Kılıçdaroğlu odun mu dağıtacakmış? Alkış Alkış!

böyle devlet işleri eline kalemi alıp kılıçdaroğlu ne yapabilir gırgırları ile sürmüyor

kılıçdaroğlunun ne yapmayacaklarını bile saysan erdoğana fark atar

mesela ülkemizin altın yumurtlayan tavuklarını kesmez
insanları teğet yalanları ile kandırmaz
tavrını koyacağı ülkelere çıkıp medya aracılığı ile esip gürleme yapmaz uygular ambargo pahasına ........

Kılıçdaroğlunun ne yapmayacaklarını yazmaya gerek yok boşuna zaman kaybı.Ama ne yapacağı belli ülkeyi Aydın Doğan abisine peşkeş çekip yahudilerle birlikte meze yapacak.Tek icraatı bu olucaktır elbet gerisi laga luga.

Kılıçdaroğlunun ne yapmayacaklarını yazmaya gerek yok boşuna zaman kaybı.Ama ne yapacağı belli ülkeyi Aydın Doğan abisine peşkeş çekip yahudilerle birlikte meze yapacak.Tek icraatı bu olucaktır elbet gerisi laga luga.

Kılıçdaroğlu'nun Aydın Doğan abisi 7 sene boyunca kim ile arkadaştı bir de onu araştırmak lazım. menfaatler çatışınca abi abilikten, kardeş kardeşlikten vazgeçti. medya yandaş değilken, yandaş oldu. yani 7 senelik yandaş olmayan medya, birden bire yandaş medya ilan edildi. Aydın Doğan'ı savunmuyorum. savunulacak bir adam da değil, ancak bu adam 7 sene boyunca kiminle abi kardeşti bunu da unutmayın.

davet2.jpg

ODATV'DEN EMİNE ERDOĞAN'A "HARVEY NICHOLS" SORUSU

Kılıçadroğlu'nun gömleğinin fiyatını eleştiren arkadaşa selam olsun :)))))

Emine Eroğan ne giyiniyor acep? :)

bırakın böyle şeyleri artık... Geçiniz...

KILIÇDAROĞLU GELECEK, TAYYİP YÜCE DİVAN'DA HESAP VERECEK..

milletvekili maaşıyla geçinemeyen kemal bey degilmiydi... hatırlayın istanbul seçimlerindeki ayakkabısını...1 yıl sonra 495tlik gömlek bu bir çelişkidir... aldgı gömlegin fiyatını bilmemesi ile yaptıgı hesap uzmanlıgı meslegiyle örtüşmemesi bir çelişkidir dersim konusunda çelişkide kaldı... af konusunda çelişkide kaldı...genel başkan olma konusnda çelişki de kaldı.. böyle çelişkilerle mi ülke yönetilecek..

oğluna GEMİCİK alan tayyep den sonra 350 tl az be kardeşimn sen git bi tayyep efendini oüğluna kızına ne aldğına bak ondan sonra gömlek lafı et ayrıca şu zararların kkaynağını verde bizde bi bakalım ne etmiş bu adam bide şu gemcik işini bi ayarlıyıver bide unakıtan efendinin oğlu mısır ihrac etcek die mısır ihracının vergisini düşültüp sonra ihrac bitince artıtrdığı bi acıklıyıver iğneyi kendine cuvaldızı başkasına batır kardeşim savunduğun tayyep pekde sütten cıkmış ak kaşık değil

tayyip hiç olmassa hakçıyım işçinin yanında olduğu gibi salak saçma sözler etmiyor

anlayabildinmi :durdurun

tayyip hiç olmassa hakçıyım işçinin yanında olduğu gibi salak saçma sözler etmiyor

anlayabildinmi :durdurun

Çok haklısın tayyip yapacağı işleri söyler böyle milletin safi duygularını hayal perdesinde yayınlamaz.

Ayrıca şunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama söylemeden edemicem;

Böyle çakalların olduğu bir dünyada halkçılık gibi sadece milletin geçici heveslerini doyurabilen bir sistemin uygulanabilirliği nedir acaba?

Yani dandinin bu sistemi nasıl bir düzen üzerine oturtarak sürekelik vermeyi düşünüyor anlamak zor.Dünyanın sistemi kapitalist bir yapıyla işlerken bizimkiler bu cehenneme minyatür bir imitasyon Cennet oluşturmayı mı düşünüyorlar..Kimse birbirini kandırmasın Halkçılık uygulanabilir değil sömürülebilir bir hayal ürünüdür yapmayın etmeyin bu kadar ucuz siyasetle kimseyi kandıramazsınız.
Her insan yolunu seçebilecek durumdadır belli bir sisteme onu zorlamak diktadır ama bunu anlayabilecek birisini göremiyorum ben solak cephede.

Kılıçdaroğlu iş vericem, aş vericem diyor. SAMİMİ DEĞİL diyorsunuz.

Erdoğan size cennetten bir arsa veriyor. CUMBURLOP dalıyorsunuz.

Ne diyeyim siz de haklısınız. Bunlar kader :/

Yardım gemilerindeki ölenler de kader. Güzel de öldülerse deymeyin keyfimize.

Arzu Erdoğral tarafından yazılan konu başlıklı yazıyı okuyan, komedi skeçi okuduğunu zannedecek. Bir araştırma yapayım dedim bu kadıncağız neyin nesi. Arzu Erdoğral'ın eşiyle Kanal 7'de çalıştıkları dönemde tanışmış. Altı ay içerisinde de evlenmişler. Bu vahşeti de mi savunacaksınız ? başlıklı yazısını bir okuyayım dedim. "İsrail yine bir devlet terörüne imza atarak, başta Türkiye olmak üzere, yine masum sivilleri hedef aldı." diyerek ülkeyi savaşa sokmaya niyetliymiş hanımefendi. O TÜRK bayrağı devlet eliyle o gemiye asıldıysa ve de uluslararası sularda İsrail saldırısına uğruyorsa hak vereceğim. Ama hanımefendinin meğer niyeti kötüymüş. akpnin seçim yoluyla yolcu edileceğini anladığından ülkeyi savaşa sokup, savaş halinden faydalanıp seçimden kaçmakmış amacı. Diğer taraftan da Kılıçdaroğlu için komedi skeçleri yazmaya başlamış. Yani hangisi tutarsa.

Eh bu kadar seyirciyi de görüp alkış alamayınca, skeçe alkış eklemiş. Yani kendin söyle kendin alkışla. Acıdım ya çaresizliğine. Üzülmesin diye "bir alkış da ben yapsam mı acaba" diye düşündüm bir an için.

Ortada bir sürü odun varken...

YOK YOK O KADAR ALÇALAMAM BEN

sizlerin sürekli aynı şeyleri tekrarlayan bilgisiz iftira yorumcusu olduğunuzun kanaatine vardım şu kısa tanışıklığımızda

kimse ak pak değildir olamazda ama kılıçdaroğlu ile şehit ailelerinin tazminat aldığı erdoğan bir olamaz

aydın doğanında mı yahudi cesaret ödülü varmış ???

sizler kendiniz odun kömür dağıtınca iyilik başkası dağıtınca kötülük sayarsınız
kürtleri açılım sahteciliği baş tacı yapar arkalarından şöyle böyle dersiniz
sizde gerçeklik yok

zaten benimde sizlerle metal fırtına yazma niyetim yok : )

unutmadan her insan mutlaka korkuları ile karşı karşıya kalırmış...

sizlerin sürekli aynı şeyleri tekrarlayan bilgisiz iftira yorumcusu olduğunuzun kanaatine vardım şu kısa tanışıklığımızda

kimse ak pak değildir olamazda ama kılıçdaroğlu ile şehit ailelerinin tazminat aldığı erdoğan bir olamaz

aydın doğanında mı yahudi cesaret ödülü varmış ???

sizler kendiniz odun kömür dağıtınca iyilik başkası dağıtınca kötülük sayarsınız
kürtleri açılım sahteciliği baş tacı yapar arkalarından şöyle böyle dersiniz
sizde gerçeklik yok

zaten benimde sizlerle metal fırtına yazma niyetim yok : )

unutmadan her insan mutlaka korkuları ile karşı karşıya kalırmış...

Aynı şeyleri tekrarlamıyoruz arkadaş ama siz hep aynı konuları açtığınız için kafanız hep aynı olgular etrafında şekilleniyor.Ayrıca bizim söylediklerimize inanmak zorunda değilsiniz elbet çoğunuz bizi şimdiye kadar dinlemiş olsaydınız epey bir mesafe katedmiş olurduk.

Kılıçdaroğlu Pkk mensublarını SSK ya üye yaparken o şehit ailelerini ne kadar düşündü bide bu açıdan bakmak gerekir.

Yahudi cesaret ödülü almak ile İsrail politikasının uzaktan yakından alakası yok.Neden mi?
Çünkü bugün dünyanın dört bir yanındaki Yahudiler ve hatta İsrail deki birçok yahudi İsrailin işgal politikasını protesto etmektedir.Bu bir gerçek insani yahudinin erdemidir.Madalyanın öteki yüzünüde böylelikle gösteriverelimde olay netlik kazansın.
Ayrıca Erdoğana yahudi madalyasını iade etmesini teklif edenler ne ironiktir ki İHH konusunda İsrailin yılmaz savunuculuğunu yapmaktadırlar:,)

Ayrıca Aydın Doğanın bu ülkede hiç kimseyle kıyas edilemeyecek ölçüde hain emelleri olduğunu bilmeyen yoktur.Sen ya çok bilgisiz kalmışın yada tiniyetiniz aynıdır bişey diyemem.
Bu kanıya nerden mi vardım?Aydın Doğanın mason localarındaki üyeliğine bir bak istersen ve altında çalışan birçok elemanın mason üyeliği mevcuttur.Bunların dışında bu zaatın bütün yabancı ortakları İsrail kökenli kapitalist yayılmacı ve işgalci destekçisi mason şirketleridir.Bknz Axel .

Biz kimseden korkmayız o bakımdan yüzleşecek bişeyimiz yok .

Aynı şeyleri tekrarlamıyoruz arkadaş ama siz hep aynı konuları açtığınız için kafanız hep aynı olgular etrafında şekilleniyor.Ayrıca bizim söylediklerimize inanmak zorunda değilsiniz elbet çoğunuz bizi şimdiye kadar dinlemiş olsaydınız epey bir mesafe katedmiş olurduk.

Kılıçdaroğlu Pkk mensublarını SSK ya üye yaparken o şehit ailelerini ne kadar düşündü bide bu açıdan bakmak gerekir.

Yahudi cesaret ödülü almak ile İsrail politikasının uzaktan yakından alakası yok.Neden mi?
Çünkü bugün dünyanın dört bir yanındaki Yahudiler ve hatta İsrail deki birçok yahudi İsrailin işgal politikasını protesto etmektedir.Bu bir gerçek insani yahudinin erdemidir.Madalyanın öteki yüzünüde böylelikle gösteriverelimde olay netlik kazansın.
Ayrıca Erdoğana yahudi madalyasını iade etmesini teklif edenler ne ironiktir ki İHH konusunda İsrailin yılmaz savunuculuğunu yapmaktadırlar:,)

Ayrıca Aydın Doğanın bu ülkede hiç kimseyle kıyas edilemeyecek ölçüde hain emelleri olduğunu bilmeyen yoktur.Sen ya çok bilgisiz kalmışın yada tiniyetiniz aynıdır bişey diyemem.
Bu kanıya nerden mi vardım?Aydın Doğanın mason localarındaki üyeliğine bir bak istersen ve altında çalışan birçok elemanın mason üyeliği mevcuttur.Bunların dışında bu zaatın bütün yabancı ortakları İsrail kökenli kapitalist yayılmacı ve işgalci destekçisi mason şirketleridir.Bknz Axel .

Biz kimseden korkmayız o bakımdan yüzleşecek bişeyimiz yok .

madem o kadar yazmışsınız cevap vermemek olmaz
kılıçdaroğlundan ne gördünde ne söyleyebileceksin ki ssk ssk başka bir şey yok

senin düşüncende kürt kökenli vatandaşları pkk görmek varsa onu bilemem
onuda geçiyorum erdoğan pkkdan gelenler için vaatlerde bulunmuştur pkk ailelerine belli miktar paralar verildiğini geçtiğimiz günlerde duymuştuk o zaman siz neredeydiniz?

aydın doğanı az çok bilmeyen yoktur o da kendi çıkarları peşinde koşan birisidir

ki yine geçtiğimiz günlerde erdoğana yaranabilmek için aydın yazarları uzaklaştırmıştır

yineliyorum sizde gerçeklik yok

taraf tutmayın demiyorumda önce bir tarafınıza bakın : )

madem o kadar yazmışsınız cevap vermemek olmaz
kılıçdaroğlundan ne gördünde ne söyleyebileceksin ki ssk ssk başka bir şey yok

senin düşüncende kürt kökenli vatandaşları pkk görmek varsa onu bilemem
onuda geçiyorum erdoğan pkkdan gelenler için vaatlerde bulunmuştur pkk ailelerine belli miktar paralar verildiğini geçtiğimiz günlerde duymuştuk o zaman siz neredeydiniz?

aydın doğanı az çok bilmeyen yoktur o da kendi çıkarları peşinde koşan birisidir

ki yine geçtiğimiz günlerde erdoğana yaranabilmek için aydın yazarları uzaklaştırmıştır

yineliyorum sizde gerçeklik yok

taraf tutmayın demiyorumda önce bir tarafınıza bakın : )

Benim düşüncem hakkında sadece bir cümle kurmuşsun ve hemen sizde gerçeklik yok siz öylesiniz böylesiniz diye atıp tutmaya başlamışın hacım bi dur sakin ol .

Ssk diyoruzda Ssk küçük bi yer mi arkadaşım hem bu dandinin başka vasıflı bi yerde çalışmışlığı yokki neye bakarak eleştirecez.Yani adamın zaten siyasi dehası yok kendini ispatlamış değil ee elimizde bi ssk var bide İş bankası müdürlüğü.Zaten ordaki ince ayarlarıda yakında medya servis etmeye başlar meraklanmayın sadece Ssk vurgunları yok yani.

Aydın Doğan konusunda hemfikiriz laf kalabalığına gerek yok.

Ben kürt kökenli vatandaşlara bişey demedim arkadaş sadece Pkk kamplarından getirilen damgalı teröristleri bildiğin düpedüz almıştır yani bu açık seçik ortada kayıtları bile var.

Benim kürtlerle alıp veremediğim yok sonuçta iktidarında içinde kürt kökenli birçok milletvekili var senin derdin bana laf yetiştirmek olmuş yoksa bunu kastedmediğimi herkes çokta iyi anladı.

En son olarak Erdoğanın pkk ailelerine para yardımı yaptığını DUYMUŞTUK yazmışın.Büyük harflerlede belirttim arkadaş bize duyduklarını değil gördüklerini söyle..Duymuştuk ne ya mahalle dedikodusu mu yapıyoruz.Ayrıca geçen gün haberlerde çıktı Pkk nın içinde bulunan bir teröristin ailesi,şehit ettiği Türk askerinin ailesine tazminat ödemeye mahkum edilmiş .Bak sana güzel bir cevap niteliği taşıyan haber bi araştıralım.

Geri