Kılıçdaroğlu’ndan taşımaya ‘HAYIR’

| PoSeiDoN |

gσd σŦ тнє &#1109
Reaction score
0
Kılıçdaroğlu’ndan taşımaya ‘HAYIR’

AK Parti, İzmir mitingi için 250 bin lira harcayarak bin 250 araç kaldırdı. CHP,7 Eylül’deki mitinge çevre ilçelerden otobüsle partili taşımak için 50 bin lira ayırdı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, “Taşımaya gerek yok” diyerek izin vermedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Eylül’de yapacağı İzmir mitingi için örgüte “Taşıma kalabalık istemiyorum. Otobüs organizasyonu yapılmasın. İsteyen gelir isteyen gelmez” talimatını verdi.

Referandum öncesi AK Parti İzmir’de kesenin ağzını açtı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 8 Ağustos Pazar günü Alsancak Gündoğdu Meydanı’nda yaptığı mitinge 30 ilçeden bin 250 araç kalktı. Organizasyonu yapan AKP İzmir İl Başkanlığı, ücretsiz kaldırdığı bu otobüsler ve miting alanının süslenmesi için 250 bin lira harcadı. AKP İzmir İl Başkanı Ömür Kabak, bu bütçenin finansmanı için herkesin katkı koyduğunu söyledi.

Otobüs kiralanmayacak

Öte yandan 7 Eylül günü Alsancak Gündoğdu’da miting yapmaya hazırlanan CHP, bütçeden ulaşım kalemini çıkardı. Çünkü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisini Ankara’da ziyaret eden CHP İzmir il yönetimine “Mitinglerde kesinlikle taşıma kalabalık istemiyorum. Otobüs kiralama organizasyonu yapılmasın. İlçe örgütlerinden isteyen gelir mitinge katılır. Alanda taşıma değil gerçek kalabalığı görmek istiyorum” dediği öğrenildi. Bu talimatla CHP, miting bütçesinde yaklaşık 50 bin liralık gider kalemini sildi.

(bkz. Dürüst İnsan Modeli)

KAYNAK

7 Eylül'de Erdoğan'ın hayal bile edemeyeceği destek İzmir'de Kılıçdaroğlu'na verilecektir.

Kılıçdaroğlu�dan taşımaya �AYIR�/SIZE]

AK Parti, İzmir mitingi için 250 bin lira harcayarak bin 250 araç kaldırdı. CHP,7 Eylül�eki mitinge çevre ilçelerden otobüsle partili taşımak için 50 bin lira ayırdı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, �aşımaya gerek yok�diyerek izin vermedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Eylül�e yapacağı İzmir mitingi için örgüte �aşıma kalabalık istemiyorum. Otobüs organizasyonu yapılmasın. İsteyen gelir isteyen gelmez�talimatını verdi.

Referandum öncesi AK Parti İzmir�e kesenin ağzını açtı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan�n 8 Ağustos Pazar günü Alsancak Gündoğdu Meydanı�da yaptığı mitinge 30 ilçeden bin 250 araç kalktı. Organizasyonu yapan AKP İzmir İl Başkanlığı, ücretsiz kaldırdığı bu otobüsler ve miting alanının süslenmesi için 250 bin lira harcadı. AKP İzmir İl Başkanı Ömür Kabak, bu bütçenin finansmanı için herkesin katkı koyduğunu söyledi.

Otobüs kiralanmayacak

Öte yandan 7 Eylül günü Alsancak Gündoğdu�a miting yapmaya hazırlanan CHP, bütçeden ulaşım kalemini çıkardı. Çünkü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu�un kendisini Ankara�a ziyaret eden CHP İzmir il yönetimine �itinglerde kesinlikle taşıma kalabalık istemiyorum. Otobüs kiralama organizasyonu yapılmasın. İlçe örgütlerinden isteyen gelir mitinge katılır. Alanda taşıma değil gerçek kalabalığı görmek istiyorum�dediği öğrenildi. Bu talimatla CHP, miting bütçesinde yaklaşık 50 bin liralık gider kalemini sildi.

(bkz. Dürüst İnsan Modeli)

KAYNAK

arkadaşlar anayasa elbette yetersiz
ancak bu yasalar gerçekten anayasal düzeni korumak için tüm partilerin birleşerek demiyorum
tüm partideki anayasa profösörler tarafından yapılması gerktiğini düşünüyorum
ta ki son yapılacak evet hayır oylamasını çok yanlış buluyorum
iş evet hayır diyerek partiler arasında ki kaosu tırmanmaktan başka bir işe yaramayacağını ve
halklar içindede ğene bir ayrışma yapacağını açıken belli oluyor
bu şekilde bir anayasa yapılması bence yanlış hemde çok yanlış
ben yeri geliyor sevdiğin arkadaşlarımla zıt düşüyorum
banane kardeşim bu ülkenin hukuk adamları yokmu yazıklar olsun işi dönderip gene
sağ sol işlerine getirmeye çalışıyolar

Geri