Kıl dönmesi. arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.

bloodyhunt

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar son 1 haftadır kalça kemiğimin orada bir sertlik hissediyorum. üstüne dogru baskı uyguladıgımda hafif bir acı oluyor. şu boncuklu tabancaların boncugu kadar filan büyüklügünde sayılır belkide daha küçük. Kıl dönmesi oldugundan korkuyorum ve eğer bu olanlar kıl dönmesini işaret ediyorsa illaki ameliyatmı olmam gerekiyor. Ve acayip korkmaya başladım kıl dönmesi ameliyatı filan olan arkadaşlar lütfen beni bilgilendirirmisiniz lütfen...

malesef o ameliyatı geçirdim küçük bi doktor muayenesiyle kıl dönmesi olup olmadığı anlaşılıyor eğer sorunun gerçekten kıl dönmesisye seninde belirttiğin gibi ameliyat olmak zorundasın ancak bu gayet basit bi operasyon risk yok hayatıma tek olumsuz yansıması belirli bi süre rahat gezip dolaşamadım ama dediğim gibi herhangi bir risk yok ameliyatta
geçmiş olsun ...

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.
Bildiğim kadarıyla öyle çok zor bir ameliyat değil ancak ameliyat sonrası istirahat süresi biraz fazla.

Bir doktora gidip sorsan, teşhisi koydursan senin için daha iyi olmazmı?

Şimdi burada yapılacak yorumlar seni ne kadar tatmin edecek veya ne kadar etkileyecek orasını bilemem ancak dediğim gibi. Sen bi doktora görün.

Yarın doktora gideceğim arkadaşlar çok sağolun ama can bu işte korkuyor. Anakinrick arkadaşım sizin hastalıgınız ne derece bir büyüklükdeydi ayıp olmazsa. ?

gözün kararır o patlayınca cok acır sen bilirsin acı felaket gibi bütün sinir ıclarıncalışarak vucudun kötü şekilde sızılıyo = )

gözün kararır o patlayınca cok acır sen bilirsin acı felaket gibi bütün sinir ıclarıncalışarak vucudun kötü şekilde sızılıyo = )

Ama farkedeli daha 1 hafta oluyor ve çok şiddetli bir dereceye geldiğini sanmıyorum dediğim gibi ufak bir boncuk büyüklüğünde çok ufak Gerçekdende dediğin kadar şey yaşarmıyım :S :(

1-2 gün beklemek durumunu kötüleştirir hemen git bence

özelden de durumu anlattım ama burdan da bi ekleme daha yapıyım hastalığın kendisi de şu raddede biraz ağrı vermesi dışında çok önemli diil yine de uzun süreçte iltihabın kemiğe kadar büyümesi ciddi sorunlar yaratabilir
ama bi kaç gün hatta bi ayın bile çok bişey farkettiriceğini sanmıyorum o kadar korkma :)

Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar yarın ilk işim hemen doktora gitmek olucak birde sorum şu olucak ameliyat olan arkadaşlarıma malum öğrenciyim ve tatile giricez ameliyattan sonra benim bu 15 tatil yanmaz dimi yani ameliyat oldum diye yok yatıcan dinlenicen filan filan işte...

Pratisyen bir hekime görünmen bile teşhis için yeterli.
Zor bir ameliyat değil,genel anestesi yapılıyor.
Ameliyattan sonra yüzüstü dinlenmen gerekecek.
Süre kıl dönmesinin büyüklüğüne göre değişir.

Pratisyen bir hekime görünmen bile teşhis için yeterli.
Zor bir ameliyat değil,genel anestesi yapılıyor.
Ameliyattan sonra yüzüstü dinlenmen gerekecek.
Süre kıl dönmesinin büyüklüğüne göre değişir.

pek fazla birşey bilmiyorum hastalık hakkında ama Sanırsam daha yeni. teşekkürler.

Bu ameliyatı geçiren bir kaç arkadaşımı tanıyorum .. Hiç birisindende çok ağır bir ameliyat sözlerini duymadım tam tersine ameliyat olmassan daha kötüye gider vede korkma sonuçta magat kısmı ,,
hani öyle hassas bir bölge deil tabiri caiz ise :p

Allah yardımcın olsun büyük geçmiş olsun

dostum sakın korkma benim babamda da vardı o da korktuğundan ameliyat olamıyordu
ama doktor zorla olacaksın dedi babamda oldu 30 dakika bile sürmüyor ameliyatı seninki küçükmüşte
babamdaki 2 yıllık vardı ilk ameliyatta temizlediler dediğim gibi 30 dakikayı geçmiyor ameliyat ve 5 saat sonra taburcu olabiliyorsun.

dostum sakın korkma benim babamda da vardı o da korktuğundan ameliyat olamıyordu
ama doktor zorla olacaksın dedi babamda oldu 30 dakika bile sürmüyor ameliyatı seninki küçükmüşte
babamdaki 2 yıllık vardı ilk ameliyatta temizlediler dediğim gibi 30 dakikayı geçmiyor ameliyat ve 5 saat sonra taburcu olabiliyorsun.

Gerçekden bunları duymam iyi oldu çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi basit bir işlem olur.

bizim komşunun oğlu ameliyat olmadı aynı kalça kemiğinin ordaymış seninkisi gibi ameliyat olmadı orayı doktor uyuşturmuş bi makina gibi bişiyle içini oynuş içinden topak topak kıllar çıkmış uzun uzun 2 saat flan sürmüş ameliyat olmamış

Arkadaşlar son 1 haftadır kalça kemiğimin orada bir sertlik hissediyorum. üstüne dogru baskı uyguladıgımda hafif bir acı oluyor. şu boncuklu tabancaların boncugu kadar filan büyüklügünde sayılır belkide daha küçük. Kıl dönmesi oldugundan korkuyorum ve eğer bu olanlar kıl dönmesini işaret ediyorsa illaki ameliyatmı olmam gerekiyor. Ve acayip korkmaya başladım kıl dönmesi ameliyatı filan olan arkadaşlar lütfen beni bilgilendirirmisiniz lütfen...

dai ben şunu biliyorum,benim kuzenimde vardı kıl dönmesi çok geç kalmıştı oradaki kıl tam yumruk kadar olmuştu.kuzenim en sonunda ameliyat oldu ameliyat basitti fakat sonrasında tam hatırlamıyorum ama haftalarca yatakta falan yatmıştı.doktora git kontrol ettir eğer kıl dönmesi ise kesin büyümeden ameliyat ol...

arkadaş çok geçmiş olsun hiç vakit kaybetme git doktora ameliyatını ol Kılın dönmüş....yardırman gerek

Çok teşekkürler yarın doktordayım. iyi yorumların yanı sıra beni korkutan yorumlarda vardı hepinize teşekkür ederim inşallah iyileşicem. inşallahda arkadaşlarımın dediği kadar korkutucu ve acı verici birşey degildir..

Geri