Kılıçdaroğlu'ndan Fener vurgunu belgesi

zerkli

New member
Reaction score
0
faşizm uygulayandan uygulanana bulaşan bir hastalı
CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu Deniz Feneri soruşturmasıyla ilgili iddialarda bulundu. Elindeki belgelerle açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Paraların nereden gelip kimlere gittiği ortaya çıkacak" dedi.

Kılıçdaroğlu, düzenlediği basın toplantısında, Deniz Feneri konusunda Almanya'da yapılan yargılama ile Türkiye'deki süreci anımsattı. Türkiye'de uzun süredir devam eden soruşturmada hangi delillere ulaşıldığını bilmediğini belirten Kılıçdaroğlu, "Ancak soruşturma sürecine ilişkin olarak ciddi kaygılar taşıdığımızı da belirtmek isteriz. Özellikle yapılan aramalarda izlenen yöntem bu kuşkularımızı beslemiştir. Kaldı ki Almanya tarihinin en büyük soygunu olarak adlandırılan davanın, aslı da asıl failleri de Türkiye'de olduğuna göre, soygunun Türkiye boyutunun Almanya'dan büyük olduğu kuşkusunu haklı olarak aklımıza getirmektedir" dedi.

Kılıçdaroğlu, "Bazı asli faillerin soruşturma aşamasında konuşmama haklarını kullanmaları da bu görüşümüzü perçinlemektedir. Ayrıca bazı AKP yetkililerinin Türkiye'deki asli faillerle olan ilişkileri de soruşturmanın önündeki en ciddi engellerden biri olarak görülmektedir" diye konuştu.

Açıkladığı belgelerin, Türkiye'deki Deniz Feneri e.V bağlantılı soruşturmaya önemli bir katkıda bulunacağını belirten Kılıçdaroğlu, 18 belgenin orijinalinin de kendisinde olduğunu belirttiği 2'sinin fotokopilerini basın mensuplarına gösterdi.

Belgelere göre, toplam 4 milyon 580 bin Avro'luk bir para teslimatının söz konusu olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, "Eminim bu belgeler Almanya'da açılan 2. Deniz Feneri davasının da önemli delilleri arasında yer alacaktır" dedi.

Kılıçdaroğlu, şu iddialarda bulundu:

"Bu belgelerin altında imzası olan Hakkı Sadal ile İzzet Kurum, Deniz Feneri e.V. davasında adları geçen kişiler. Hakkı Sadal kurye görevini üstlenen kişi. Deniz Feneri çevresinde 'amca' adıyla geçiyor... İzzet Kurum ise Almanya'da görülen davada mahkum olan Mehmet Gürhan'ın kayın biraderi. Yine Türkiye'ye para akışında önemli kuryelerden biri olarak soruşturuluyor. Almanya'da açılan davanın savcılık iddianamesinde, İzzet Kurum ve Hakkı Sadal'ın Almanya'dan Türkiye'ye getirilerek Zekeriya Karaman'a elden teslim edilen paraların kuryeliğini yaptığı belirtiliyor. Bu tutanaklardan ikisi orijinaldir. Yani güncel anlatımla 'ıslak imzalı'...

Belgelerin asılları ve fotokopiler soruşturmayı yapan savcılığa teslim edilecektir. Bu belgeler, yurt dışında toplanan paraların bir bölümünün kimler tarafından Türkiye'ye getirildiğini ve kime teslim edildiğini göstermektedir. Tutanaklarda imzası olan Hakkı Sadal ile İzzet Kurum'un gerek Türkiye'de gerek Almanya'da Kanal 7 çalışanı olup olmadıklarının da savcılıkça sorgulanması gerekmektedir. Çünkü soygunun asıl patronları bunlar değildir, paraları teslim alan, yolsuzluğu organize eden asıl faillerin bulunması gerekiyor."

"4 milyon 580 bin euronun Türkiye'de niçin ve kimler için harcanmıştır?" diye soran Kılıçdaroğlu, konunun 4208 Sayılı Kara Paranın Aklanmasının Önlenmesine İlişkin Yasa çerçevesinde de soruşturulması gerektiğini belirtti.

Kılıçdaroğlu, "İnsanların en temiz duygularını sömürerek, yolsuzluk yapanlardan hesap sorulmasını ve yolsuzluk yapanların yargı karşısına çıkarılmasını bekliyoruz" dedi.

Kılıçdaroğlu, bir soru üzerine, tutanakların para alış verişinin nerede yapıldığını göstermediğini belirtti. Kemal Kılıçdaroğlu, "Ama bu paranın bir şekliyle yurt dışından getirildiği ve İzzet Kurum'a verildiği gözüküyor. İki orijinal belge de öyle. Bunların dışında 16 tane daha tutanak var. Cumhuriyet savcılığına teslim edeceğiz bunları. Hem orijinal belgeyi hem de elimizdeki diğer tutanakları. Dolasıyla savcılık teslim yeri konusunda bilgilerine başvuracaktı. Büyük bir rakam. Büyük bir olasılıkla Almanya'da açılacak ikinci davada bu belgeler de istenecektir. Orada da önemli bir belge olacağını düşünüyoruz" diye konuştu.

İŞTE BELGELER

m92h3r.jpg

2i8xhew.jpg

2zisacx.jpg

Kılıçdaroğlu'ndan Fener vurgunu belgesi

yakında seçim var galiba. kararsız seçmenin oyunu alabilmek akp seçmeninin tarafını değiştirebilmek için ancak meydana çıktı bu dosya

Kuvvetle muhtemel birkısmı AKP'nin seçim çalışmalarında harcanmıştır. Geri kalanda ileride nereye kaçmayı planlıyolarsa oranın bankalarındadır, mesela isviçre olabilir.
milletvekili olmasan seni ergenekoncu diye kesin içeri alırlardı Sayın KILIÇDAROĞLU... ama bunlarda ALLAH KORKUSU olmadığı için bu işin üstüne düşmeyecekler ve gündemi başka yere çekmek için bakalım şimdi kimleri tutuklayacaklar.. İzleyin ve görün 1 hafta içerisinde çok büyük tutuklamalar olcak ergenekoncu diye...

davanın sonucunu çok merak ediyorum...

sonu ne olacak bu olayın :001_rolleyes: bunlardan sonra deniz feneri derneğine yapılan hibe veya bağışlarda azalma olmuşmu? halkın (yardım eden bağış veren hibe de bulunanlar) tepkisi ne ?bu konu ya hiç kimse değinmiyor?

bunlar nasıl belge allah aşkına.
ilkokul çocuğu hazırlamış gibime geldi.

belgelern gerçekliğini tartışamam sonuçta ben orada değildm ve kriminal araştrma da yapılmadı ama allah aşkına bunlar gerçekse düzenleyenler gerçekten aptalmış.

böyle birşey yapana adar hç hazırlamayın.

sonu ne olacak bu olayın :001_rolleyes: bunlardan sonra deniz feneri derneğine yapılan hibe veya bağışlarda azalma olmuşmu? halkın (yardım eden bağış veren hibe de bulunanlar) tepkisi ne ?bu konu ya hiç kimse değinmiyor?

Ne olacak canım %70 azalmış.o kadarcık:001_rolleyes:Sizler 2 kilo nohuta oy verenlere iyi alıştınız ama tür Türk Halkı bu zavallılardan ibaret değil bunu çabuk unuttunuz.Bu aziz milleti küçümsemeyin.içinden bir MUSTAFA KEMAL çıktı ulusun..dahada niceleri çıkar...Bakın buda BAĞIŞ BELGESİ:001_rolleyes::001_rolleyes:

Deniz Feneri’ne bağışlar yüzde 70 azaldı

Adı yolsuzluk iddialarına karışan Deniz Feneri Derneği'ne bağışlar azaldı.

Türkiye’de faaliyet gösteren Deniz Feneri Derneği’ne yapılan bağışların geçen yıla oranla yüzde 70 oranında azaldığı ortaya çıktı.

Dernek yetkililileri bu azalmayı Almanya’daki Deniz Feneri e.V. davası ve bu konuda Türkiye’de yapılan haberlere bağladı.
Merkezi İstanbul Fatih’te bulunan Deniz Feneri Derneği’nin Medya İlişkileri Sorumlusu Bekir Kaplan, Deniz Feneri’ne yapılan kurban bağışlarının geçen yıla oranla yüzde 70 oranında azaldığını belirterek, “Almanya’daki dernekle alakamız olmadığını ısrarla vurgulamamıza rağmen, yapılan haberler sebebiyle insanların kafalarında soru işaretleri oluştu. Bundan çok ciddi yara aldık” dedi.

Geçen yıl 101 bin bu yıl 25 bin bağış
Yapılan bağışlarda çok ciddi düşüşler olduğuna dikkat çeken Kaplan, geçen yıl 101 bin kurban bağışı aldıklarını, bu rakamın bu Kurban Bayramı döneminde ise 25 bin olduğunu söyledi. Aldıkları bağışlardaki düşüşün yardım yaptıkları ailelere de yansıdığını savunan Kaplan şöyle konuştu: “Şu anda bizden yardım bekleyen, sosyal araştırması yapılmış, 530 bin aile var. Biz, ilk aşamada, bunların içinde durumu en acil olan 25-30 bin aileye yardım yapıyoruz. 2007 Eylül ayında 25 bin aileye yardım yapmıştık, 2008 Ekim ayında ise ancak 5 bin aileye yardım yapabildik.”

Almanya’daki dava
Almanya’da faaliyet gösteren Deniz Feneri e.V. yetkilileri, yoksullara yardım için topladıkları 41 milyon euro’luk paranın önemli bir kısmını amaç dışı kullanınca haklarında dava açılmış, tutuklu yargılanan dernek yöneticileri hapis cezası almış, derneğin mal varlığı ise kamuya devredilmişti.

(Milliyet)
Deniz Feneri’ne bağışlar yüzde 70 azaldı en son haber

umarım reklam olmamıştır...

DenizFeneri.TV

güzel bir video :smile: bu kadar yardım etmiş 1 kuruluşa insanlara el uzatmış dertlerine deva olmuş derneğe neden chp zihniyeti saldırıyor sormak lazım? bu video gibi daha birçok video izledim.dediğim gibi milletin hayrına olanlarda neden chp karşı duruş sergiliyor...:001_rolleyes:

DenizFeneri.TV
fenerime çamur atma videosu daha da güzel olmuş.

allah bu ve benzeri yardım kuruluşlardan ve onlara destek olanlardan 1 değil milyonlarca kere razı olsun...:clap yetimin ihtiyaç sahibinin darda kalanın duasını alıyorlar ne mutlu onlara...

DenizFeneri.TV

güzel bir video :smile: bu kadar yardım etmiş 1 kuruluşa insanlara el uzatmış dertlerine deva olmuş derneğe neden chp zihniyeti saldırıyor sormak lazım? bu video gibi daha birçok video izledim.dediğim gibi milletin hayrına olanlarda neden chp karşı duruş sergiliyor...:001_rolleyes:

DenizFeneri.TV

allah bu ve benzeri yardım kuruluşlardan ve onlara destek olanlardan 1 değil milyonlarca kere razı olsun...:clap yetimin ihtiyaç sahibinin darda kalanın duasını alıyorlar ne mutlu onlara...

saldıranların başında almanya adaleti geliyor. onlarda chp zihniyetine sahipler demekki. ve hatta deniz feneri e.v. davasında mahkumiyet verdiler. ergenekoncu bu almanya adaleti. hepsi darbeci statükocu.

bu sözleri unutmuşsunuz. bunları da yazın komedi tam olsun.

Hayinlerde Allah Korkusu değil amerikan korkusu vardır, bilumum namaz kılıp vatan satarlar. Lafa geldimi müslümanlığı kimseye bırakmaz kafirliğin ise alasını yaparlar...

DenizFeneri.TV

DenizFeneri.TV

Sevgili kardeşim...

Ben bu sayfaya yazdıgın bütün mesajları şimdi kopyalayıp kaydediyorum...

Ve senle şimdi bir anlaşma yapıyoruz...

Bu belgelerin gerçek olup olmadıgı ögrenildiginde...

Eger GERÇEKSE SEN ARTIK BU FORUMU BIRAKIYORSUN...

Eger GERÇEK DEGİLSE BEN ARTIK BU FORUMU BIRAKIYORUM...

Adminler de bu mesajı kaydetsin ve kaybedeni süresiz banlasınlar...

Kendine bu kadar güvenen birisi için makul bir anlaşma :goz:

bunlar nasıl belge allah aşkına.
ilkokul çocuğu hazırlamış gibime geldi.

belgelern gerçekliğini tartışamam sonuçta ben orada değildm ve kriminal araştrma da yapılmadı ama allah aşkına bunlar gerçekse düzenleyenler gerçekten aptalmış.

böyle birşey yapana adar hç hazırlamayın.

dostum ticarette,borç alma durumlarında bu tür imzalar atılır..boş kağıda imza sözü de buradan gelir.Sonra parayı aldın almadın muhabbeti olmasın diye.peki bu muhabbeti kim yapar?üsttekiler..!!yani bu iki adamın cebe cukka yapma durumunda hesap soracak birileri var demektir!
Bu belgeler sahte olacak olsaydı inandırıcılık adına bilgisiyarda yazılır,düzen nizam intizam çerçevesinde medyaya gösterilirdi.büyük ihtimalle gerçek!
yukarıdaki arkadaşın dediği gibibenimle gerçekliği konusunda iddia edecek biri varsa buyusun gelsin!

Belgelerde de yazdığı gibi Deniz Feneri eV. Yani bu deniz fenerininin Türkiye deki ile hiçbir bağı yoktur.

Deniz Feneri eV. almanyada faaliyet gösteren bir dernektir. yaptığı bir hata varsa zaten bunun davası Almanya da görüldü olaya da adı geçenlere hak ettikleri cezalar verildi

Ergenekoncu Doğan medyası ve CHP nin bunu Türkiye ile bağlantılı gösterme çabaları aslında yeni değil 29 mart seçimlerinden önce başladı.

Şimdi Bu ergenekoncu medya davası görülmüş bir olayı ısıtıp ısıtıp gündeme getireceğine

--CHP nin Kayıp trilyon vurgununu gündeme getirsin

-- CHP nin Bölüvü Alman Ebert Vakfından alfığı yardımları gündeme getirsin

__ CHP nin Çankaya daki " YAMYAM" vurgunun sorumlularının neden yargılanmadıını sordun

HIRSIZLAR burnunuzdan gelsin çaldıklarınız........

saldıranların başında almanya adaleti geliyor. onlarda chp zihniyetine sahipler demekki. ve hatta deniz feneri e.v. davasında mahkumiyet verdiler. ergenekoncu bu almanya adaleti. hepsi darbeci statükocu.

bu sözleri unutmuşsunuz. bunları da yazın komedi tam olsun.

Baslarina tas dussen CHP diye isyan edecekler :)

İcebeergin gorunen kısmı o yardim yapilan yerler asıl geri kalani ne oldu acaba.

Geri