Kılıçdaroğlu bu soruda tıkandı!

Sahilim

New member
Reaction score
0
Hopa'ya giden Kılıçdaroğlu, geçen hafta olaylarda hayatını kaybeden Metin Lokumcu'nun ailesini ziyaret etti. Çıkışta ise bir gazetecinin sorusu Kılıçdaroğlu'nun ayarını fena halde bozdu...

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın konvoyuna saldırı düzenlenen Hopa'ya gitti ve olaylarda hayatını kaybeden Metin Lokumcu'nun ailesini ve mezarını ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu daha sonra mini bir miting düzenleyerek, “Olayları yatıştırmaya çalışan bir emekli öğretmen Metin Lokumcu hayatını kaybetti. Olayları yatıştırmak istiyordu sadece. Başbakan ‘adını bile ağzına almak istemiyorum' diyor böyle bir insana” dedi.

Ancak Kılıçdaroğlu miting sonrası, “Efendim, olayları yatıştırmaya çalıştığını söylediğiniz Metin Lokumcu'nun polise taş atarken görüntüleri ortaya çıktı. Polise taş atması doğru mu?” şeklinde soru yöneltildi.

Kılıçdaroğlu soruya cevap vermedi ve miting alanından hızla uzaklaştı

habervaktim

Ekli dosyalar

• resim189484_2.jpg
    resim189484_2.jpg
    20.8 KB · Görüntüleme: 869
Kılıçdaroğlu'nun çıktığı bir siyaset programında gazeteciler Kılılçdaroğlu ile dalga geçtiler.
Kılıçdaroğlu'na "Ne oldu sorular kazık mı geldi ?" dediler ve gülüşmüşlerdi.

evet yani ne demek istedin sen şimdi.taş atan çocukları niye affettiniz peki?çocuk olduklarından mı kürt olduklarından mı?

Rezil bir gazetecilik örneği olan gazetecileri ve devlet kurumunu taraf yapanları desteklemek bunuda destekleyenleri gördük hadi bakalım...
Kılıçdaroğlunun karşısına çıkamayan delikanlılarıda, çıkanlarında halini gördük biz aslında çok şey gördük ya siz...

bu gazeteciler nedense hiç polise molotof atanları başbakana sormuyorlar .....
Neden bu çocukları ve büyükleri affetme yasası çıkardınız diye...

Polise değil ki imamın ordusuna diye bir cevap vermesi gayet muhtemeldi aslında, lafını sakınmış gerek yoktu :smile:

Geri