kısa mesaj savaşçısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

katakulli

New member
Reaction score
0
arkadaşlar : "işime yaradı" "bakalım neymiş" "güzeeeeeeeeeeeeel" "ilk ben gördüm" "acaba iyimi" "eline sağlık" tarzı mesajların büyük bir bölümü bazı uyanık kişilerce mesaj sayısını yükseltip yıldız almak için atılmaktadır.
Bu tür mesajları silmek ve forumlara atılan gereksiz mesajları editlemek istiyorum.
Bunun için gereken yetkileri alıp elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyorum. Sadece yetkileri verseniz yeter. ünvanımın smod olmasını istemiyorum yanlış anlaşılmasın.
Gereken yetki verilirse :aba: :aba: :aba: Teşekkür butonuna basmak yerine teşekkürler yada saolasın yazanların korkulu rüyası olacağımı, gereksiz mesajları silip forumumuzu temiz tutacağımı bildirir desteklerinizi beklerim.
Gözüm ünvanda değil mod luk bana yeterde artar bile. Sadece yetkimin artmasını istiyorum.
Sizlerin destekleri ve Dark ve yöneticilerin oluruyla bunu başarabileceğimi unutmayın ve fikirlerinizi belirtin lütfen.
Şimdiden herkese teşekkürler.
Short message warrior Katakulli :D

Yeterince Smod Ve bunun haricinde yöneticilerimiz Var silinmek istense Bence onlar bunu yapar ama bazen bu gibi şeylerin Tolere edilmesi lazım yani bence gereksiz

düşüncene saygı duyuyorum ve paylaştığın için teşekkür ediyorum sevencloves ama bence tolere kapasitesinin üstüne çıkmış durumda kişiler var. Teşekkür butonu dururken sadece teşekkür etmek için mesaj atanlar mı ararsın,ilk ben gördüm diyenlermi,indirelim bakalım diyenlermi. Dediğim gibi düşüncene saygı duyuyorum ama bence bu tarz mesajlar forum kirliliği dışında birşeye yaramıyor. Yinede fikrini söylediğin için teşekkürler

Onlara zaten yeri geldiğinde Bence Smod Ve Yöneticilerin gözünden kaçmıyordur ve bu kişiler Ceza alıyordur bu tamamen benim fikrim ama yinede Karar yönetimin...

o tür mesajlar genelde adult bölümünde olur .. orası leech lerin yani sömürücülerin takıldığı mekan o yüzden onları banlaman bi işe yaramaz.. diğer yerlerde o kadar önemli bir sorun yok.. şimdilik kadromuz yeterli.. yinde yardım teklifin için sğl..

rica ederim. De ben adulta uğramadığım halde gördüğüm o kadar çok mesaj oldu ki...
Neyse madem gerek duymuyorsunuz sağolun derim. Ben görevimi yapıyım da. ee boşuna dememişler herşey vatan için :p

ya hem bütür silmeler o niyetle yazmayan insanlara karşı bi hakaret olarakta algılanabılır ve tartışma çıkabılır bence de biraz tölerans gerekir die düşünüyorum...!

find more posts by ........ dediğinde kimin ne olduğu anlaşılır zaten antu. maksadım herşeyi silmek değil. yanlış anlaşılmasın lütfen

ANTU' Alıntı:
ya hem bütür silmeler o niyetle yazmayan insanlara karşı bi hakaret olarakta algılanabılır ve tartışma çıkabılır bence de biraz tölerans gerekir die düşünüyorum...!
şeriatın kestiği barnak acımaz :)

yoksa yoksa birileri (theozy) bana destek mi veriyor. oleeeeeeeeeeeeeeeey. Nıhahahaha. :D yaw şaka bi yana ben ciddi ciddi talibim bu göreve. umarım destekleyenler olur

Bence ozy in destek verdiği yok sadece farklı bir şey anlatmak istiyor :d

Sevencloves' Alıntı:
Bence ozy in destek verdiği yok sadece farklı bir şey anlatmak istiyor :d
yok yok sen yanlış anladın ozy bana destek veriyor :D dimi canım kardeşim theozyciğim benim.

anlamadım acun? ayıp olan ne yaws. gece gece yanlış bişiy mi dedik ki ne ?

Neyse Konuyu uzatmaya gerek yok bence bu konuya cevap vermesi gereken şahızlar var onlarda gereken cevapları verir büyük ihtimalle kalın selametle

galiba tam olarak anlayamadın konuyu acun karo. Forum kirliliğini engellemek için görev istiyorum. burada ayıp olan birşey görmüyorum ben. Sen bu konuda ne yanlışlık gördün bilmiyorum. Ama neyse sevenclovesunda dediği gibi bizler görüş bildiririz, yöneticiler ve Dark Angel isterse olur.

ileriyi düşünerek yeterli smod aldık ,yakın gelecekte tekrar alım yapılacağını sanmıyorum.. forum 50.000 falan olursa belki :)

theozy' Alıntı:
ileriyi düşünerek yeterli smod aldık ,yakın gelecekte tekrar alım yapılacağını sanmıyorum.. forum 50.000 falan olursa belki :)
theozy canım kardeşim sen yapma bari. Bir yerimi yırtıyom sabahtan beri. Smod olmak istemiyorum. Bunu yazdım zaten.
Sadece bu tür mesajları silmek için yetki istiyorum. Smod olsam ne olacaki. Boyum uzamaz galiba :D
Smodlukta gözüm yok arkadaşlar lütfen makam mevki peşinde olduğumu sanmayım. Öyle olsaydı smod olmak istiyorum derdim zaten. Accık iyiniyet lütfen

katakulli' Alıntı:
theozy canım kardeşim sen yapma bari. Bir yerimi yırtıyom sabahtan beri. Smod olmak istemiyorum. Bunu yazdım zaten.
Sadece bu tür mesajları silmek için yetki istiyorum. Smod olsam ne olacaki. Boyum uzamaz galiba :D
Smodlukta gözüm yok arkadaşlar lütfen makam mevki peşinde olduğumu sanmayım. Öyle olsaydı smod olmak istiyorum derdim zaten. Accık iyiniyet lütfen

Bak canım kardeşim :) istediğin yetkiler Zaten bir Smod ta bulunan yetkiler Ve emin ol o senin Gördüğün gereksiz mesajları onlarda görüyor yapılması gerekeni yapıyorlardır...

Ama Senin deyişinle tam bir katliam önüne gelen her Teşekkürler yada işime yaradı mesajını silmeye kalkışsalar Sonu hiç hoş olmayan şeylee olur....
Bir yapar iki yapar üçüncüsünde cezasını alır...Bir daha yapmaz

Hem sen kendini yorma Sen Boş mesajları gördünmü At bir Smod a Yada yönetice onlar halleder eğer gerçekten o mesajlar senin için problem oluyorsa silinir problem etme 24 saat Boyunca forumda kesinlikle bir Yönetici Veya Smod Online dir emin ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri