kısıtlanan pc nasıl açılır

6950

New member
Reaction score
0
arkadaşlar pc kıstlanmış durumda nasılmı

şimdiebn kendi oturumumla bilgisayarı açıyorum masa üstünde bilgisayarım yok ağ bağlantılarım yok başlata basıyorum belirli bir kaç program dışında hiç bir şey yok hatta masa üstünde sağ klik yapıp özellikler diyorum ama değiştiremezsin uyarısı veriyor

cd rom çalışmıyor
disket çalışmıyor
usb aygıtına takılan hiç bir şeyi görmüyor veya kullandırtmıyor

bu sorunu nasıl çözeriz acaba yardımlarınızı bekliyorum

sen adminmiisn yoksa guestmi yada sınırlı hesap kullanıcısımısın?

guest isen bıras abartı olcak ama slm bile werdirmez pc sana sınırlı kullanıcı isen masaüstündeki simgeler adminin oturumunda wardır sende yoktur ama benim tawsiyem bas formatı uraşma bunlarla kolay gelsin gecmiş olsn biraz daha ayrıntılı bilgi werirsen daha fazla yardımcı oluruz

pc kurulu olarak geldi ben ikinci kullanıcıyım

müzik dinleyelim diyoruz ama nafile mutlaka bir çözüm bulmam lazım

tabii format dışında arkadaşlar bu mümkün değil

peki cd okuması nasıl açılır yada usb girişleri nasıl açılır fikri olan

ilk kullanıcıya geçir kendini admin olan odur yüksek ihtimalle.. eğer oda çözüm olmazsa serwisi ara derdini anlat yardımcı olurlar

benim aradığım crack işleri bir nevi
admin in ayarlamış olduğı kısıtlamalrı nasıl açarız kısaca

Sanırım pc sana ait değil ve çalıştığın yerde bi ton özellik kısıtlanmış.Sende kırmaya çalışıyorsun.Doğru mu?
Eğer durumun bu ise, admin sana bu imkanı vermeyecek şekilde her olasılığı kapatmıştır.Tek yapabileceğin, farklı bir oturumla pc yi açabilmek.Bunun da yolu malum olduğu üzere, admin şifresine sahip olmaktır.

pc yi kendi adımla açabiliyorum arkadaşlar ama bazı yazılımlar kıstlanmış durumda
mesela media player
mesela cd koyuyorsun ama okumuyor yada usb ye bellektakıyorsun ama nafile

admin şifresine sahip değil isen xp işletim sistemlerinde xp kullnaıcı crack programı war iso kalıp dosyası oluo onu cd ye basıp pc yi cd romdan başlatıp admin şifresini kendin yazarak admin olabilirsin buda bi yol fakat zahmetli

anck admin şifresini biliyorsan gir admin oturumuna yei bi admin oturumu ac o oturuma geç yeni oturum açmanı sağlayan admin oturmunu kapat guest hesabını acık ise kapat son olarakda su anda kullandıın oturumu kapat sadece yeni açtıın admin kalsın sorunsuz kullan

admin şifresini bilsem bunlara gerek yok arkadaşım mesel de bu zaten admin ben değilim ve şifresini bilmiyorum ama ne ayapıp yapıp bazı yazılımları çalıştırmam lazım

o zaman dediğimi yapmak zorundasın admin şifresini kırıcaksın yada bascan formatı kurtulcan madem format imkansız tek çözümün adminin şifreyi crackliceksin... xp işletim sistemlerinde xp kullanıcı crack programı war iso kalıp dosyası oluo onu cd ye basıp pc yi cd romdan başlatıp admin şifresini kendin yazarak admin olabilirsin başka bi yol bulursam söylerim ama bu yolla bi kaç defa admin şifresi deiştirdim

beni dinle sen yapman gereken pc acılırken daha siyah ekranda iken surekli makineli tufek gibi f8 e basmak o hata wercek sen administratorden girceksin kendini guestten cıkarıcaksın seni guest yapanı guest yapacaksın kimse hiçbişi yapamaz

cd rom çalışmıyor demiştim nasıl çalıştırmamaı önerirsin çünkü onun kullanımıda kısıtlanmış durumda

beni dinle sen yapman gereken pc acılırken daha siyah ekranda iken surekli makineli tufek gibi f8 e basmak o hata wercek sen administratorden girceksin kendini guestten cıkarıcaksın seni guest yapanı guest yapacaksın kimse hiçbişi yapamaz

f8 basarak admib hesabına nasıl girecem arkadaşım biraz açıklasan

doru f8 menüsüde denenebilir ama ordaki adminede şifre konmuştur yüksek ihtimalle cd romu sistem açıldıktan sonra kullanamıyor olabilirsin ama sistem açılmadan önce kullanıcağın için problem olmaz tek sorunun cd yazan bi pc bulup dosyayı cd ye yazıp kendi pcnde kullanmak yapıcak pek bişi yok ben hala aynı fikrimi koruyorum bas formatı :D

No Format Asla Olmaz Işten Kovuluruz

GALİBA BİLGİSAYAR MÜHENDİSLERİ ÇÖZEBİLİR BO SORUNU NEYSE BEKLEYELİM BAKALIM BELKİ BİR ÇÖZÜM BİLEN ÇIKACAK
İLGİLENE ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM HEPİNİZE İYİ AKŞAMLAR

cd rom un kucuk bi delii olcak minnacık oraya bi igne sok we bastır iyice kendi kendine dısarı fırlar merak etme pc ye zarar wermez

dostum walla ben yınede sölyim format atma f8 de kurtarmaz seni sen dedimi yap admin şifresin deiş ama her türlü bölede kowulursun zaten gizli iş cewiriyosun :D allah kolaylık wersin ne diim :D

bende kısıtlı bir bilgiayar kullanıyorum bilgiayarım ağ uzerinden oturum acıyor halıyle admin sifresini bilmiyorum bir flash player yukleyemedim ağ yöneticisini haberi olmadan bu programı nasıl yuklerim bilgisi olan arkadasa simdiden tesekkür ederim

bende kısıtlı bir bilgiayar kullanıyorum bilgiayarım ağ uzerinden oturum acıyor halıyle admin sifresini bilmiyorum bir flash player yukleyemedim ağ yöneticisini haberi olmadan bu programı nasıl yuklerim bilgisi olan arkadasa simdiden tesekkür ederim

işte benim durumum da bu
gizli bir şey yapmıyorum sadece admin ben değilim ve şifresini de söylemedikleri için pc nin bütün özelliklerini kullanımıyotuz hani ben de kandi çabalarımla en azından media playeri açmak istiyorum hepsi bu

Arkadaşım admin şifresini sıfırla o zaman sil yani,
yeniden başlat güvenli kipte başlat genelde F8 ile olur daha sonra kullanıcı hesaplarını seç vede seçtiğin kullanıcıyı hesap türümü değiştirden bilgisayar yöneticisi yap olur zatiiiiii. :D

Geri