Kılıçdaroğlu 'DAR' etmeye geliyor

kılıçdaroğlu alevi diye chp'ye oy vermem diyenler partinin temel prensibini anlamamış demektir. o zaman akp'nin kürt açılımı ve din üzerinden yaptığı politikalara karşı gelmenin bir anlamı olmuyor. bu kişilerin şimdiye kadar verdikleri oyları pek de bilinçli olarak kullandıkları söylenemez. ayrıca ne chp ne de mhp bu ülkede kürt-türk, alevi-suni ayrımı yoktur diyemez.

hah şöyle sadede gelelim..

aynen böyle kıvırtmadan söyleyin..laikliği istemiyorsunuz.başbakanınızın arkasındasınız.size göre dini hükümlere göre yönetmek daha mübah.madem bunları savunuyorsunuz neden korkaksınız,neden kıvırtıyorsunuz.senin fethullah gülen dediğin adamın bugün 60-70 milyar dolarlık bir serveti var..din tüccarlığı yapıyor..bunu söylemeyeceğizde neyi söyleyeceğiz?kutsal topraklara giremiyor çünkü din tüccarlığı yapıyor.eğer girerse başının kesileceğini biliyor bu yüzden amerikanın kollarına kendisini bırakmış durumda.sen kendi dinini bu tür dansözlerden öğreneceğine gitte kendin öğren,onların zombiliğine soyunma..
herşeyi yeniden tanımlıyoruz ne güzel :D laiklik,demokratlık vs..bunların hepsi din'e endeksli..ne güzel..
bu ülkeyi 36'ya bölelim ne dersin?hristiyanlar,yahudiler,ateistler,kürtler,aleviler,müslümanlar... ayrıştıralım ne güzel olur.birlik beraberlik daha güzel sağlanır..hatta insanların üzerine damga basalım koyunlar gibi..en azından dine göre ayırt etmiş oluruz..:D bizi birbirimize bağlayan ne?
hiç unutmam benim çalışdığım bir market vardı..din tüccarları mahallede bir kampanya başlatmıştı ''eti'' markasını almayın..onlar atatürkçü hatta yahudi diyenler bile vardı..''ülker'' in ise dindar.müslüman olduğunu söylerlerdi..nedeni ise tayyip erdoğanın ülkerde hissesinin olması ve akp ye yakın olması.işte bugün yapılan da bu!ülke ayrıştırılıyor.atatürkçüysen dinsizsin,akpliysen dinlisin..nitekim sende bu sakallanma çemberinin bir parçasısın.
kimin bu ülkeye faydası varsa odur gerçek müslüman ve türk..senin gibi tayyip ruhlu adamlar bundan anlamazlar.yarın birgün tayyip gittiğinde dımdızlak ortada kalacaksınız..bakalım o zaman nasıl kıvırtacaksınız..

üslubun o kadar çirkinki ona buna saldırırken yapıştırırken gerçekn dinden dindarlardan korkunu o kadar belli ettin sen bunları bildiğin halde şu ağzından çıkan kelimeler uydurduğun yaftaladığın insanlardan daha berbat sen gibi dincide dinsizde metalcide atatürkçüde böyle konuşacaksa eksik kalsın insana hayata demokrasiye saygıyı öğrende ondan sonra gel birilerini yargıla... miğde bulandırma ezber konuşma

birader biz mhp kültüründen gelen insanlarız. Türk ve İslam birliğine gönülveren insanlarız.(şahsım adına konuşuyorum) sizdeki bu fetullah gülen korkusunu anlamış değilim. benim fetoyla da işim olmaz. lakin allahtan korkmasan islamiyet fetullah gülene indirilmiş bir dindir diyeceksin... laikliğin tanımını yukarıya yaptım. BEN LAİK DEĞİLİM... HEM MÜSLÜMAN HEM TÜRKüm. LAİKLİĞİ size bıraktık. istediğiniz gibi oynayın hatta eve götürün gece kucağına alıp yatarsın..:) eti-ülker mevzuu sana kalmış. hani özgürlük vardı. ben ülkerin mallarını alıyorum. kalite.. sırf ideoloji uğruna kaliteden vazgeçmem. memleketi bölme konusuna gelince zamanında gerekli paylaşımı yapmışınız. buyrun anayasa oylanırken CHP-MHP-BDP aynı deliğe işemediler mi. bunların içinden CHP ve BDP kankadır öteden beri. lakin mhp ninde bunlara destek vermesi sizin tezgahınızın pazara çıkmasını göstermedi mi?

bitti laiklik elden gidiyor çığırtkanlığı. bitti askerin eline bomba veripte egitim zaiyatı deyip geçmeler. bitti üniversitelerde eğitim yapması gereker ağa babaların mualefet partisi gibi çalışması.. bitti sırf hükümeti yıpratmak için cumhurbaşkanının veto etmeleri... bitti halkı yanlış bilgilendiren tek taraflı medya devri.. bitti anayasa mahkemesinde istenilen her kanunun düşürülmesi... kısaca

kenan evrenler-tülay tuğcular-tansel çolaşanlar-nejdet sezerler-kemal gürüzler-erdoğan teziçler-vural savaşlar-ertuğrul özkök bitti-bitti 367 sabih.
bu memlekette başbakanı pijamayla karşılayan adamlar, şimdi randevu alamıyor başbakandan....

demem o ki gülüm.. tarih tekerrür etti ve Türk ler yönetimi ele aldı.
YA SEV YA SAYGI GÖSTER....

tümden psikopata bağladın.tayyip erdoğan seninle gurur duyuyor.ne mutlu tayyipçiyim diyene.ben sana ne anlatayımki.senin gibi cumhuriyet karşıtlarının söylediği alışılagelmiş konuşmalar bunlar..senin gibi tarihine ihanet eden,kıvırtan,sözde milliyetçi,sözde demokrat adamların anlayabileceği konular değil bunlar..daha doğrusu demokrasi,cumhuriyet size göre kavramlar değil.siz sadece tüketicisiniz..elinizde olsa bugün ülkeyi ikiye bölersiniz..cumhuriyet,laiklik size ne kadar özgürlük tanıyorsa azıyorsunuz,tüketmeye çalışıyorsunuz..

üslubun o kadar çirkinki ona buna saldırırken yapıştırırken gerçekn dinden dindarlardan korkunu o kadar belli ettin sen bunları bildiğin halde şu ağzından çıkan kelimeler uydurduğun yaftaladığın insanlardan daha berbat sen gibi dincide dinsizde metalcide atatürkçüde böyle konuşacaksa eksik kalsın insana hayata demokrasiye saygıyı öğrende ondan sonra gel birilerini yargıla... miğde bulandırma ezber konuşma

birader gözlüklerini takmayı mı unuttun?çirkinlik ortada.adam laik değilim diyo.din devleti istiyorum diyo...hayırdır sende mi at gözlüğü takıyorsun.yazık valla.sizin gibi tarihini tayyipe kiralayanlara acıyorum.bırakın abi şu inkarcılığı.biraz objektif olun.cumhuriyetin değerlerini tartışır olduk

tümden psikopata bağladın.tayyip erdoğan seninle gurur duyuyor.ne mutlu tayyipçiyim diyene.ben sana ne anlatayımki.senin gibi cumhuriyet karşıtlarının söylediği alışılagelmiş konuşmalar bunlar..senin gibi tarihine ihanet eden,kıvırtan,sözde milliyetçi,sözde demokrat adamların anlayabileceği konular değil bunlar..daha doğrusu demokrasi,cumhuriyet size göre kavramlar değil.siz sadece tüketicisiniz..elinizde olsa bugün ülkeyi ikiye bölersiniz..cumhuriyet,laiklik size ne kadar özgürlük tanıyorsa azıyorsunuz,tüketmeye çalışıyorsunuz..

benim tarihim islamiyetle parlamış gülüm. ölürsem şehit, kalırsam gazi olurum anlayışıyla alınmış istanbul. bu ruhla geçilmemiş çanakkale.. yani tarihim Türk ve Müslüman. sen kendine bak

istersen yazının içinden bilinmeyen ( senin bilmediğin ) kelimelere kabataslak değinelim ne dersin.

CUMHURİYET= kısaca halkın kendi kendini yönetmesi diyebiliriz..
DEMOKRAT= kısaca demokrasi yanlısı demek. demokrasi de herkese eşit haklar. devlet karşısında herkesin eşit olması.
LAİKLİK= yukarda değinmiştik.

ben cumhuriyetçiyim- seçilmişe saygı duyuyorum.
ben demokratım- eğitimde,sağlıkta,günlük yaşantımda kılık kıyafetimde eşit haklar istiyorum ve buna tarafım.
ben laik değilim- kişiler laik olmazlar. laiklik devletler için vardır. her dine eşit dursun ve tarafsız olsun vatandaşlarına diye. laik insan herdine eşit mesafede duran insan= dinsiz manası çıkar bundan da.

cumhuriyetçi-laik-demokrat bir insansan. saygı duyman gerektiğini bilirrsin ve irdelersin.. BENİM ZİHNİYETİMDEKİ ADAMLAR NEDEN DARBELER DIŞINDA BAŞA GELEMİYORLAR DİYE DÜŞÜNÜR DOĞRU YOLU BULMAYA ÇALIŞIRSIN.

şair diyor ya; BELKİDE OKUMAYI BİLMEDİĞİNDEN DİR KİTAPLARA DÜŞMANLIĞI.

o hesap. MÜSLÜMAN OLMADIĞINIZDAN MIDIR İSLAMA DÜŞMANLIĞINIZ..

birader gözlüklerini takmayı mı unuttun?çirkinlik ortada.adam laik değilim diyo.din devleti istiyorum diyo...hayırdır sende mi at gözlüğü takıyorsun.yazık valla.sizin gibi tarihini tayyipe kiralayanlara acıyorum.bırakın abi şu inkarcılığı.biraz objektif olun.cumhuriyetin değerlerini tartışır olduk

ben din devleti istiyorum demiyorum. inançlı insanlara saygılı olun. insanlar dinini istediği gibi yaşasın istiyorum. her türden insan okurken, müslüman kızlarda okullara girsin istiyorum( dininin gerektirdiği şekilde baş örtüsüyle ). ben iş yerinde namaz kılmak istiyorum.( doğrusu namaz kılan bir adam değilim ama istiyorm kılınsın) inançlı insanlar askeriyeye girsin. üniv. girsin. yargıya girsin. inançlı insandan zarar gelmez.

işini hakkıyla yapar- allah korkusu vardır
ayrım yapmaz adaletli olur- kul hakkı vardır.

benim tarihim islamiyetle parlamış gülüm. ölürsem şehit, kalırsam gazi olurum anlayışıyla alınmış istanbul. bu ruhla geçilmemiş çanakkale.. yani tarihim Türk ve Müslüman. sen kendine bak

istersen yazının içinden bilinmeyen ( senin bilmediğin ) kelimelere kabataslak değinelim ne dersin.

CUMHURİYET= kısaca halkın kendi kendini yönetmesi diyebiliriz..
DEMOKRAT= kısaca demokrasi yanlısı demek. demokrasi de herkese eşit haklar. devlet karşısında herkesin eşit olması.
LAİKLİK= yukarda değinmiştik.

ben cumhuriyetçiyim- seçilmişe saygı duyuyorum.
ben demokratım- eğitimde,sağlıkta,günlük yaşantımda kılık kıyafetimde eşit haklar istiyorum ve buna tarafım.
ben laik değilim- kişiler laik olmazlar. laiklik devletler için vardır. her dine eşit dursun ve tarafsız olsun vatandaşlarına diye. laik insan herdine eşit mesafede duran insan= dinsiz manası çıkar bundan da.

cumhuriyetçi-laik-demokrat bir insansan. saygı duyman gerektiğini bilirrsin ve irdelersin.. BENİM ZİHNİYETİMDEKİ ADAMLAR NEDEN DARBELER DIŞINDA BAŞA GELEMİYORLAR DİYE DÜŞÜNÜR DOĞRU YOLU BULMAYA ÇALIŞIRSIN.

şair diyor ya; BELKİDE OKUMAYI BİLMEDİĞİNDEN DİR KİTAPLARA DÜŞMANLIĞI.

o hesap. MÜSLÜMAN OLMADIĞINIZDAN MIDIR İSLAMA DÜŞMANLIĞINIZ..

eminim bu yazını beğenenler olacaktır ama şuna değinmem gerekiyor bugünlerde dini herşeye alet etmek artı puan kazandırıyor..çünkü din sorgulanan birşey değildir.
hiç farkındamısın bugünlere laiklik sayesinde atatürkçülük sayesinde geldiğini..bana başka bir laik-müslüman bir ülke göster bakalım,hangisi yaşadığımız bu dünya üzerinde var?varsa söyle..bugün senin diyanet işleri bakanlığını kuran laiklerdir,atatürkçülerdir..anayasada bu devletin resmi dini müslümanlıktır diyen atatürkçülerdir,laiklerdir..sen ne hakla çıkıp laikliği kötülüyorsun,inkar ediyorsun? tayyip erdoğan iyi bir din istismarcısı..ömrü hayatı boyunca laikliğe de cumhuriyete de,atatürkçülüğe de karşı bir adam..bir tüketici..kafası geri bir insan.
bugün bakıyoruz senin gibilerin arzuladığı rejim birçok müslüman ülkede mevcut. neredeyse hepsi amerika ve rusyanın tekelinde..onlarca müslümanı öldürüyolar,senin başbakanın amerikanın ırak a girmesi için kanun teklifi veriyor.seninki müslümanlık değil tayyipçilik.sen tabi tüketmeye alışmışsın birileri önüne yemek koyuyor sende yiyiyorsun.gelecek diye bir kavram yok senin zihninde.onun için sana cevap verme ihtiyacını duymuyorum..nasıl olsa elinde bir din istismarcılığı var önüne gelene damga basıyorsun fakat aynada kendine bakmıyorsun..bir laf daha vardır:dinime küfreden bari müslüman olsa!

eminim bu yazını beğenenler olacaktır ama şuna değinmem gerekiyor bugünlerde dini herşeyi alet etmek artı puan kazandırıyor..çünkü din sorgulanan birşey değildir.
hiç farkındamısın bugünlere laiklik sayesinde atatürkçülük sayesinde geldiğini..bana başka bir laik-müslüman bir ülke göster bakalım,hangisi yaşadığımız bu dünya üzerinde var?varsa söyle..bugün senin diyanet işleri bakanlığını kuran laiklerdir,atatürkçülerdir..anayasada bu devletin resmi dini müslümanlıktır diyen atatürkçülerdir,laiklerdir..sen ne hakla çıkıp laikliği kötülüyorsun,inkar ediyorsun? tayyip erdoğan iyi bir din istismarcısı..ömrü hayatı boyunca laikliğe de cumhuriyete de,atatürkçülüğe de karşı bir adam..bir tüketici..kafası geri bir insan.
bugün bakıyoruz senin gibilerin arzuladığı rejim birçok müslüman ülkede mevcut. neredeyse hepsi amerika ve rusyanın tekelinde..onlarca müslümanı öldürüyolar,senin başbakanın amerikanın ırak a girmesi için kanun teklifi veriyor.seninki müslümanlık değil tayyipçilik.sen tabi tüketmeye alışmışsın birileri önüne yemek koyuyor sende yiyiyorsun.gelecek diye bir kavram yok senin zihninde.onun için sana cevap verme ihtiyacını duymuyorum..nasıl olsa elinde bir din istismarcılığı var önüne gelene damga basıyorsun fakat aynada kendine bakmıyorsun..bir laf daha vardır:dinime küfreden bari müslüman olsa!

öncelikle şunu söyleyim üslubunda düzelme var. atatürk konusunu açmışın, solcular düne kadar atatürke sahip çıkmazlardı. onu karıştırma en az senin kadar atatürkü sever başbakan ve arkasına saklanıp her türlü naneyi yemez.. ben laikliği kötülemiyorum, açıklık getirdim. iyi oku. tayyip erdoğan iyi bir lider. hatip bir adam, sağlam, cesur, inançlı vs vs. elin adamını övdürme bana. kısaca bizim başbakanımız sevsende sevmesende saygı duyman lazım.

bu zamana kadar senin zihniyetin yönetti. bırak birazda inançlı itikatlı insanlar yönetsin memleketi. merak etme bu millet akıllandı. işini iyi yapmayanı alaşağı etmesini bilir.
görelim mevlam neyler.. neylerse güzel eyler.

BEN UYUYACAM BİRADER UZATMAYALIM YAUW.. YARIN İŞE GİDECEM. İYİ GECELER

Geri