Kılıçdaroğlu'nun lakabı belli oldu.

Tayyip bu yaşLı teyzemızın yanına gitmesın hani 1 ümit diye,bırakın Lakap takmayı direk söver vaLLa.. :)

MozoLe Miяach;5104469' Alıntı:
Tayyip bu yaşLı teyzemızın yanına gitmesın hani 1 ümit diye,bırakın Lakap takmayı direk söver vaLLa.. :)

gidecek yüzü kalmadı zaten kardeşim =)

dese dese tayyipus octopus der bi ara nette dolaşıyordu öle diyolardı =)

en zehirli canlı diye =)

tayyipçiler bana kızmasın o lakabı ben uydurmadım =)

Senin akrabaglariyin bos olmasi beni baglamaz.
Ben TURKiYE`de egitimimi gormus vede askerligimi yapmis bir insanim.
30 senedirde siyasetin icerisindeyim.
Hem avrupada,hemde TURKIYE`de siyasi mucadelem devam ediyor.
Benim butun ailem vede akrabalarim siyasetten anlarlar merak etme.
Arti Hollandada yasiyorum.
Buradaki Pvda partisi,yani sosyal demokratlardan belediye meclis uyesiyim.
Ayagimin birisi surekli TURKiYE`de.
Her iki,uc ayda bir TURKIYE`ye gelmekteyiz.
Bir cok sehir ve kasaba,koy ziyaretlerinde bulunduk.
Halada bu ziyaretlerimiz devam etmektedir.
Uyum yasalarini denetlemek vede hangi fonlardan nerelere.
Ne kadar kaynak aktarilacak onlarin plan ve projelerini yapmaktayiz.
Ama sanada cok gormuyorum malesef TURKIYE`deki.
Sosyal demokratlarin kafa yapisi bu.
Hala ismet pasa kafa yapisina es degerde.
Gozlerinizi kapatirsaniz dunya size karanlik olur.
Siz gozlerinizi kapattiniz diye,gunesin ziyasi sonmez.

Kusura bakma sosyal demokrat her iki ülkede de işe yaramıyor. 11 Eylül zokasını yutan ilk ülkelerden birisi de Hollanda'yı , ırkçı hareketler çoğalmış , hatta müslümanların ülkeden gönderilmesi bile gündeme oturmuştu. Irkçı politik Fortuyn'un da sadece ortalığı kızıştırmak amaçlı öldürülmesi ile birlikte iyice bu olay zıvanadan çıkmıştı ki öldürenlerin müslüman olmadığı ortaya çıktı yanlış hatırlamıyorsam . Kim dönebildi ki bu baskılara dayanamayıp ? Birçok tanıdığım hatta akrabalarım bile eyvallah paşam dedi fazla göze batmadı ki bu olanlar da 7-8 sene önce olmuş olaylar. Gelelim Türkiye'deki sosyal demokratlık olaylarına. Dağda it gibi yaşayan , leş kargaları yiyen , her türlü pisliği yapan itlerin sadece " pişmanız " lafına baktılar ve onları devlet töreni ile karşılanmalarına göz yumdular. Hakkında bir sürü dava bulunan ve 35 yıl yargılanması istenen Osman Baydemir adlı vatan haini şerefsiz hakkında yakalama emri bile çıkartamadılar. Giden itlere " Arkadaşlarımız " dediler. Fakat TSK'nın mensuplarına her türlü giydirmeyi yaptılar , hem kendileri yaptı hem de yandaş medyaları yaptı. Bu mudur demokratlık ? O plan ve projelerin burada bir işe yaramaz. Kürt sorunu mürt sorunu bunlarla uğraşılacağına Doğu'daki hilafet boyutuna ulaşmış hiyerarşik yapıya çaksınlar bi yumruk , ABD'nin orta doğu projesine katkı amaçlı abuk sabuk yerlere yatırım yapacaklarına , güzelim fabrikaları özelleştireceklerine doğuya fabrika açsınlar bakalım , istihdam sağlasınlar bakalım bir adam dağa çıkıyor mu.

Geri