KıRmızıKıZ Geldi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KıRmızıKız

Kayıp üLkenin Prensesi
Reaction score
0
Herkese yeniden merhaba =) Romantizmin biricik eski moderatörü geldi :p

tanıyan ve tanımayanlar için yeniden merhaba demek istedim.. korkmayın temelli dönmedim :001_huh:

nette araştırma yaparken burası çıktı karşıma.. 1 yıl sonra merhaba demek istedim..

herneyse.. kendinize cici bakın.. bash bash :smile:

hoş geldiniz inş kalıcı olarak tekrar dönersin aramıza kırmızı kız...

SüreKLi kaLmak dileğiyLe ho$qeLdin...

KırmızıKız, Yani e-mine foruma girmiş tesadüfen ve birden buraya konu açmak istemiş.

Abi gel sende yaz dedi. Onu kıracak değilim tabi ki.

Malesef ki yıkıldım. Konuya sadece 3 kişi duyarlılık göstermiş. Teşekkür ederim onlara.

KırmızıKız bu foruma gecesini gündüzünü katmış biri. Çok ama çok emeği olan biri. Yeni üyelerin tanımaması çok normaldir. Ama eski üyeler de forumdalar. Ve hiç biri ona hoşgeldin deme gereği bile duymamış.

Bir zamanlar KırmızıKız her derdimizi paylaştığımız bir arkadaşımızdı. Forumda bir sorunumuz olduğunda en fazla danıştığımız insanlardan biriydi. Çok çabuk unutulmuş. Herkes bir gün forumu bırakacak. Ben yada KırmızıKız yada İnfatuate yada Rebel yada Fletch gibi. Ama herkes bu forum için birşeyler yapmaya çalışıyor elinden geldiğince. Yaptıklarnız gerçekten önemli değil. Harcadığınız emeğin ve zamanın gerçekten önemi yok. Çünkü bu sizin tercihinizdir.

Ama unutulmak bu kadar kolay olmamalı. Bu o kadar üzücü ki..

Beni ancak aynı KırmızıKız gibi forumdan ayrıldığınızda anlayabileceksiniz.

Yine de KırmızıKız kardeşime hoş geldin demek isterim herkesin huzurunda..

Tanışmıyorus Ama,
Davete İcabet Ederis ( :
Hoş Geldin KıRmızıKıZ Buraya Tekrar Gelmene Sevindik ...
Bu Arada Madness Seni De Tekrar Aktif Olarak Aramızda Görmek İsteriz ...

Mr. Altun'nun fikirlerine icabet etmekle birlikte, aynen şunu demek istiyorum. E-mine yahut Emin-e :D

HoşgeLdin tekrardan KıRmızıKız...

Madness sende hoşgeLdin yeniden

Niye geldin,niye gidiyorsun,kimden kaçıyorsun?Eski üyelerimizin son zamanlarda tekrar dönüşlerine şahit oluyoruz umarım artık terk etmezler

seni yine aramizda görmek güzel kirmizikiz ............hosgeldin............
sana yakisir güzel bir yorum olmus madness bu arada..

hoşgeldin hoşgelmesine de madem geriye dönüş olmayacak,
aramızda olmayacaksın, konuya ne gerek vardı:smile:

hoşgeldin hoşgelmesine de madem geriye dönüş olmayacak,
aramızda olmayacaksın, konuya ne gerek vardı:smile:

Teşekürler Reac. Espri dolu lafına bende aynen katılıyorum. KırmızıKız gelipte konu açmakla gerçekten hata yapmış. Gereksiz bir şey ile uğraşmış.

Ama bunda kötü niyet aramakta iyi değil. Sizlerde bıraksanız forumu özlersiniz. Özlemiş emine. Masumca. Hiç bir kötü niyeti olmadan. Bunu anlayabileeğini umuyorum..

Fakat şu da dikkatimi çekmedi değil.

Konuya post atıp KırmızıKız'a iyi dileklerini sunan kişilerin hepsine ben zaten teşekkür ettim. Başkalarının sana teşekkür etmesine gerek yoktu. =)

Ama senin mesajına tşk eden iki kişi dikkatimi çekti. =)

Bu tür konularda bile kişisel nefretlerini unutmayıp, gelip senin senin arkana saklanarak mesajına tşk etmeleri ne kadar doğrudur.

Ki; onların gelip iyi niyetle bir şeyler yazmaya bile cesaretleri yada yürekleri de yoktur. Sadece birilerinin arkalarına saklanırlar ve sinsice kinlerini gösterirler.

Sadece ve sadece onlara bu konuda giren ve çıkanı çok merak ettğimi beyan etmek istedim.

Sınırsız banlama işini Reac gibi herzaman saygı duyaağım bir yöneticinin yapmasından mutluluk duyarım.

Tüm dostlarıma, tüm kardeşlerime mutlu günler dilerim...Hoşçakalın.

foruma ilk geldiğim zamanlarda dikkatimi en çok çeken üyelerden biriydin öylesine bi göz atıyım diyip konuyu görünce vay be yeniden dönüşler mi başladı diye sevinmiştim ama her şeye rağmen hoşgeldin sefa getirdin=))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri