kısıtlanan pc nasıl açılır

SERVER dan kısıtlamıslar herseyi :d yapacak birsey malesef cd de calısmıyorsa zoriş :s

bircok formlarda admin şifresini kıran programlar var bilmem belki burda da vardır. Bir bak resimli programlar kısmında olabilir ben bir ara indirdim idi, ama nerden oldugunu hatırlamıyom))..

cd rom çalışmıyor demiştim nasıl çalıştırmamaı önerirsin çünkü onun kullanımıda kısıtlanmış durumda

f8 basarak admib hesabına nasıl girecem arkadaşım biraz açıklasan
güvenli moddan gireceksin nerden olacak yada şöyle bir durum varsenin işletim sistemin ne
profesyonelmi yoksa startenmi
eğer startense hiç bişey yapmassın

ugrasma sistemciniz daha cok ugrasiz senle =)

ben olsam isi gücü birakir seni izlemeye alirim birak cd-rom'u bilmem neyi girdigin web sayfalarina da block koyarim sadece sana özel msn bloklamasi yaparim yaparim da yaparim anlican
senin user'inle hükümette gelse bisey yapamaz ben yol vermedigim sürece

ille de cözüm istiyorsan : "erd commander" google amcaya sor bu programi cekip cd'ye yazdiktan sonra makinayi cd ile ac local admin password'ünü resetle sonra restart et makinayi cd'yi cikartarak, kendi userinle normal bi sekilde oturum ac.

programlari calistiracagin zaman mesela windows media player diyorsun ya onun program files'teki yerine gelip yada start bardaki ikonunun üstüne gelip sag tik yardimi ile farkli calistir diyip local admin hesabi ve resetledigin sifre ile acabilirsin..

seviyorum isimi :goz:

Şimdi bu işleri kısıtlamanın pek çok yolu var.Eğer dm ware türü bir proğramla yada ıbm'in tivoli yazılımı ile kısıtlamışlarsa vede birde xp de oturum açarken yada oturum kapatırken bilgisayarı tekrar ağda tanımlı ayarlara döndüren jawa script varsa işler nanay.Üstüne birde ağa proxy ile bağlanıyorsan yandı gülüm keten helva.Ağda sisco'nun tünelleme yazılımı da varsa tamamen şinanay da şinanayYeni bir loptop al istediğini yükle çalıştır.

googla admin şifresi kırma yaz disketten çalışan programlar var birini indir kur disket veya cd'ye onla boot edersen o program kıracaktır . Bu en bir saatıni format 30 dakkanı alır sen bilirsin.

Hiren BootCD 8.9 programı benzeri boot programlarıyla admin şiferi kırabilirsin googla yaz yeter admin kıma diye disketten çalışanıda var http://rs44.rapidshare.com/files/21987894/balamir-hbtcdsd.rar

arkadaşım kasa nın yan kapağını aç
ana kart üzerinde bios pili var onu yuvadan çıkar
5 dk bekle yerine tak pc yi aç
admin ve diğer kullanıcı şifreleri silindi
kolay gelsin

Geri