Kılıçdaroğlu'nu şaşırtan soru!

TuğяuL

Banned
Reaction score
0
Ne gülüyorsun bu anlattığım senin hikayen!
Kılıçdaroğlu'nu şaşırtan soru!

258b66q.jpg

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, düzenlenen ''Fakir Baykurt'u Anma Programı''na katılmak üzere geldiği Burdur'da, partisinin il örgütünde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

-''CHP NEDEN İKTİDAR OLAMIYOR'' SORUSU-

Burdur'a gelişinde Çerçin köyüne uğrayan Kemal Kılıçdaroğlu, bir vatandaşın CHP'nin Türkiye'nin en köklü siyasi partisi olmasına rağmen neden iktidar olamadığını sorması üzerine, sokaktaki vatandaşın bu soruyu kendine sorması gerektiğini bildirdi. CHP'nin daha iyi çalışmak zorunda olduğuna da işaret eden Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

''Halka ülkenin neden bu hale geldiğini, onların anlayacağı dille anlatacağız. Halkın inançlarına etnik kimliklerine saygı göstereceğiz. Halkla daha çok içiçe olmalıyız. Bizler toplumun aydın kesimleriyiz. Yurttaşlarımızın sorunlarını sorgulamalıyız. Bölünmeyeceğiz, ayrışmayacağız. Birileri parti kurabilir. Şunu ya da bunu yapabilir. Doğru değil. Türkiye'nin, aydınların bölünme lüksü yoktur. Her bölünme AKP'ye ve yandaşlarına verilmiş bir primdir. Türkiye bilinçli olarak bölünüyor. Türbanlıydı, çarşaflıydı, mantoluydu, bilmem neydi. Hepimiz insanız. İnsan olarak hepimizin sorumlulukları var. Önce yurtseverlik paydasında buluşacağız. Birilerinin taşeronu olan siyasilere izin vermeyeceğiz.
''

Kaynak

Chp'nin neden iktidar olamadığı sorusunun cevabını; değil Kılıçdaroğlu, Einstein olsa, Hawking gelse, Huntington kafayı çizse bulamaz =))

kelimelerin sonlarına bakarmasınız.. anlatacağız,göstereceğiz,olmalıyız,ayrışmayacağız,buluşacağız,vermeyeceğiz.... hep bos laf kalabalıgı bi nene yok

Chp çok partili siyasal hayat sonrası hiçbir şekilde çözüm sunamayan bir parti olmuştur.. sorun bu şu öyle böyle ama çözüm yok.. Yaa kardeşim taşın altına bi el uzat sende olur yolunu söylesene
Benim tabirimle şuan ki yönetim ve meclisteki kadrosuyla
CHP
'' Vız vız vız ama bal yok ''

solcu kardeşlerim bu lafa alınmasın.. Bu lafın türkçesi konuşmak güzel de çözüm üretmek namına bir girişim yok​

belli değilmi sorunun cevabı adamlar politikayı bilmiyor beceriksizler abii

Arkadaşlar konuyumu yorumlayacaksınız ? yoksa konu üzerinden bir birinizle dalgamı geçiceksiniz !

Konu dışı gereksiz mesajlar silinmiştir..

geçen yıl bi hocam vardı okulda ismail emen diye. eski topraklardandır kendisi baykaldan tutunda tayyibe kılıçdaroğluna kadar hepsini tanıyor. kılıcdaroğlunu siyasete teşvik edende bendim diyordu geçen yıl. (doğrumu bilmiyorum doğru olma ihtimali çok yüksek) biz sorduk neden iktidar olamıyor diye chp. verdiği cevap şuydu benim tanıdığım deniz baykal iktidar olamaz aslında olmak istemiyor dedi. çünkü ülkeyi yönetecek vizyona sahip bir insan olmadığını chp deki kadronun değişmesiyle belki chp iktidara gelebileceğni söylemişti. uzun uzun anlattı sebeplerini daha önceki chp icraatlarını niye iktidar olamayacağını ama anlattıkaının çoğunu unuttum zaten uzun sürer yazacak olsam
katılıyormuyum o hocama evet söylediklerinin çoğu doğru katılıyorum.

Bence ideoLojiyi değiştirmek yerine ismi değiştirmek ve Atatürk'ün kurduğu partiye saygı göstermek amacıyLa Chp'yi fesh etsinLer ve yeni bi parti kursunLar.. Ve artık partideki kokuşmuş zihniyette ve surattaki isimLeri tekauta çıkarsınLar..
BöyLece oyLar artar.. Bence..

görürüz bi dahaki seçimlerde

:durdurunpuhahaha buna anca kargalar güler :durdurun

ancak işin aslı kılıçdaroğlu da biliyor ki dikili bir ağacı olmayana oy vermez bu ülke

bu millet korkuyla baskıyla açık oy gizli sayımları da gördü

ama artık gerçek demokrasi var ve böyle bir ortamda chp değil iktidar muhalefet olduğuna şükretsin ...

Geri