Kılıçdaroğlu'nun Usulsüzlüğü

Hep aynı nakarat dimi
Dokunulmazlıkların kaldırılması

Çünkü CHp liler biliyor ki dokunulmazlıklar kalksada bu ülkede onlara dokunabilecek bir yargı yok

yani onların dokunulmazlığı olsada olmasa onlar zaten dokunulmazlar

SİZ KAÇTANE CHP Lİ SİYASETCİNİN YARGILANIP CEZA ALDIĞINI GÖRDÜNÜZ

YARGIDA CHP İLE İLGİLİ ONLARCA DAVA VAR AMA AYLAR YILLAR GEÇMESİNE RAĞMEN BİR TÜRLÜ SONUÇLANMIYOR

BUNLARI BİLDİLERİ İÇİN DOKUNULMAZLIKLAR KALDIRILSIN İSTİYORLAR

işte bunlardan dolayı CHP lilerin istediği gibi asla dokunulmazlıklar kaldırılmayacak
boşuna uğraşmayın

nezamnki CHP lilerinde yaptığı suçlardan dolayı yargılanabileceği bir hukuk sistemi

oluşursa ozman ancak dokunulmazlıklar kalkacak

Hep aynı nakarat dimi
Dokunulmazlıkların kaldırılması

Çünkü CHp liler biliyor ki dokunulmazlıklar kalksada bu ülkede onlara dokunabilecek bir yargı yok

yani onların dokunulmazlığı olsada olmasa onlar zaten dokunulmazlar

SİZ KAÇTANE CHP Lİ SİYASETCİNİN YARGILANIP CEZA ALDIĞINI GÖRDÜNÜZ

YARGIDA CHP İLE İLGİLİ ONLARCA DAVA VAR AMA AYLAR YILLAR GEÇMESİNE RAĞMEN BİR TÜRLÜ SONUÇLANMIYOR

BUNLARI BİLDİLERİ İÇİN DOKUNULMAZLIKLAR KALDIRILSIN İSTİYORLAR

bu olaya bide şöyle bak. chp li milletvekillleri vekilliğini yaptığı milleti dolandırmaya, cebindeki parasını almaya çalışmıylardır belkide?

DURMAK YOK. SOYGUNA DEVAM

bu olaya bide şöyle bak. chp li milletvekillleri vekilliğini yaptığı milleti dolandırmaya, cebindeki parasını almaya çalışmıylardır belkide?

DURMAK YOK. SOYGUNA DEVAM

Mütahitlerden alınanlar belediye meclis üyelerine dağıtılıyor. Bu para ayda 100-150 bin YTL`yi buluyor. Yamyamları doyurmak için benim dört ayrı Muzaffer olmam gerekiyor. Bunlara para bulmak için 50 takla atıyorum. Adamlar imar komisyonunda... Her dosyanın üzerine atlıyor. Ben buradan ne götürürüm. Her gün bunu düşünüyor... Arsa için Önder Sav`la tehdit ettiler

Bu sözler sizin CHP li çankaya belediye başkanının szöleri

hep birlikte göreceğiz ne ceza alacak diye

CHP nin millet vekili Bayram Mrali tanırsın sanırım.adam Çalıştığı sendikayı neredeyse haraca bağlamış.

Yine CHP millet vekili DErviş Günday oda bayram meral den aşağı kalır yanı yok
sendikalarını babalarını çiftliği gibi yönetmişler

bırak yargıda hesap vermeyi CHP yalakası medyada haber bile olamıyor

Boşuna hiç uğraşmayın.Biz CHP lilerin neden dokunulmazlıkların kaldırılmasını istediğini biliyoruz.

KALK-MA-YA-CAK bunu kafanıza sokun artık

ѕσηυη¢υ;3685745' Alıntı:
Yazımı nasıl okuyorsunuz anlamıyorum.Ben Akp düşsün Chp mi gelsin diyorum yazımda?

Holy_wood nickli arkadaşın dediği gibi Akp nin tekerine çomak sokan birisi hakkında hemen bir ''iddaa'' ortaya atılıyor ve Kılıçdaroğlu suçlanıyor...Dokunulmazlık zırhı olduktan sonra vekil ne yapabilir bu iddaalara?Hakkında iftira atıldığı için Chp Konya vekili Atilla Kart başvurmadı mı ''Hakkımda yolsuzluk iddaaları var,dokunulmazlığımı kaldırın ve hesabını yargı önünde vereyim'' diye Aihm'e.Aihm naptı tamam dedi ama Kart'ın başvurusuna itiraz hakkı prosedür olarak var.

Bu süreçte itiraz eden kim?
-Akp
Neden?
-Ucu kendilerine dokunacak

Biri de kalkmış dokunulmazlıklar kalksa da kimse Chp ye dokunamayacak,Chp yargısı var diyor.Samimi bir şekilde soruyorum kaç yaşındasın ve yargının ne kadar içindesin?Yargı Chp nin arka bahçesi de Akp 11 üyenin 10u tarafından suçlu bulunup o yüzden mi kapatılmadı?

işte bunlardan dolayı CHP lilerin istediği gibi asla dokunulmazlıklar kaldırılmayacak
boşuna uğraşmayın

nezamnki CHP lilerinde yaptığı suçlardan dolayı yargılanabileceği bir hukuk sistemi

Madem alıntı yaptıgınız arkadaşınıza katılıyorsunuz,bir zahmet onun için sorduğum sorulara da cevap verebilir misiniz?:goz:

bu muzaffer beyin sözleridir diyemessin çünkü muzaffer beyin söylediği iddia edilen sözlerdir. ve muzaffer bey bu kayıtla ilgili oalrak soruşturma açılmasını kendisi istemiştir.

peki jet hızıyla muzaffer beye soruşturma açan savcılar neden silivri belediyesine bi selam vermeye bile gitmediler. ortada alınan 1 milyon dolar rüşvetin belgesi çarşaf gibi serilmişken??? şaban dişlinin dişini neden çekmediler hala???
tayyibim sağolsun

DURMAK YOK, SOYGUNA DEVAM

CHP nin millet vekili Bayram Mrali tanırsın sanırım.adam Çalıştığı sendikayı neredeyse haraca bağlamış.

Yine CHP millet vekili DErviş Günday oda bayram meral den aşağı kalır yanı yok
sendikalarını babalarını çiftliği gibi yönetmişler

bırak yargıda hesap vermeyi CHP yalakası medyada haber bile olamıyor

Boşuna hiç uğraşmayın.Biz CHP lilerin neden dokunulmazlıkların kaldırılmasını istediğini biliyoruz.

KALK-MA-YA-CAK bunu kafanıza sokun artık

ayrıca gündem takip et biraz chp ne dedi bu olay ile ilgili soruşturma açılsın hukun vereceği her kararın arkasındayız.şimdi chp mi dolandırıcı oldu güldürmeyin yav beni.koca koca şaban dişli antep belediyesi olayları patmamışken mir dengirin hayali ihracatları patlamışken yaptığınız laflara bakın madem o kadar rahatsızsınız neden onlarla ilgili kılınız kıpırdamadı ha tabiki yiyen sizden olunca sorun yok değil mi

boşuna uğraşmayın

.ayrıca hukuka ve hukuk sistemine laf edebiliyorsan o kadar bilgili ve kendini hukuk profesörü olarak görebiliyorsan söyle bakalım hangi partiden kaç vekilin mahkemelerde dosyası bunuluyor.kim daha fazla yargıya hesap vermek zorunda.ayrıca dokunulmazlıkların kaldırılması 2002 seçimlerinde akp.nin vaadiydi yalan mı.ee şimdi neden kalkmıyor.madem o kadar sütten çıkmış ak kaşık akp babalar gibi kaldırır dokunulmazlıkları.yargı bağımsızdır.bağımlı olsa akp mahkemede suçlu bulunduktan sonra kapatılırdı.korkunun ecele faydası yok bu seçim geldi diğer seçimlerde elbet oradan inecek o zaman nolcak mahkeme koridorlarında görürüm artık akp.yi

Haşaa... onların tekerine çomak sokanlarla ilgili ne kadar bel altı bilgi varsa kullanırlar bunlar. Baksan bu forumda bir iddia (!) için 20 küsür konu açılmışsa ama bu hassasiyet kendi adamları için gösterilmiyorsa bir gariplik vardır...

dokunulmazlıkları kaldırmak yusuf yusuf yusuf ister. o da ak partide yok. nie tayyip te biliyor bütün arkadaşları yargılanacak ve kendisi hakkında yüzlerce dava açılacak. ama merak etmiyorum nasılsa bu halk bu gidişle onunda yüce divanda yargılandıgını görücek ömrüm olursa ben de görürüm .

bu muzaffer beyin sözleridir diyemessin çünkü muzaffer beyin söylediği iddia edilen sözlerdir

Hadi ya

demek bunlar Muzaffer BEY in( ne beymiş ama) sözleri değil. güldüermeyin insanı

Pardon ya yoksa bunlar sizin çok sevgili beyiniz Muzafferin doblorünün sözleri olmasın

:)

Bak tuttum bu sloganı açtı sizi valla...

''DURMAK YOK ÇAMURA SELAM, SOYGUNA DEVAM''

:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin

sgk hükümetin elinde değil mi yapsın araştırmalarını eğer varsa usülsüzlük kessin cezasını neden şimdiye kadar yapılmadı?

ayrıca bunu yapan mecliste 100 vekil 10 bakan var hala kılıçdaroğlu diyorsunuz bakanların da peşlerine düşsenize maden böyle bir konudan rahatsızlık duyuyorsunuz kunuyu açandan ricam bütün böyle işler yapanları yazması teker teker 100 vekil ve 10 bakan

ama o zamanda taraf olmalarının bir kıymeti kalmaz
kime taş atacaklar o zaman
benim hırsızım iyidir mantığı değilmi zaten bizi batıran
normal bir hukuk devletinde o yüz milletvekili ve on bakanın çocuklarının sigortalarının iptal edilip ceza almaları gerekmezmi
bizi yönetsin diye seçtiğimiz insanlar bizleri ve devleti kandırıyorlar
esas acı olan bu değilmi
a partisi veya b partisi önemlimi
bu yağma sofrasına artık dur demeliyiz

Saygılarımla...

İftira atma makinesine dönüşen ve kendi yolsuzluğunu saçma sapan bahanelerle geçiştirmeye çalışan bu Kemal

Zahid akman hakkında gerçek olmayan belgeler yayınlayacağına

RTÜK ün CHP li üyesinin Nataşaları becerip paarsını devlete nasıl ödettiğini nin belgesini açıklasın bakalım

geçenlerde sıkan sigorta kanunlarında bütün vekillerin çocukları yaşı tutmadığı halde sigortalı yapıldı kimse çıtını çıkarmadı adam yeni doğan çocuğuna bile yapmış nasıl oluyorsa onun için adil olmak lazım orta yalnış var kimin vekilleri bunlar bizim bizim bakanlarımız başbakanımız kimse iyi değil nasıl bulacaz iyi o zamankemal derviş gibi yurt dışından vekil başbakan bakanmı getirecez kendimiz ediyoruz kendimiz buluyoruz allah sonumuzu hayır etsin osmanlının torunu çalıyo çırpıyo haksızlık ediyor o ana atıyor bu buna atıyor bi şekilde doğruyu en doğruyu güzeli bulacaz ALLAH TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ DAİM ETSİN arkadaşlar hiç bir partiyi tafar alarak yazmadım bu biline sağlıcıkla kalın

Kendi sorduğum soruya hala cevap alamdım

Neredesiniz Kemal Kılçdaroğlunun avukatları

bu doğa üstü olayı bir zahmet bize anlatırmısınız

siz kültürlüsünüz

biz ise cahizliz analayamadı bizi mazur görün lütfenn:)
ONCELIKLE SELAMLAR.KARDES HAL@ AKP DESTEKLIYORSUN NASIL DESTEKLEYEBLIYORSUN ANLAMIS DEILIM BEN NE AKP NEDE AKP DESTEKLEYEN INSANLARIN MUSLUMAN OLDUKLARINA INANMIYORUM CUNKU.AKP BASA GELDIKTEN BU YANA YOLSUZLUK COK DAHA FARKLI BOYUTA CIKMISTIR!NASIL BIR DUSUNCENIZ VAR SIZ TURKIYE CUMHURIYETI'NE ATATUR'UN BIZE EMANET ETIGI VATAN BU TOPRAKLARA BU KADARMI SAHIP CIKIYORSUN...!ATATUR'UN GENCLIGE HITABESINI OKU KARDES YADA BIRAZ ARASTIRMACI OL CUNKU BIR SEY BILMEDEN YORUM YAPMISIN VE AYNI ZAMANDA CAMURCUSUN!

İftira atma makinesine dönüşen ve kendi yolsuzluğunu saçma sapan bahanelerle geçiştirmeye çalışan bu Kemal

RTÜK ün CHP li üyesinin Nataşaları becerip paarsını devlete nasıl ödettiğini nin belgesini açıklasın bakalım

Nasıl açıklasın ki arkadaş

kemal abimiz elinde gizli kamera ile CHP li üyenin kadını nasıl becerdiğini çekecek hali yok ya

hem zahid Akmanın olmayan yolsuzluk belgelerini açıklamak daha kolay değil mi

o da akp.nin işi varsa böyle bir şey gidecek chp.nin üzerine neden gitmiyor?

kaldı ki akp.nin eline böyle bir koz verilmişken sürekli chp ile laf dalaşına giren akp chp.ye saldırmayacak ha ayrıca kılıçdaroğlu hodri meydan diyor belgesi olan konuşsun zahit akman davasında da bakanınla gel dedi gelirken de deniz feneri davasındaki ismi geçenleri de getir ki hepsinin ispatını yapacağım dedi daha ne konuşuyorsunuz adamın belgeleri noterden devlet kurumlarından neyi sahte hangi biri belgelere sahte diyen dengir mir aksini ispat edebildi mi bunlar sahte demekten başka

Almanyadaki Deniz Fenerinin Türkiyedeki herhangi bir kurum ve kişi ile ilişkisi yoktur

Bunu alman mahkemesi 20yıl süren mahkeme sonucunda da ortaya koyamadı

madem ilişki var diyorsun buraya bir tane belge koy

Almanyadaki Deniz Fenerinin Türkiyedeki herhangi bir kurum ve kişi ile ilişkisi yoktur

Bunu alman mahkemesi 20yıl süren mahkeme sonucunda da ortaya koyamadı

madem ilişki var diyorsun buraya bir tane belge koy

Alman savcı faillerin asıl Türkiye'de olduğunu söylemedi mi? ayrıca bekle onlarında belgeleri çıkar ama siz onlara da sahte dersiniz.ayrıca konunun akp ayağıyla ilgili de c.baş savcılığı inceleme başlattı çıkar kokuları yakında

BERLİN - Savcılık sanıkların dolandırıcılık yapmak ve haksız kazanç elde etmek suçlarından cezalandırılmalarını istedi. Savcı Lötz ise konuşmasında Almanya’daki sanıkların asıl failler olmadığını, asıl faiilerin Türkiye’de olduğunu belirterek tüm yapılanlardan Türkiye Deniz Feneri kurucularından Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman’ın sorumlu olduğunu iddia etti.

http://www.ntvmsnbc.com/news/459518.asp

bak alman savcıların dediği bu ama hala adam akıllı bir araştırma yapılmadı neden acaba

ѕσηυη¢υ;3691951' Alıntı:
Yahu bu kadar sayfa yazı yazılmış.Hele siz bi şu olayı ispatlayın bakalım.Öyle yandaş haber sitelerinden copy/paste yapmakla olmuyor bu işler

Konu zaten yeteri kadar ispatlı belgeli değil mi

ama sende haklısın sizin inanmanız için CHP nin yayın organlarına ait kaynakları göstermemiz gerekir

Geri