Kılıçdaroğlu genel başkanlık koltuğuna oturdu

SyStEmPrG

Uploader Team
Reaction score
0

Kılıçdaroğlu genel başkanlık koltuğuna oturdu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi’ne gelerek, başkanlık makamına ilk kez oturdu.

Kılıçdaroğlu, makamında gazetecilere yaptığı ilk açıklamada, elinden geldiğince bu görevi yerine getirmeye çalışacağını ifade ederek, yollarına devam edeceklerini söyledi.

BAYKAL İLE GÖRÜŞECEK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Genel Başkan Deniz Baykal ile görüşecek.

Kılıçdaroğlu, saat 13.00’te CHP Genel Merkezi’ne ilk kez "Genel Başkan" sıfatıyla gelecek. Kılıçdaroğlu, bunun ardından saat 14.30’da Baykal’ı evinde ziyaret edecek.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu Baykal'ın ne diyeceğini şimdiden kestiremem ama dosdtça geçeceğini biliyorum. Samimi ve sıcak ilişkimiz herzaman devam edecek dedi. Eleştrilerinede açığız diye konuştu...

Kılıçdaroğlu genel başkanlık koltuğuna oturdu - Milliyet.com.tr

inşallah o koltukta çakılıp kalmaz.

ülkemiz için elinden gelenin en iyisini bütün saydamlığı ile yapmaya çalışır...

Hayırlı uğurlu olsun
İnş. iktidar koltuğunada oturacak ilk seçimlerde

şimdi sıra recep beyde
:))))

iyice baktınız mı yapışmış mı koltuga
malum chpde koltuga oturan bidaha zor kalkıyoda

foruma şöyle bir baktım, şu taraf gazetesinin çok bilmiş ukala yazarı rasim efendinin yazısını kimse koymamış. demekki şu anda bayağı bir meşgul kendisi, baykal ın istifasını ardından o bir yere gitmez bir bahane ile geri döner diyerek boyundan büyük laf etmişti. sanırım şimdi fırıncı küreği büyüklüğünde bir dil aramakla meşguldur yapması gerekeni yapabilmek için.

:durdurun :durdurun :durdurun :durdurun

onunda montaj kaseti cıkar dimi sonra :durdurun :durdurun :durdurun

Çıkıp çıkmayacağını ben nerden bileyim, bunu en iyi kılıçdaroğlunun kendisi bilir:)

Eski Genel başkanını örnek almadıysa bi şey olmaz:)

Kasetin bazı yerlerinin montaj olması o kasetin tamamının gerçek olmadığı anlamına gelmez. sen eğer o açıklamyı iyi okuyup anlayabilseydin ordaki görüntülerdeki kişilerin gerçek olduğunu ancak başında ve sonunda montaj olduğu açıklamasını anlayabilirdin.Burdaki montaj dan kasıt olmayan bir bir görüntünün uydurulması değil var olanların eklenmesi dir

Bende 4 partlık bir filim indirdiğimde basit bir programla bunları birleştirip tek parça yapabiliyorum bu filimin sahte olduğu anlamına gelmez. Baykal ında muhtemelen bir çok çekilmiş görüntüsü var ve bu görüntülerden bir bir birlerine ekleme yapılmış ve bir kaset oluşturulmuş

bukadar basit açıklamaları anlayamayıp da Bykalın bile kabul ederek istifa ettiği bir kaseti hala yalanlama gayereinde olman Baykal ın bile gözlerini yaşartır yahuuu

birde bir şeyler yapmış ayaklarına yatarak kendini iyice rezil etme

Kasetin bazı yerlerinin montaj olması o kasetin tamamının gerçek olmadığı anlamına gelmez. sen eğer o açıklamyı iyi okuyup anlayabilseydin ordaki görüntülerdeki kişilerin gerçek olduğunu ancak başında ve sonunda montaj olduğu açıklamasını anlayabilirdin.Burdaki montaj dan kasıt olmayan bir bir görüntünün uydurulması değil var olanların eklenmesi dir

Bende 4 partlık bir filim indirdiğimde basit bir programla bunları birleştirip tek parça yapabiliyorum bu filimin sahte olduğu anlamına gelmez. Baykal ında muhtemelen bir çok çekilmiş görüntüsü var ve bu görüntülerden bir bir birlerine ekleme yapılmış ve bir kaset oluşturulmuş

bukadar basit açıklamaları anlayamayıp da Bykalın bile kabul ederek istifa ettiği bir kaseti hala yalanlama gayereinde olman Baykal ın bile gözlerini yaşartır yahuuu

emniyet ne diyor kasetin ilk anlari normal yatak odasi olan sahneler yapistirma... neymis kaset balonmus neymis o kadinla baykalin yatak odasina ayri ayri kamera yerlestirilmis goruntuler yapistirilmis servis edilmis neymis baykalin dedikleri dogruymus... simdi bile cirpiniyorsunuz iftira atmak icin kul hakki yemek icin... cehennemde seytan sahte muslumanlari bekliyor unutma bunu :=)

hala kendinizi rezil etmek icin cirpiniyorsunuz adam istifa ederken canli yayinda soyledi kaset adi bir komplo dedi... benim ve onun evine gizli kamera konmus kesilip bicilip servis edilmis dedi... adam kasetin sahte oldugunu zaten soyledi... adamin konusmalarini ya izlemedin hayal kuruyorsun durmadan.. yada lafi cok guzel bir yerinden algiliyorsun.. isiniz gucunuz iftira baska birsey degil...biraz beynini zorla bakalim bir kset gercekse neden montaja ihtiyac duyulur ? neden eskitme yontemine gidilir ? cunku tayyipin yaptirdigi belli olmasin diye.... olay bukadar basit... neymis biraz beynini kullanirsan herseyi kavrayabilirmissin :=) ama 10 yasinda bir insan icin bu zor olsa gerek :=)

al sana kasetin sahte montaj yani yapistirma bir kset oldugunun kaniti... emniyetin aciklamasi yani.. fazla bole bebek yorumlari yapipta komik duruma dusme daha fazla

http://www.hackhell.com/gundem-haberleri/670238-kasettekiler-baykal-ve-baytok-ama-montaj-var.html

verdiin linkte ne yazıyor KASETTEKİLER-BAYKAL-VE-BAYTOK....

Ama montaj.

Montaj olacaktı tabi.

Canlı yayın yapmalarını mı bekliyordunuz:)

Komik olan sizsiniz.

Daha montaj ne demek onu bile bilmiyorsunuz.

Montaj demek sahte, yalan demek değildir.

Sinamada izlediğin, evde televizyonda izlediğin tüm filimler montajdır!

Akşam haberleri izliyorsun onlar montajdır!

Yahu az daha gayret ederseniz emin olun deniz baykal da ulen biz değilmişiz hakkaten niye istifa ettim ki diyecek:)

ha gayret:)

Senin gibi değerli bir profesyonel ve zehir hafiye neden bir bakışta kasedin neresi yapıştırma nerenin gerçek olduğunu anlamış da bunları ilgili kurumlarla paylaşmamış hayret ediyorum. Bildiğin bir şey mi var?

Senin gibi değerli bir profesyonel ve zehir hafiye neden bir bakışta kasedin neresi yapıştırma nerenin gerçek olduğunu anlamış da bunları ilgili kurumlarla paylaşmamış hayret ediyorum. Bildiğin bir şey mi var?

birileri nasıl ki bir bakışta o kasetin tamamen uydurma ve sonradan eklenmiş şekilde montaj olduğunu iddia ediyorsa bende aynı şekilde olmasa da Baykalın kaseti yalanlamayıp istifa etmesine dayanarak montaj olmadığını anladım. Bu okadar zor değil sende başarabilirsin inan

Bu kasetteki kişiler deniz baykal ve nesrin baytok değilse, öyel bir ilişki içerisinde değillerse ilgili kurumlara bilgi verecek olan kişiler baykal ve baytoktur.

Hayret edeceksen buna et burda yorum yapanlara hayret etme.

Sence niye şikayetci olmuyorlar?

sence savcıya niye ifade vermiyorlar?

Zülfü Livaneli bu görüntülerin 8 yıl öncesine ait olduğunu söyleyince Baykal "Bu görüntüler 8 yıl öncesine ait değil 15 gün öncesine ait " diye açıklama yaptı

10 yaşındaki zekaya sahip birisi bile bu açıklama karşısında bu görüntülerdeki sen değilsen bu görüntülerin 15 günlük olup olmadığını nerden biliyorsun diye sorar adama

dediğim gibi çok ta zor değil aslında inan ki sizde de yapabilirsiniz . İhtiyacınız olan şey sadece 10 yaşındaki çocuğa ait bir zekaya sahip olmak.

ama buda yok diyorsanız orasını bilmem

birileri nasıl ki bir bakışta o kasetin tamamen uydurma ve sonradan eklenmiş şekilde montaj olduğunu iddia ediyorsa bende aynı şekilde olmasa da Baykalın kaseti yalanlamayıp istifa etmesine dayanarak montaj olmadığını anladım. Bu okadar zor değil sende başarabilirsin inan

komediye bak komediye.. idaa eden yok tayyipin emrindeki emniyet bunu soyleyen arastirilmis aciklamasini yapmislar

Bu kasetteki kişiler deniz baykal ve nesrin baytok değilse, öyel bir ilişki içerisinde değillerse ilgili kurumlara bilgi verecek olan kişiler baykal ve baytoktur.

Hayret edeceksen buna et burda yorum yapanlara hayret etme.

Sence niye şikayetci olmuyorlar?

sence savcıya niye ifade vermiyorlar?

sikayetci olmuyorlar ? kim demis ? sikayetci olmadiklari icin mi savcilar olaya el atti ? arti bu sahsi ilgilendiren bir konu deil... sahisla birlikte butun partiyi ilgilendiren bir konudur... bunun icinde kamu davasi acilir...bunun icinde sahsi bir dilekceye gerek yoktur... nitekim sahsi bir dava deil partiyi ilgilendiren bir davadir.. hukuk bilginiz yoksa sacma yorumlr yapmayin....

Geri