Kılıçdaroğlu'nun mal varlığı

One minut kahramanı Recep beyin Suriye snırındaki mayınlı bölgeyi 49 Yıllığına Yahudi bir firmaya ihale ettiğini Anayasa Mahkemesini bunu iptal ettiğini biliyormusun.Körmüsünüz kardeşim Yahudi karşıtlığı bile numara bizim saftirikler bunu yiyor.Ne zaman uyanacaksınız bari uyanmıyosunuz biraz okuyun birşeyler öğrenin sadece kendi yandaşlarınızı değil karşı görüşleride okuyup bir sentez çıkarın ona bir fikir sahibi olun.Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.

Konuyu geyik muhabbete çevirmeyin.. Varsa görüşünüz yazın.. Yoksa sadece okuyun..

Konuyu geyik muhabbete çevirmeyin.. Varsa görüşünüz yazın.. Yoksa sadece okuyun..

Açıklamalarınız için teşekkür ederim. Konuya müdahale ederken etme gerekçelerini de belirtmenin uygun olduğunu düşünüyorum. Yani kim nerde yanlış yapıyorsa o yanlışı o kişinin yüzüne forumda okuyun lütfen. Böylece forumun amacı hakkında herhangi bir kuşku duyulmasın. Müdahaleler, siyasi bir görüşün farklı bir boyuttaki uzantısı izleminini yaratmasın.

seni güldürdüğüme sevindim. insanları mutlu etmek güzeldir. yalnız yazdığımın komik yanını söyle de ben de güleyim. 6 liraya ünlü bir ressamın hangi tablosunu alıyorsun ve ya Ankara'da hangi evi 15 bin liraya alabiliyorsun söyler misin? ben bu günkü rayiç bedellerini merak ediyorum. gerçek mal varlığı da öyle çıkar ortaya. 20 yıl önce aldığın bir şeyi satmaya kalktığında o günkü fiyatıyla satmayacaksındır değil mi? bu günkü fiyatı geçerli olacaktır. :goz:

Güldüğüme sevinmene ben de sevindim :smile:

Kısaca yazayım, kolunda 70000 TL lik saate, 100000 TL lik mücevhere ve 2 tirilyondan fazla serveti olan bir siyasiye ses çıkarmayan anlayısın kerat cetveli kullanmasına ve bir gömleği diline dolamasına çok güldüm. :001_rolleyes:

Erdoğanın gemiciği 2003 yılında 10.000.000 tl iken şimdi 90.000.000
Villalar,evler,arabalar,şirket hisseleri .

Saymıyorum bile bunları.

Adamın gömleğine taktınız. 450 lira bişey. Siz takım elbise falan almıyor musunuz ?

Hayır anlamadığım şu.

Erdoğan o kadar gemi alıyo,ev alıyo. Sanki size alınıyomuş gibi "eyvallah,mükemmel" diyorsunuz. Gıkınız çıkmıyo.
Kılıçdaroğlu kendine gömlek alıyor. Sanki adam evinize girip çaldı gömleği.

Erdoğan hazineden verir, Kılıçdaroğlu cebinden verir.

Bu kadar basit !

ςαη;5027427' Alıntı:
Erdoğanın gemiciği 2003 yılında 10.000.000 tl iken şimdi 90.000.000
Villalar,evler,arabalar,şirket hisseleri .

Saymıyorum bile bunları.

Adamın gömleğine taktınız. 450 lira bişey. Siz takım elbise falan almıyor musunuz ?

Hayır anlamadığım şu.

Erdoğan o kadar gemi alıyo,ev alıyo. Sanki size alınıyomuş gibi "eyvallah,mükemmel" diyorsunuz. Gıkınız çıkmıyo.
Kılıçdaroğlu kendine gömlek alıyor. Sanki adam evinize girip çaldı gömleği.

Erdoğan hazineden verir, Kılıçdaroğlu cebinden verir.

Bu kadar basit !

ekleme yapayim ogluna aldigi 350.000 euroluk super luks jeep.. kendine aldigi 700.000 liralik full zirhli mercedes.... ilk basbakan oldugu donemde kurdugu aycell... ve bunun aria ile olan sirket evliliginden kazandigi 4 milyar dolar.... gene ilk basbakan oldugu donemde karisinin kurdugu ve butun dunyayla ticaret yapan ilac sirketi tahminen 4-6 milyar dolar degeri var.... isvicre bankalarinda ozel hesaplar... 1 milyar dolarlik turkiyedeki banka hesabi.. gecmiste bir bankaci bunu aciklamisti ve hemen ortbas edildi....susturuldu konu kapatildi... ulkerdeki hisseleri... ankarada hizmet veren ve gene tayyip erdogana ait oldugu bilinen insaat sirketi.. suan tum turkiyenin yollarini yapan tek sirket.... ve daha niceleri... once bunlari gormeleri gerek.. ama yok goremezler... tayyip erdogani elestiremezler.. cunku bu onlara yasak... ancak diyecekleri sey helal olsun... yada susmaktir...!

ekleme yapayim ogluna aldigi 350.000 euroluk super luks jeep.. kendine aldigi 700.000 liralik full zirhli mercedes.... ilk basbakan oldugu donemde kurdugu aycell... ve bunun aria ile olan sirket evliliginden kazandigi 4 milyar dolar.... gene ilk basbakan oldugu donemde karisinin kurdugu ve butun dunyayla ticaret yapan ilac sirketi tahminen 4-6 milyar dolar degeri var.... isvicre bankalarinda ozel hesaplar... 1 milyar dolarlik turkiyedeki banka hesabi.. gecmiste bir bankaci bunu aciklamisti ve hemen ortbas edildi....susturuldu konu kapatildi... ulkerdeki hisseleri... ankarada hizmet veren ve gene tayyip erdogana ait oldugu bilinen insaat sirketi.. suan tum turkiyenin yollarini yapan tek sirket.... ve daha niceleri... once bunlari gormeleri gerek.. ama yok goremezler... tayyip erdogani elestiremezler.. cunku bu onlara yasak... ancak diyecekleri sey helal olsun... yada susmaktir...!

Ne kadar garip bir anlayıştır ki bazı arkadaşlar asıl söylenmesi, konuşulması gereken şeylerin takipçisi olmazlarda, üç kuruşluk gömleğin peşinden gitmeyi vazife sayarlar. Çarpım tablosuyla beyan edilen malın değerini bulmaya kalkarlar. :closedeyes:

Darbelere karşıyız derlerde, muhturaların hazırlayıcılarının (y.büyükanıt, c.bir, vs.vs. ) takipçisi olmazlar, tutar birde onlara 750000 TL lik zırhlı araç alırlar, Cumhurbaşkanlığı makamında darbecilerle muhabbet ederler. Sonrada gider zurnanın son deliğine darbe hesabı sorarlar. Hukuksuzluğun peşinde (adam ne ile suçlandığını bilmeden neredeyse 2 yıla yakın yattığını duymazdan gelip) olmazlarda millete demokrasi nutukları atmaya, haktan hukuktan bahsetmeye kalkarlar. :closedeyes:

Bakın biz halktan yanayız, anayasa değişikliğini halka soruyoruz derlerde bir türlü açılım için, dokunulmazlıklar için halka gidelim denilince " bir daha söyle duyamadım" diye duymamazlığa yatarlar ve halka sormaktan kaçarlar. :closedeyes:

Ya arkadaşlar ben mi anlamıyorum, zekam mı zayıf, aziz nesinin dediği o aptallardanmıyım veya halktan biri olarak aptal biri mi gözüküyorum lütfen biri bana söylesin. Nasıl bir zihniyettir bu :huh:

1 milyar dolarlik turkiyedeki banka hesabi.. gecmiste bir bankaci bunu aciklamisti ve hemen ortbas edildi....

once bunlari gormeleri gerek.. ama yok goremezler... tayyip erdogani elestiremezler.. cunku bu onlara yasak... ancak diyecekleri sey helal olsun... yada susmaktir...!

Sadece şu söylediğin şey benim için önemliydi. Bunu daha 2. sayfada yazdım fakat cevap veren hiç kimse olmamış.

Sanada cevap veren olmayacak kardeş. Teşekkür ettim.

Son olarak şunuda söylemek istiyorum. Eleştirmezler çünkü Recep Tayyip ERDOĞAN seçilmiş bir padişahtır. Biz başımıza başbakan değil, padişah seçiyoruz ya...

Geri