kısa mesaj savaşçısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
theozy' Alıntı:
o tür mesajlar genelde adult bölümünde olur .. orası leech lerin yani sömürücülerin takıldığı mekan o yüzden onları banlaman bi işe yaramaz.. diğer yerlerde o kadar önemli bir sorun yok.. şimdilik kadromuz yeterli.. yinde yardım teklifin için sğl..

işte burada çok haklısın ozy. adamları banlasanız bile gider hemen yeni hesap açar öyle de girebilir.

ii de Bab. Ben bur tur Tesekur msg lerini hemen hemen bütün forumların altarında görmekteyim lakin bu tur kısa teseekkur msg lerini sizde aynı sekilde yazmıssınız
hani ben ilerledim ilerleyeceğim kadar bundan sonra da size kitlerim kısa msg i yasaklarım diyorsanda oda senin cinsel problemin derim gecerim.

forumda zaten oldukça fazla insan var bu konuda, bence gereksiz..

o tür mesajları atanbanlansa nolur bence banlanması bilw gereksiz the ozy de sölemiş zaten adult bölümünün otlakçıları onnar :D
silsen ve de ceza kezsen ne farkeder yeni bir nickle almak cok zor diilki :p

bu tur seylerı fazla kafaya takmamak lazım nıe

cok abaran sabıt bır kısı yada kısıler varsa onun msj altına sende uyarı msj atmıyorsan (genel konusuyorum)
hatalı gereksız msj atan degıl sensın

onun dısında cogu 12-17 yas gurubu genclıge bunları ogretmek zaman alır :D

ya bence o kadarda takmayın kafaya.çünkü forum kirliliği diosunuz güzelde ben şahsen "oo güzel","neymiş bakalım"vs.vs. tarzında msj yazanların msjlarını bile okumuom.eminim çoğu kişide benim gibi bu msjları okumuodur bile

:D çok ilginç bir mod başvurusu olmuş :D :D :D Yıldızları arttırmak bir yanada sen bu msjla epey bi yıldız aldın heralde :eek:

react0r' Alıntı:
aslında mesaj yazmaları da fena olmuyor başlık öne geliyor :)

ben bu konuda sana katılıyorum. tşk botu ile konularda oynama olmaz en azından öle yada böle yeni açılan konu önlerde kalıyo belli bir süre sonra hitini kaybedince düşüyor zaten...

seven ve ozynin de dediği gibi bizimde gözümüzden kaçan nokta yok geren tolere gereken kişiye verilir pm atılır hareket devam ederse cezasını alır..

siz böle konulşarı takmayın kafanızza hackhell tim 24 saat görevde...

anlaşılır bir dilde ve sade yazın lütfen

neyse gerekli cevap verildi sanırım konu kapandı.. çok uzamasın.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri