Kıl dönmesi. arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.

vallah bir ara kıl dönmesi amaliyetının videosunu izlemiştim .. google da youtubeda falan bi araştır izle videoyu :D kendini hazırla ... arkadaşın dediği gibi 33 de olur 44 dikişte olur..
bayaaa bir açıyolar kılın olduğu bölmeyi..
ama korkulacak bişey yok.. narkoz verip uyudunmu hiç bişey histtmessin..
bu hastalık askerlerin acemi birliğinde yaşadığı klasik hastalık :D
çok arkadaşımda oldu bu rahatsızlık askerdeyken ..
geçmiş olsun...

öncelikle geçmiş olsun.teşhis sonucu kıl dönmesi çıkar da ameliyat olacaksan herşeyini ona göre ayarla.yaklaşık bi 40 gün herşeyden uzak kalacak düzgün oturamayacaksın ayrıca bütün planını ona göre yap.sıcak havalara bırakma dikişlerin rahatsız olup patlayabilir.ayrıca çok önemli ameliyat olacak bölgeyi önceden bir tüydökücü ile temizlersen gittiğinde rahat edersin.emin ol

öncelikle geçmiş olsun.teşhis sonucu kıl dönmesi çıkar da ameliyat olacaksan herşeyini ona göre ayarla.yaklaşık bi 40 gün herşeyden uzak kalacak düzgün oturamayacaksın ayrıca bütün planını ona göre yap.sıcak havalara bırakma dikişlerin rahatsız olup patlayabilir.ayrıca çok önemli ameliyat olacak bölgeyi önceden bir tüydökücü ile temizlersen gittiğinde rahat edersin.emin ol

40 gün baya bir abartı. eski yöntemlerle o.şuanda yapılanda en fazla 2 hafta oda çok garanticiyseniz.yoksa 1hafta sonunda gezenler var. zaten 2 gün ayağa kalkıyorsunuz.

33 dikiş şöyledir; ileri safhada bir kıl dönmesi etrafından baya bi açılıyor ve çeştli sekillerle oraya doku kaydırılıyor.oyüzden geniş açarsa daha fazla doku kaydırmak gerekli o yüzden çok dikiş var.

tek tavsiyem şu;internetten fazla araştırma çok pis moral bozuyo kendimden biliyorum:tongue_smilie: seninki yeniymiş zaten çok zor olmaz hatta sende doku kaydırmaya gerek bile olmayabilir sadece o bölgeyi açığ içini temizleyip 4-5 dikişle kapatıladabilir korkma yani

fazla bekleme, hemen ameliyat ol ;) korkacak bir şey yok.... =)

ya canım kardeşim sen bunları okuduukça endişen artar git işini sağlam yapan bir doktora kendini kontrol ettir Kendinide ruhunuda rahatlat ve ne olursa olsun allaha şükret beynide tümör olanlarda var bu dünyanın en rahat hastalıklarında biri ...

makat kenarindaysa baya uzun sürer iyilesmesi zaman alir arkadasta cikmisti en az 1 sene cekti makatta oldugu icin onun icin acele et derim kardes gec kalma
gecmis olsun simdiden

yarın ameliyat olacağım salı günü tekrar yazarım buraya detayları

amiliyat oldum dün.anasteziyle beraber 1.5 saat sürdü.cok rahattı ameliyat ilk 20 dk tamamen kendimdeydm sonra bi ilaç verdiler kafam bi dünya oldu:w00t:zaman olgumu kaybettim 1 saat bana 5 dk gibi geldi.odaya cıktım hiçbir ağrım yoktu ve sırtüstü yatıyordum:rolleyes: bugun 2. günüm skrtüstü yatmam yasak aslında oturmak kısa süre izinli ama ben g.t korkusuna oturmuyorum:laugh: yarın taburcu olcam.tek sorun sırtüstü yatmak bel ağrıtıyor.
bu şikayeti olan herkese bian önce ameliyat olmalarını tavsiye ederim. benden cevizden büyük bir parça çıktı.öle çok bi dikişimde yok.
sorusu olanlara cevap verebilirim

amiliyat oldum dün.anasteziyle beraber 1.5 saat sürdü.cok rahattı ameliyat ilk 20 dk tamamen kendimdeydm sonra bi ilaç verdiler kafam bi dünya oldu:w00t:zaman olgumu kaybettim 1 saat bana 5 dk gibi geldi.odaya cıktım hiçbir ağrım yoktu ve sırtüstü yatıyordum:rolleyes: bugun 2. günüm skrtüstü yatmam yasak aslında oturmak kısa süre izinli ama ben g.t korkusuna oturmuyorum:laugh: yarın taburcu olcam.tek sorun sırtüstü yatmak bel ağrıtıyor.
bu şikayeti olan herkese bian önce ameliyat olmalarını tavsiye ederim. benden cevizden büyük bir parça çıktı.öle çok bi dikişimde yok.
sorusu olanlara cevap verebilirim

allah acil şifalar versin.filim bundn sonra başlıyor.ama inan yakın bi zamanda çok rahat edeceksin

sagolun. inşallah nediyim. ama korktuğum kadar bişey yokmuş.rahatım baya

bugun ameliyattan sonra 3.günüm ve çok rahatım hiç ağrım falan yok.eve çıktım.sadece oturmaya tırsıyorum:)
tekrar ediyorum bu hastalığı çekenler varsa hiç korkmasınlar okadar ağrıyı acıyı çekmeye değmez

evet sanırım kıl dönmesi senin şikayetin coğu insanda görülebilen 1 hastalık fakat cok kücük 1 operasyon sonrası herşey yolunda giriyor tek dikkat etmen konu ameliyat sonrası komplikasyonlar olmalı...biraz tabii oturmada zorluk cekebilirsin ilk zmaanlarda

arkadaşlar bana da kıl dönmesi teşhisi koyuldu ama benim tam kuyruk sokumumda değil çatal die tabir ettiğimiz yerin biraz altında bende ağrı sızı yok sadece bir çukurluk var ve içinde biraz iltihap varmış doktor dedi sizce şu an hangi aşamada dediğim gibi oturup kalkmama bi manisi yok yani şu an okul var bi kaç ay ertelemem gerekecek ameliyat o zamana kadar çok ilerler mi?

Geri