KıRmızıKıZ Geldi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eski üyeleri gördükçe bizde sanalda olsa eski hatıralarımızı tazelemiş oluyoruz.Gönül isterdi ki hiç bu gidişler olmasın ama arkadaşlarımızın kararları bu yöndeyse 3. ağız olarak bize birşey demek kalmıyor.

Sürekli olarak görmek isterdik seni emine.Umarım bir gün tam anlamıyla geri dönersin.
Bu foruma uzun süredir girmeyen bırakmış arkadaşlarım için de geçerlidir.
Nihayetinde biz bu ortama bu eski ahbaplar sayesinde ısındık, kendimizi bu ortam içerisinde bulduk.
Ama bu arkadaşlarımızın sayısında azalma olunca ben ve benim gibi eski üyelerde de bir çıplaklık hissi doğuyor.Önceden beridir hep burada olacaklar hissiyatında oluyoruz ama onlar ayrılınca haliyle bizdede bir afallama sendromu yaşanıyor.
Şiirsel yazım için kusura bakmayın ama bu konu üzerine duygusal açıdan tavan yaptım.
Bütün eski arkadaşlara selamlar.Ağlıycam lan !!!

Hosgeldin KıRmızıKız :) Seni görmek güzel yeniden :smile:

hoşgeldin hoşgelmesine de madem geriye dönüş olmayacak,
aramızda olmayacaksın, konuya ne gerek vardı:smile:

yazık.. demek istiyorum sevgili smod reactor =)

sadece bi slm vermekle konu arttırımı yaptıysam forumunuzda çok özür dilerim.. =)

yok zoruna gidiyorsa bakmassın konuya olur biter.. hakaret dolu bi konu da açmadım, küfür filan da etmedim.. dimi ??

4 yıl gibi bi zamanımı buraya verdim.. bir çok bölümde yöneticilik yaptım.. pişmanmıyım ? hayır..

sadece bir merhaba demek bu kadar sorun oluyorsa..
ya da konuyu açan kişi benim die böyle oldu sanırım..

ayrıca bir zamanlar çok sevdiğim, değer verdiğim :tongue_smilie: Karma.. postuna tşk. etmiş..
ona da slm vermessem huzursuz olurum..

nbr özcan :laugh:

herneyse.. seven sevmeyen yazan yazmayan herkese tşk.lerimi sunuyorum.. hoşcakalın :)

Karpuz Keseceedik Kırmızıkız :p
Kal Bence :)

4 yıla yakındır forumdayım..yani bende eski sayılırım..

eski üyeler kırmızıkızı bilirler..forumun çoğu yerinde hala konuları mevcuttur..

benim seninle hiç muhabbetim olmadı kırmızıkız..lakin bildiğim bişey var ki misafire hoşgeldin denilir..

belki günün birinde temelli geri dönmeyi düşünürsen adresimizi biliyosun..=)

ailemize kattığın değerler ve verdiğin emeklerin için bir kez daha teşekkürler..

hoşgeldin hoşgelmesine de madem geriye dönüş olmayacak,
aramızda olmayacaksın, konuya ne gerek vardı:smile:

Şaka yapıyorsun herhaLde... Umarım .

Şaka biLe oLsa foruma 4 yıLını verip emek sarfetmiş biri böyLe mi karşılanır ???

BöyLe yaparsan emek verenLer kırıLır , 3-5 kendini biLmez de sevinir sadece.

neden korkmayın temelli dönmedim diyorsunki yoksa seni istemeyenlermi var yada neden istemiyorsun temelli dönmeyi

Teşekürler Reac. Espri dolu lafına bende aynen katılıyorum. KırmızıKız gelipte konu açmakla gerçekten hata yapmış. Gereksiz bir şey ile uğraşmış.

Ama bunda kötü niyet aramakta iyi değil. Sizlerde bıraksanız forumu özlersiniz. Özlemiş emine. Masumca. Hiç bir kötü niyeti olmadan. Bunu anlayabileeğini umuyorum..

Fakat şu da dikkatimi çekmedi değil.

Konuya post atıp KırmızıKız'a iyi dileklerini sunan kişilerin hepsine ben zaten teşekkür ettim. Başkalarının sana teşekkür etmesine gerek yoktu. =)

Ama senin mesajına tşk eden iki kişi dikkatimi çekti. =)

Bu tür konularda bile kişisel nefretlerini unutmayıp, gelip senin senin arkana saklanarak mesajına tşk etmeleri ne kadar doğrudur.

Ki; onların gelip iyi niyetle bir şeyler yazmaya bile cesaretleri yada yürekleri de yoktur. Sadece birilerinin arkalarına saklanırlar ve sinsice kinlerini gösterirler.

Sadece ve sadece onlara bu konuda giren ve çıkanı çok merak ettğimi beyan etmek istedim.

Sınırsız banlama işini Reac gibi herzaman saygı duyaağım bir yöneticinin yapmasından mutluluk duyarım.

Tüm dostlarıma, tüm kardeşlerime mutlu günler dilerim...Hoşçakalın.
ßak biz haLâ buradayız. Ama sen yoksun :smile: birileri konu açsada kinimi,nefretimi zamanında söyleyemediklerimi dikkat çeken konu altından hazır milletide bulmuşken yazayım diyorsun :smile:
Referandum oyunu da yazsaydın hazır milleti bulmuşken :smile:
Küçük oyunlarla gelme bize. Yemiyolar artık. Maymun gözünü açtı :smile:
Çok saygılı konuşur gibi Lafazanlık yapma :smile: yemezler.
Uzaktan sev sen bizi :smile:
Çok sevmediğin KaRma abin banlıyor seni şimdi. hadi bash bash :smile:

yazık.. demek istiyorum sevgili smod reactor =)

sadece bi slm vermekle konu arttırımı yaptıysam forumunuzda çok özür dilerim.. =)

yok zoruna gidiyorsa bakmassın konuya olur biter.. hakaret dolu bi konu da açmadım, küfür filan da etmedim.. dimi ??

4 yıl gibi bi zamanımı buraya verdim.. bir çok bölümde yöneticilik yaptım.. pişmanmıyım ? hayır..

sadece bir merhaba demek bu kadar sorun oluyorsa..
ya da konuyu açan kişi benim die böyle oldu sanırım..

ayrıca bir zamanlar çok sevdiğim, değer verdiğim :tongue_smilie: Karma.. postuna tşk. etmiş..
ona da slm vermessem huzursuz olurum..

nbr özcan :laugh:

herneyse.. seven sevmeyen yazan yazmayan herkese tşk.lerimi sunuyorum.. hoşcakalın :)

Art niyetim yoktu,hemşo orada ironi yapmışım ben, ama madness hangi akla hizmetse hiç önemi olmayan bir mesajla hayat hikayeyisini bağlamış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri