Kılıçdaroğlu'nu Eleştirdi Kovuldu !!!

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi TV'den kovuldu !!!

713420100922030041551.jpg

CHP'nin yayın organı olarak bilinen Halk TV'de program yapan ve CHP kontenjanından RTÜK üyeliğine seçilen Şaban Sevinç, başka bir kanalda Kılıçdaroğlu'nu eleştirince apar topar işten kovuldu.

CHP, Halk TV'de program yapan Şaban Sevinç'in Kemal Kılıçdaroğlu'nun referandumda oy kullanamamasını eleştirmesini hazmedemedi.

Referandum süresinde, 'Hayır' diyenlere baskı yapıldığını savunarak sık sık eleştirel açıklamalar yapan Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini eleştiren eski RTÜK üyesi programcı Şaban Sevinç'i ise işten kovdurdu.

RTÜK üyeleğini de CHP kontenjanından seçilen, Halk TV'de hafta bir olarak "Açık Açık" isimli program yapan ve ayrıca Hürriyet gazetesinde de çalışan gazeteci Şaban Sevinç'in, Kemal Kılıçdaroğlu�nun referandumda oy kullanamamasına ilişkin �Bunda genel merkezin, İstanbul il örgütünün hatası var� şeklinde yorum yaptığı için işinden kovulduğu öğrenildi.

Halk TV'den sorumlu olan CHP Manisa Milletvekili Şahin Mengü'nün bizzat Sevinç�i arayarak, �Baskıları daha fazla göğüsleyemedim, kusura bakmayın programınızı yayından kaldırıyoruz� dediği belirtiliyor.

Haber 7'nin elde ettiği bilgiye göre ise Sevinç�in bu karara çok şaşırdığı ve �Bunlar şu haldeyken ufacık bir eleştiriye tahammül edemiyorlar. İktidara gelince ne yapacaklar� diye tepki gösterdi.

Önceki gün Habertürk gazetesindeki işine son verilen Bekir Coşkun'u arayarak üzüntülerini paylaştığını Twitter'dan duyuran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başka bir gazetecinin kendisini eleştirdiği için işten kovulmasına ne diyeceği merakla bekleniyor.

Kılıçdaroğlu, Bekir Coşkun'la ilgili düşüncelerini dün Twitter'den şöyle duyurmuştu: "Referandum sonrası "BERTARAF" edilen ilk gazeteci BEKİR COŞKUN'a telefon ederek üzüntülerimi paylaştım. Türkiye'nin cesur kalemlere, cesur fikir insanlarına ihtiyacı vardı; bundan sonra bu ihtiyaç daha hayati olacak."

Haber 7

CHP'nin demokrasi anlayışını... Yadırgamamak lazım.

Bu ülke milli şeflik dönemeini de yaşadı..

Emin Colasan i Unutmiyalim....Bos Bos Haberleride Paylasmiyalim

Demokrasi diye yırtılan bir muhalefet partisi lideri =)

Böyle durumlar normaldir yani =)

Tayyıb Erdogan ı elestırdı diye kovulanları , içeri tıkılanları yazsak sayfalar yetmez :) gercı çok yazıldı , çizildi ama onlar hep görmemezlıkten gelınıyor nedense..

Sızde haklısınız Kılıcdaroglunun Demokrası anlayısını begenmezsınız tabı...
Tayyıb Erdogan ın demokrası anlayısına yetısmek ne mumkun :tongue:

Akp, Turgay Ciner'in gazetesi Habertürk'ten Bekir Çoşkun'u, Aydın Doğan'ın gazatesi Hürriyet'ten Emin Çölaşan'ı kovdurdu. Chp kendi adamını, kendi kanalından kovmuşsa, ne var bunda? Ülen! Bu demokrasiyi chp'ye gelince mi sorguluyorsunuz?

Emin Çölaşan'ı bilmem ama Bekir Coşkun'un kovulma sebebi AKP değil. Bunu bilmenizi isterim. Zira gazeteyi yaklaşık 2 aydan beri takip ediyorum. Fatih Altaylı, Umur Talu, Ece Temelkuran, Balçiçek Pamir ve Yavuz Semerci... Bu insanlarda AK parti aleyhine yazıp çiziyor ancak nasıl eleştirmesi gerektiklerini biliyorlar. Ama Bekir Coşkun hem işkembeden sallıyor hemde dili-üslubu çok sert...Zannımca kovulma sebebi de o yüzdendir. Çünkü Habertürk gazetesi elinden geldiğince orta yolda gitmeye çalışan bir gazete. Ne Yenişafak gibi AK Parti fanatiği ne de Cumhuriyet gibi AK Parti düşmanı.

Not:Şunu da belirteyim: Habertürk'te çalışan birsi değilim. Bana kendi reklamlarını yaptırmak için parada vermiyorlar. Sadece gazetenin çizgisi hoşuma gidiyor.

Emin Çölaşan'ı bilmem ama Bekir Coşkun'un kovulma sebebi AKP değil. Bunu bilmenizi isterim. Zira gazeteyi yaklaşık 2 aydan beri takip ediyorum. Fatih Altaylı, Umur Talu, Ece Temelkuran, Balçiçek Pamir ve Yavuz Semerci... Bu insanlarda AK parti aleyhine yazıp çiziyor ancak nasıl eleştirmesi gerektiklerini biliyorlar. Ama Bekir Coşkun hem işkembeden sallıyor hemde dili-üslubu çok sert...Zannımca kovulma sebebi de o yüzdendir. Çünkü Habertürk gazetesi elinden geldiğince orta yolda gitmeye çalışan bir gazete. Ne Yenişafak gibi AK Parti fanatiği ne de Cumhuriyet gibi AK Parti düşmanı.

Not:Şunu da belirteyim: Habertürk'te çalışan birsi değilim. Bana kendi reklamlarını yaptırmak için parada vermiyorlar. Sadece gazetenin çizgisi hoşuma gidiyor.

Bekir Coşkun çıktı açıkladı hala bazıları yok ondan değil diyor... haberturkten tık yok

kardeşim o gazetede yiğit bulut gibi biri varken daha da okumaya gerek yok

Tayyıb Erdogan ı elestırdı diye kovulanları , içeri tıkılanları yazsak sayfalar yetmez :) gercı çok yazıldı , çizildi ama onlar hep görmemezlıkten gelınıyor nedense..

1322068.jpg

Bu karikatürleri çizen penguen dergisi sahibi Erdil Yaşaroğluna başbakan
40.000 tl tazminat davası açtı.Ancak bu dava Ankara 1. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından
reddedildi.
Dahada birşey söylemiyorum artık =)

Daha önce Bekir Coşkun ve onun gibi halkçı geçinip en lüks villalarda oturanları bu millet tanıyor muydu ?

Hepsi Ak Parti üzerinden kendini masum durumuna düşürmeye çalıştı... Başarılı da oldu...

Yılmaz Özdil'e bakıyorum günde 2 satır paragrafla yazarlık yapıyor... Şimdi burda biri bana çıkıp şunu der:

Vakit, Zamandan başka bir şey okumuyorsunuz diye.. Hayır okuyorum Mesela Can Ataklı'yı okurum.. Referandumda hayır veren bu yazar kesinlikle gündemin kayda değer konularını ele alıyor ve üslubu çok güzel..

Aynı şekilde Yavuz Donat,Mehmet Barlas v.b

Ama çıkıpta Bekir Coşkun tarzı adamları savunmayın bize

Bunlar olağan ama Tayyip daha kötü, bir karikatür için neler yaptı hatırlayın

Kardeş Doğru söyle bu reklam için kaç para alıyorsun... :clap:clap:clap:clap

Sizin silüetinizi HAYVANIN başına koysalar bırakın tazminatı elinizde silahla kapısına dayanırdın.

Güldürmeyin kendinizi şimdi :S

Bazıları bir karikatüre başbakan romayı yaktı diye feryat etmiş. Eleştiri dozunda olduğu zaman eleştiri niteliğini taşır dozunu aştığı zaman hakarete varır. Hele ki eleştirilecek kişi ülkemizin Başbakanı ise.

Demokrasi, hür irade..Ancak Başbakan'a karşı
edepsizlik yapanlar için var. Saygı çerçevesini aşmadan
CHP'de kimse eleştirilemez..Çok yaşa CHP İmparatorluğu :)

Geri