Kılıçdaroğlu'na; erkeksen bana dava aç

Hakikaten sizin gibileri kandırması çok kolay

Vakit in isim hakkı tuncelili kemal deymiş

madem öyle neden vakit hala bu isimle yayın yapıyor

neden bu yalandaroğlu gidip vakit gazetesininin aynı isimle çıkmasını engellemiyor

yakında vakit gazetesi nin sahibi benim derse hiç şaşamam

aydın Doğam medyasının şişirmesi si ile kendini bir şey zannetti.

git mahkemeye ver adamı da çıksın foyan ortaya

ama vermez

İsim Değiştirmesi Neye Yol Açar Senin Haber'in Var mı ??? Türkiye'nin İsmini Değiştirelim.. Bu Adam Aptal Mı Ki Dinci Yobazları Zaten Kızdırıyor... 1000 Kat Daha kızdırsın Ondan sonra... Küllen Ülke Gitsin... Aydın Doğan Şişirmesi Adam AKP'den 3 Kişiyi Bitirdi.. Acaba Sizin Değiminizle Pkklı(!) Murat Karayalçın Neden O kadar Çok Oy Aldı... Yoksa Kılıçdaroğlu Sayesinde mi... Yoksa 2 Tane Genel Başkan Yardımcısı Benim Yüzümden Mi İstifa Ettii.. Derler Adam'a Yapsan Derler Yapmasanda Derler...:goz::goz:

Bence bu Tuncelili kendisi hakkında onlarca iddiayı ortaya atan bu kişiyi hayatta mahkemeye veremez

çünkü balonunun patlayacağını bilir :)

patlamış balonuda Doğan medyasının tekrar şişirmesi biraz zaman alır:)

çünkü patlayan yerlerlere sağlam yama atması lazım :) :)

akplilerin azından da kılıçdaroğlunun balonu patlıcak dan başka bişey çıkmıyo ama ne balonmuş hala patlatan olmadı mübarek ayakkabı köselesinden sanki...........

bu ülke yaşanmaz hale geldii bıktım siyasetten siyasetciden akp li idim kılıcdarogluan ılımlı idim neler cıkar daha bilinmez bu ülekenin şekil şemal düzelmez ilericisi yobaz der yobazı zaten kendini ilerici zaneder laf hazmedemez ne cumhuriyeti nede ılımlı islamcısı hepsi ...... bile satıcı offffff valla her gün siyasetten gına geldi ne ülkeymiş kardeşim başındakilerin sansasyonları bitmez tükenmez
en sonunda dicem Ne mutlu Türk değilim diyene

saygılar

Geri