Kısa bir ara =)

Cαη

New member
Reaction score
0
Herkese selam arkadaşlar..

Her ne kadar istemesemde her lise son öğrencisinin bi noktada yapmak zorunda olduğu gibi teknoloji ile aramda bi kısıtlama koyma vaktim geldi .. =) Öss yani yeni adıyla YGS-LYS için sıkı bir tempo içine girmem gerek.. Malum işi başından sıkı tutmak lazım.. Bu yüzden de herşeyden çok sevdiğim bilgisayarımı,internetimi ve hackhell'i bi süreliğine bırakmak zorunda kalacağım..Boş vakitlerimde girebilcem ancak..

Şimdiye kadar bi sürü şey yaşadım bu forumda.. Gerek acı gerek tatlı.. Ama bi forumda olması gerekenden çok daha fazlası var HackHell'da...

Bir hatam olduysa da affola :laugh:,

Herkese iyi forumlar =)

Okul herşeyden daha önemli elbette :smile: Sana başarılar diliyorum kardeşim . Tekrardan aramızda olman dileğiyle....Arayı çok açma..:smile:

benden sana bir kaç tavsiye ;

- Ders calısmak 7/24 kitapların basında durmak degildir.
- Ders calısmak harıl harıl "sunuda ögreneyim bunuda bileyim" mantıgını icermez.
- Ders calısmak istiyorsan haftalık bir program yaparsın.Bu saatte kalkıcam , yemegimi yicem ,, 2 saat ders calısıp ,, arkadaslarımla nargile cafeye gidicem tarzı haftalık aktivitelerinide unutmaman lazım.Cogu ögrenci bu dönemlerde psikolojik bir baskıya giriyor ve sene bitmeden belli bir takım psikolojik sorunlar yaşıyor."Haftalık Programı Nasıl Yapıcagım ?" dersen Okul Rehber Ögretmen'in sana gerekli olan yardımı sunar.Hem bu sayede eger açığın yoksa dershane'ye gitmekten de kurtulursun.Ama haftalık program yaptım calısmasamda olur mantıgına gidersen istemedigin sonuclarla karsılasabilirsin.Anlamadıgın ,, bilmedigin ,, yapmaya calısıpda yapamadıgın soruları o dersle ilgili ders hoca'na sor.Unutma Hoca'lar seni aşagılamaz neden bilmiyorsun diye.Çünkü onun görevi sana o konuyu ,, o bilgiyi vermek.Kendinide Aptal yerine koyma hoca'nın yanına giderken..Birde ögrendikten sonra ne kadar olaylara farklı gözle baktıgını Gör.Sana önündeki zorlu maraton'da ufak birkaç sey söyledim.Bunlara dikkat edersen daha rahat istedigin bölümü tutturabilirsin.Şimdiden Başarılar..

Allah başarılarını devam ettirsin kardeşim istediğin gibi olur inşallah

Derslerind ebaşarılar dilerim. :))

dostum Allah yardımcın olsun ders çalışırken hafif sıkılkanlık olur insanda hatta hafif değilde çok büyük sıkkıntı basar insanı gerek kazanamama korkusu gerek mecburi çalışma hissi. sana önerim şu ders çalışırken sıkılırsan hiç düşünmeden kaldır kitapları, defterleri, geç pc başına. :))

Başarılar Kardeşim allah Yardımcın Olsun

Başarılar Dilerim..
Bende bu sene sınava gireceğim Allah yardımcımız olsun :melek

allah gönlüne göre versın kardeşim umarım dıledıgın yerlere gelırsın

Geri