu da bence bi kıyamet buzul çağı gelcekmiş çarparsa..bunun için ne zaman ne olacağını biz bilemeyiz mayaların ki bi varsayım.Yinede yazın için çok teşekkürler.

Millet kıyamet yaklaştı dedikçe millet kafasından tarih uydurmaya başladı...

Sen kahin misin? sadece ALLAH bilir böyle şeyleri.Belkide yarın nerden biliyorsunn.Sen öğle yaşaki kardeşim yarın dünyanın sonu gelecek gıbı......

ya biz mi bilcez böle bişeyi? hiç inandırıcı değil

böööle şeyleri çıkaranlar inşallah ölür

Allah'tan başkası bilemez........

Kur'anda kıyametle ilgili bi tarih verilmemiş Kur'ana mı inancam bu hikayeleremi???

2012 de cımbom sampıyon olursa chp ıktıdar olursa kıyamete o zaman kopar...........

Adam öldürürsün ilahi kardeşim :D

Her neyse Fß'liyim ama GS geçen sezon sampiyon oldu onu saymıyorum

Ama CHP iktidar olursa :D

Bilmemz gerek kıyamet olduğunu xP

Geri