Kısa boylu kadın

aSLihaN

New member
Reaction score
0

Kısa boylu kadınlar daha anac oluyor(mus..)

İngiltere’de psikiyatri alanında yayın yapan bir dergide (Personality and Individual Differences) uzun boylu ve kısa boylu kadınların kişilik farkları üzerine 1200’den fazla kadın üzerinde yapılan araştırmanın sonuçları yayınlandı.

Araştırmaya göre kısa boylu kadınlar daha anaç oluyor. Uzun boylu kadınlar ise testesteron hormonunun daha fazla salgılanması sebebiyle erkeklere özgü karakter özelliklerine sahipler. Kısa boylu kadınların anaç tavırlarının aksine, uzun boylu kadınlar kariyerlerine odaklanıyor.

Kaynak : Hürriyet

ya bnce cok cok sacma :S
sizce
:eek:

eline sağlık bacım bencede saçma

valla benm gözlemlerime göre de aynene böle özellikle uzun boylu bayanlar için yazılanlar

bunuda kesinlikle kabul etmiom bence olay şudur:p
kısa boylu hatunlar çok fasla dikkat çekmediği için hemen evlenip yuva kurma derdine düşerler çocuk yaparlar ama uzun boylu hatunların genelde fizikleri güsel olduğu için kendilerine çok fazla güvenirler nasıl olsabeni bu tiple alacak kişi çok diye keyiflerine bakarlar,çocuk falan düşünmesler evlenmesler:p
peki ben hangi kategoriye giriyom:eek:
tabiki ikisinede girmiyom başka şık var mı acep:p
bu söylediklerim bu haberden daha saçma oldu galiba:p :D

dilis_ e hic katılmıyorum.. bence kısa boylu kızlar daha cekici.. yada ben uzunum o yuzden :D

Lamagro' Alıntı:
dilis_ e hic katılmıyorum.. bence kısa boylu kızlar daha cekici.. yada ben uzunum o yuzden :D
Kısa boylu kızlar kesinlikle daha çekici tabii kısalığın da bi ölçüsü var :D 1,10 kızlar çekici diil mesela cüce :D :D

Walla kardeşler bi sözvar bilnining?K.çı yere yakın kızdan korkulur Kusura bakmayın biraz kaba bir tabir oldu ama ne kadar kısa boylu kız tanıdıysam tümü fettan çıktı adamın agzından girer burnundan çıkar istediğini yaptırır ayrıca başetmesi de zordur evcil değil hırçındırlar(Tecrübeyle sabittir ahh berna ahh)

ben katılmıyorum,
bu insanın içinden gelen özellik,
kısa olmuş ama ailesine karşı umursamaz olan yokmu
tabiki vardır
bunun tersine uzun boylulardada vardır,
dilis bence sen uzun boylu fiziki iyi olan
birde şıp sevdi birisin,
onun içinde kolay kolay evlenemezsin,
:):):)
birde

kadın dedıgın bazen uzun boylu bazen kısa. bazen dolgun bazen zayıf, bazen şirin bazen uyuz, bazen güzel bazen çirkin ama hiçbirzaman yalancı olamıyorsa ISTE ONA SAHIP OLMAK ISTERIM ve zaten sahibim Allah a şükür...

DIGERLERI BOS VE ZAMANLA DEGISEN SEYLERDIR ARKADASLAR HICBI ISE YARAMAZ.

PARDON ASIL KONUDAN UZAKLASMAYALIM

ANNELIK HER KADINDA ICGUDUSEL OLAN BISEYDIR COCUGU OLMAYANDA BILE.. KISA UZUN NE ALAKA :)

Bayanların %90 ' ı kısa olduğuna göre ve hepside anne olabildiğine göre bunu araştırmaya bile gerek yok bence... Doğru sonuca kim ne diyebilir ki ..:D

Geri