Kılçdaroğlunun PKK'lı Personel Ataması Belgelendi

Kendi bakış açımdan Cevaplar vereyim .

*Hem laik hem müslüman olunmaz ya müslüman olucaksın ya laik

Cevap : Laiklik bir din değildir. ikisinin birbiri ile hiç alakası yoktur . Biri İnanç diğeri bir Devlet Düzeni sağlamak amaçlı bir Uygulama Sistemidir. Yani Hem Laik hem Müslüman olunmuyorsa Bütün Laikler Dinsizmi yani hiçbir bir Dine İnanmazlarmı.Ateistmi Laikler , Bunu Kimsenin kabul edeceğini sanmam. Bir İnsan hem Müslüman hemde Laik olabilir pekala şimdiye kadar olduğu gibi.

*Bize göre demokrasi hiçbir zaman amaç olamaz , demokrasi bir araçtır.

Cevap : Demokrasiyi Amaç edinip onun için mücadele edip bunu özümseyip hak etmezsen elde edemessin Zaten Elde ettikden sonra Demokrasinin Özü itibariyle Araç haline gelecektir.

*Terörist başına sayın ŞEHİTlerimize Kelle diyen bir başbakan
Cevap : Yanlış bir Laf ve bunu Gaf olarak görüyorum . Ayrıca Siyasi tarihimiz benzer bir çok gaflarla doludur bundan bir anlam çıkarmak çok doğru değil Yakın Tarih için bi Örnek . Bahçelinin TV de ki Röportajda PKK lı Kardeşlerimiz demesi ve fark edince düzeltmesi gibi.

Çiftçiye "ANANI DA AL GİT" bir ülkenin hangi başbakanı vatandaşıyla böyle seviyesizce ahlaksızca konuşur ?
Cevap : Vatandaş olmak Saygısızlık yapmak anlamına gelmez kaldıki Başbakanda bir vatandaş Vatandaşlık hakları eşit kişinin amacının derdini anlatmak olmadığı tavrından çok açıkca belli oluyor aynı kişinin aynı dertlerinin devam ettiği halde farklı kişilere tavrı ve uslubu farklı . Kısaca Vatandaşın niyetinin Masum olduğuna hiç inanmıyorum .

*Askerlik yan gelip yatma yeri değildir diyor (bedelli askerliği getirmeye çalışıyor - oğlunu askere gönfermiyor)
Cevap : Bu Laf Üst Rütbeliler kast edilerek edilmiş bir laf kaldıki buna katılıyorum . Bazı Askerler Ordu evlerinde Yan gelip yatarken ve Farklı planlar içinde olup Asli görevlerini unuturken bazılarıda Ülke için Canını ortaya koyuyor Örnek : Heron Olayında canını ortaya koyan ve Şehid Askerlerimiz ve Onları izlerken saatlerce izleyip hiç bişe yapmayanlar .

*Benim çocuğum işsiz diyen babaya "Senin çocuğun işsiz kalsın ne olacak" dedi...
Cevap : Olayı ben bilmiyorum ama söz ve cevap buysa Başbakanın cevabını Doğru bulmuyorum Fakat Başbakan İş ve İşçi bulma Kurumu değil Başbakan burda Tek Kişilik çözümler üretmesi doğru değil . Ülkedeki İşsizlik Başbakanı Bağlar ve onun sorumluluğundadır . Uslubu Doğru Bulmadığımıda belirteyim.

*Cumhuriyete sahip çıkanlara bindirilmiş kıta dedi.
Cevap : Bindirilmiş Kıtalar olduğu daha sonrasında belli oldu kimler ne şekilde toplandığını ve katılanların detayları , amaçları belli oldukça bu tanımın çokda yanlış olmadığı açığa çıktı . Ayrıca Cumhuriyete Sahip çıkma lafı yanlış bu kimsenin tekelinde değil katılmayanlar Cumhuriyete Karşımı , Açıkca burda kasıt vardır Toplumu kutuplara ayırmak için Millet değerleri kullanılmaya çalışılmıştır. Rejimin bu alet edilmesi yanlış , unutulmamalıdırki bu Cumhuriyet Bu Ülken insanın halkın Akın akın katılıp canlarını kanları feda ederek kurduğu bir rejimdir. Bu Ülke İnsanı Cumhuriyete Sahip Çıkmasını bilir. Burda Amaç Cumhuriyet değil sadece Hükümeti Devirmeye çalışmaktı ondan dolayı başarılı olamadı . Halk Sanıldığından çok akıllı .

*Cumhuriyetçi-Milliyetçi-Devletçi-İnkilapçı-halkçı-Laik askerlerimize ERGENEKONCU dedi
Cevap : Böyle bir Örgütün varlığı artık TSK tarafından da kabul ediliyor ve Askeri Mahkemelerce bunu destekler kararlar veriliyor. Bir İnsanın Asker veya başka bişe olması onun İllegal oluşumlar içinde olabileceği gerçeğini değiştirmez . Asker Suç işlemez diye bir kural olamıyacağına göre , Bu tür Yaklaşımların Asker içinde zaafiyete yol açacağı ve kendi iç denetim mekanızmasını körelteceği aşikardır . Bu Oluşumlar Hiç bir zaman TSK yı bağlamaz hatta varsa Çürük Elmalar ayıklamak suretiyle daha güçlü ve sağlam bir yapıya kavuşacağı Aşikardır . Bu Tür Oluşumlara karşı Önlem alınmadığı ve çürüklerin sayısının artması durumunda, Tüm TSK yapısına zarar vereceği ve Kurumsal olarak bu yapının zedeleneceği kesindir . Bu nedendendirki TSK içinde bunları önlemeye yönelik değişik mekanızmalar Kuruluşundan itibaren vardır ve devam etmektedir. Asker Suç işlemez olsaydı Askeri Mahkemeler ve Askeri Kanunlar olmazdı .

Hemen zaten başbakanın lehine konuşun.Sınırda pkk yı davulla zurnayla ben mi karşıladım
Şehit Cenazelerinde "ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ" buna ben mi yaygara dedim.
Ermeni açılımı kürt açılımını ben mi yaptım, öcalan şerefsizine sayın Benim şanlı şerefli askerime kelle yi ben mi dedim,askere ben mi aftira ettım

DİNİ KULLANARAK İNSANLARI BENMİ KANDIRDIM
ŞEHİTLER ÜZERİNDEN BENMİ SİYASET YAPTIM

HALEN BAŞBAKANI SAVUNUYORSUNUZ, ÖZELLEŞTİRMELERİ BEN Mİ YAPTIM,ÖZELLEŞTİRE ÖZELLEŞTİRE TOPRAK KALMADI BE YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİ HERİFLERE...

Hemen zaten başbakanın lehine konuşun.Sınırda pkk yı davulla zurnayla ben mi karşıladım
Şehit Cenazelerinde "ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ" buna ben mi yaygara dedim.
Ermeni açılımı kürt açılımını ben mi yaptım, öcalan şerefsizine sayın Benim şanlı şerefli askerime kelle yi ben mi dedim,askere ben mi aftira ettım

DİNİ KULLANARAK İNSANLARI BENMİ KANDIRDIM
ŞEHİTLER ÜZERİNDEN BENMİ SİYASET YAPTIM

HALEN BAŞBAKANI SAVUNUYORSUNUZ, ÖZELLEŞTİRMELERİ BEN Mİ YAPTIM,ÖZELLEŞTİRE ÖZELLEŞTİRE TOPRAK KALMADI BE YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİ HERİFLERE...

Oraki detay olarak yazdıklarıma Karşılık bunları yazıyorsan Sana Yazıklar Olsun Genç Kardeşim . Belliki belli bi kıvama getirilmişsin , belki birgün olaylara daha geniş bir çerçeveden tarafsız bir gözle bakma imkanını bulursun . Başbakanı veya AKP yi sevmen önemli değil Sadece olaylara bakarken Gerçekçi olman senin daha faydalı olacaktır . Orda cevaben yazdıklarıma karşın senin yazdığın eleştirilerin zaten kendi olayı açıklar apayrı bir anlam ifade ediyor . Siyasi konular Genç Kalbleri bazen böyle agresif tavırlarlar içinde Gözünü Kulağını kapatacak şekilde bir ortam içine iter . Bu bağlamda ben sana Belki birgün İnsanları anlamaya veya kendini düşünceni düzgün ifade edebilmeyi öğrenmen dileğiyle Sağlıklı , Mutlu , Huzurlu Uzun bir Hayat diliyorum .

Oraki detay olarak yazdıklarıma Karşılık bunları yazıyorsan Sana Yazıklar Olsun Genç Kardeşim . Belliki belli bi kıvama getirilmişsin , belki birgün olaylara daha geniş bir çerçeveden tarafsız bir gözle bakma imkanını bulursun . Başbakanı veya AKP yi sevmen önemli değil Sadece olaylara bakarken Gerçekçi olman senin daha faydalı olacaktır . Orda cevaben yazdıklarıma karşın senin yazdığın eleştirilerin zaten kendi olayı açıklar apayrı bir anlam ifade ediyor . Siyasi konular Genç Kalbleri bazen böyle agresif tavırlarlar içinde Gözünü Kulağını kapatacak şekilde bir ortam içine iter . Bu bağlamda ben sana Belki birgün İnsanları anlamaya veya kendini düşünceni düzgün ifade edebilmeyi öğrenmen dileğiyle Sağlıklı , Mutlu , Huzurlu Uzun bir Hayat diliyorum .

İşinize böyle geliyor konuşacak cümleler bulamıyorsunuz siz daha neyi savunmaya çalışıyorsunuz ben anlamadım.Birde asıl objektif olan benim belgelerimle konuşuyorum oraya da linki koymuşum bir baksan ne var ne yok tayyip hepsini kasıtlı sölyüyor.
Ondan sonrada gelmişin bana siyasi konular genç kalbleri agresif yapar diyorsun bu işler araştırma işi anlama yorumlama işi herkesin yapacağı iş değil Vatanını Milletini Sevme işi ATANA BAYRAĞINA DİLİNE KÜLTÜRÜNE MARŞINA ship çıkma işi ona göre buda benim en büyük TARAFSIZLIĞIM TEK BAYRAK TEK MİLLET TEK DEVLET - TÜRKİYE-

EZAN DİNMEZ BAYRAK İNMEZ ŞEHİT ÖLMEZ

yalaaaaannnnn

SSK çok geniş bir kitleyle ilgileniyordu ve kamuoyu artık Kılıçdaroğlu’nu tanıyordu. Eski Bakan Mehmet Moğultay, Kılıçdaroğlu’nu tercih etme nedenini 19 yıl sonra şöyle anlattı:

“Kendisini Maliye Bakanlığı’ndaki çalışmalarıyla tanımıştım. Bakan olduktan sonra hem milletvekili arkadaşlarıma hem de eski Genel Müdür’e Kılıçdaroğlu’nu sordum. Herkes benim düşüncelerimizi teyit edercesine çalışkanlığını, dürüstlüğünü anlattı. Önce Bağ-Kur Genel Müdürü olarak atadım, ardından da SSK Genel Müdürlüğü’ne kaydırdım. Hemşehri olduğumuzu çok sonra öğrendim.”

Moğultay, “Çok çalışkan, çok dürüst, çok namuslu, ülkesini çok seven bir insan” olarak tanımladığı Kılıçdaroğlu ile ilgili ilginç bir anısını da şöyle paylaştı:

“O sırada SSK Genel Müdürü idi. Birgün yanıma geldi. Kısa süre önce bir ihale yapmıştı. ’Ben bu ihaleyi iptal ediyorum’ dedi. ’Hayırdır ne oldu, ihaleyi niye iptal ediyorsun?’ diye sorduğumda bana, ’Benim yakınlarım kazanmış bu ihaleyi. O yüzden iptal ediyorum’dedi ve o ihale iptal edildi.”

Kemal Kılıçdaroğlu akrabasının kazandığı ihaleyi iptal etti! Mehmet Moğultay anlattı!

erdoğanın raporlarını inceliyoruz

PKK Terörü ve AKP İlişkileri
Seyfi Şahin PKK Terörü ve AKP İlişkileri

Başbakan Tayyip Erdoğan bir grup PKK’lının Habur Sınır Kapısı’ndan Türkiye’ye girdikten sonra serbest bırakılmasını ‘sevindirici gelişme diye niteledi. Erdoğan, “Habur Sınır Kapısı’nda yaşanan manzara karşısında umutlanmamak mümkün mü?
Habur'dan giriş yapan PKK'lıların serbest bırakılması Ankara'yı hareketlendirdi / Politika / Radikal İnternet

Demokratik açılım kapsamında beklenen dağdan inişe ekonomik yardım dopingi yapılacak. Her aileye 5 bin TL yardım yapılacak.
Dağdan İnene 5 Bin TL haberi Dağdan İnene 5 Bin TL izle Dağdan İnene 5 Bin TL resimleri

Erdoğan-pkk görüşmesinin belgesi
İŞTE PKK İLE YAPILAN GÖRÜŞMELERİN BELGESİ

Cengiz Çandar, AKP’nin “Kandil ve İmralı” ile görüştüğünü söyledi.
(Sanem Altan Röportajı, Vatan Gazetesi, 26 Eylül 2009)

Yerleşim yerlerine eski isimleri verilebilecek
Farklı dillerde propaganda yapılabilecek
BEŞİR ATALAY, 'KÜRT AÇILIMI'NI AÇIKLADI: 'Yerleşim yerlerine eski isimleri verilebilecek, farklı dillerde propaganda yapılabilecek'

"TRT Şeş'i biz istedik,hükümet kabul etti"
"TRT Şeş'i biz istedik,hükümet kabul etti" Ahmet Türk ne demek istedi? - Yaşam - Medyafaresi

.....

İşinize böyle geliyor konuşacak cümleler bulamıyorsunuz siz daha neyi savunmaya çalışıyorsunuz ben anlamadım.Birde asıl objektif olan benim belgelerimle konuşuyorum oraya da linki koymuşum bir baksan ne var ne yok tayyip hepsini kasıtlı sölyüyor.
Ondan sonrada gelmişin bana siyasi konular genç kalbleri agresif yapar diyorsun bu işler araştırma işi anlama yorumlama işi herkesin yapacağı iş değil Vatanını Milletini Sevme işi ATANA BAYRAĞINA DİLİNE KÜLTÜRÜNE MARŞINA ship çıkma işi ona göre buda benim en büyük TARAFSIZLIĞIM TEK BAYRAK TEK MİLLET TEK DEVLET - TÜRKİYE-

EZAN DİNMEZ BAYRAK İNMEZ ŞEHİT ÖLMEZ

Ezanlardan Rahatsız olanları , Ezanların sesini kimlerin kısmaya çalıştığını , Kimlerin Camiler Fazla görüp yapılmaması için kampanya başlattığını ve Şimdi Türk Bayrakları sallıyanların kısa sürece önce Orak Çekiçli Bayraklarla Yürüdüğünü , Lenin posterleri sallayanların Mao Lenin diyenlerin şimdi Atatürkcü olduğunu , öğrenirsen , şehitliğin anlamı bilinir ve Şehitler Ölmez .

"TARAFSIZLIĞIM TEK BAYRAK TEK MİLLET TEK DEVLET - TÜRKİYE-" yazına karşılık bende Kendi Görüşüm Tek Vatan , Tek Devlet , Tek Dil , Tek Millet , Tek Bayrak yazarak Eklemeler yapayımda Eksik Kalmasın .

Sonuç : Bu başlığa Yeterince yazdım ,yoruldum ,bu başlık için yeter diyorum. Belli bir Kısır Döngüye doğru gidildiği anlaşılıyor .Herkesin hezayanlarına, korkularına cevap verecek durumunda değilim. Fikirleri ve kendi bakış açımdan olayları değerlendirmeye çalıştım, artık herkes kendi dünyasından olayları değerlendirsin. Karşısındakini Anlama gereği hissetmeden Peşin Hükümlerle olaylara yaklaşmamanın Öneminin Altını çiziyorum . Herkese İyi Paylaşımlar dilerim.

Dindar olmasın da kim olursa olsun..ÇYDD'nin de
temelinde yatan aynı mantık..asıl ülkeyi teröristlere peydahlayan
onlara af çıkaran burs veren iş kurumlarına yerleştiren bunun gibi zihniyetler..

Bakın gereksiz suçlamalar yapıyorsunuz

ilk mesaj şöyle olmalıydı ?

Herkes her suçtan yargılanabilir ...

Ama hüküm giymemiş ise yargılandığı suçtan aklanmış demektir ...

Söz konusu kişi yargılanmış deniyor hüküm giymemiş ki....

Hükümlü olsa idi zaten o kadroya atanma yeterliliğini kaybederdi.

657 sayılı devlet memurları kanunu 46. Madde bakınız.

Demek ki bu kadroya atanma yeterliliği vardı ve atandı.

Dağdan inip ben teröristim deyip davul zurna ile karşılanıp salıverilmemiş ki...

Yargılanmış yargılama sonucu kasdi olarak yazılmamış

yargılama 1984 atanma 1992 ne mahkeme kararı kalmıştır ne temyiz.

Demek ki adam yargılanmış beraat etmiş aklanmış o an için atanma yeterliliğine sahip oldugu içinde atanmış.

Kıvırtmayın daha ...........

Başka liderlerede çamur atmayın....

hayri duman hakkındaki iddialardan dolayı hüküm giymiş mi? yani suçu sabit görülmüş mü?
eğer hüküm giymediyse suç işlememiş demektir. suç işlemeden yapılan tüm engellemeler de fişlemedir. o dönemlerde şimdiki iktidar yanlısı olan veya milletvekili olan kişiler de bizi irticadan dolayı fişlediler diye yakınıyorlar. bir karar verin fişleme olmalı mı olmamalı mı? yoksa "fişleme yapılacaksa sadece biz yaparız" mı diyorsunuz.

hepsi bir emele hizmet ediyor zaten. israilin büyük ortadoğu projesi.

Genel Af olacak ve PKK lılar bırakılmayacakmış buna inanıyormusunuz Kadıki Bunlar için Af olduğunu Kılıçdaroğlu söylüyor açıkca söylüyor . Daha bu akşam tekrarladı TV de . Özerklik vs. Bunlarla ilgili günlerdir Cevaplar veriliyor takip etmiyorsunuz sanırım . Tek Vatan, Tek Millet,Tek Devlet ,Tek Dil, Tek Bayrak bunlar Başbakan tarafından her ortamda dile getiriliyor ve açıkca biz burda oldukça buna izin vermeyiz deniyor isterseniz çek edin göreceksiniz. Ayrıca bu konuda Muhalefet sessiz niye kalıyor diye açık ve net defalarca beyanlar var . Ve muhalefet ( CHP ) bu konuda ses çıkarmıyor diye defalarca açıklama yapıldı. Af konusunda ise Gene bu konuda kesinlikle buna izin vermeyiz siz bu konuda bir gıdım su bile yok diye haftalardır her yerde söyleniyor . CHP de cevap olarak bizden özür dilesin diyor . Siz niye PKK ve BDP sadece AKP ye saldırıyor sanıyorsunuz . Doğuda bir CHP bürosunun camının kırıldığını duydunuzmu. Bu Konuda Karşı olarak En Gür Sesi Net bi Şekilde Hükümet ortaya koydu . Valla Bizim midemiz geniş değil ama sizinkini bilmem, bunları eğer duymayıp ve görmüyorsanız sizin duyularınızda bir arıza var demektir. BDP nin bu özerklik çıkışlarının tarihine bakın Af çıkışının tarhine bakın bu BDP başkanı ile aracı ile görüşülmesinin akabinde sırası ile olduğunu ve bunların ortada olduğunu göreceksiniz . Kaldıki BDP ve PKK tek düşman olarak niye Hükümeti görüyor . Sizin dediğiniz olsa hükümeti destekler aksine muhalefeti destekliyor. Son zamanları tarafsız olarak bir gözden geçirin size ışık tutacaktır . Eğer bu kadar ortada olan şeylere rağmen anlamıyorsanız sizin için yapacak bişe yok .
Bu Arada AKP yi savunmuyorum ve AKP li nede başka bir Partili değilim . Olaylara Tarafsız bakmaya gayret ediyorum . Ama Son zamanlarda açıkcası bi çok konuda Muhalefeti haklı bulmuyorum .

Ben Erdoğan'ın da katıldığı programları izlerim. Kılıçdaroğlu'nun da Bahçeli'nin de. Bunu geçelim de sen hiç haber okumuyorsun herhalde. Şehit cenazelerinde milletin içinden gelen bir öfke ve üzüntüden ötürü haykırış ifadesi olan " Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez " sözü , siyasal propagandaya giriyor AKP'ye göre bunu biliyor musun ? Örnek mi vereyim ? Bir aslan parçası şehidimizin cenazesinde içinden gelerek bu sözü söyleyen bir garip müftü , AKP'li elemanlar tarafından azarlanıyor ve sürülüyor. Şimdi bunu yapan zihniyetin Tek Devlet , Tek Bayrak politikası nasıl güvenilir olur ? Diyarbakır'da açılan pankartlardan birisi " Türkiye , kürdistandan defol " şeklinde. Bu noktaya kimin yüzünden geldik ? Açılım yapan ve politikayı mahveden Erdoğan'ın yüzünden... Gelelim CHP ve MHP kanadına. pkk itlerinin ya da bdp itlerinin AKP'ye saldırdığı bölgeler neresi ? Doğu bölgeleri. Hem de en doğu bölgeleri. Misal Hakkari. Burada CHP'ye verilen oy oranı %3,54 MHP'ye verilen oy oranı %1,85 Böyle oy oranlarına sahip partiler Hakkari'de nasıl il merkez binası kurabilir ? İşte sığ düşünmenin zararları. Bu sığ zihniyet İnönü dönemindeki ziraat alanında sıkıntıları " Camiileri ahır yaptı " diye yorumladı. Kimse neden koydunuz bile demeden 3-5 fitnecinin bu sözlerine kandı. Yazık olmuş diyorum sadece.

Ezanlardan Rahatsız olanları , Ezanların sesini kimlerin kısmaya çalıştığını , Kimlerin Camiler Fazla görüp yapılmaması için kampanya başlattığını ve Şimdi Türk Bayrakları sallıyanların kısa sürece önce Orak Çekiçli Bayraklarla Yürüdüğünü , Lenin posterleri sallayanların Mao Lenin diyenlerin şimdi Atatürkcü olduğunu , öğrenirsen , şehitliğin anlamı bilinir ve Şehitler Ölmez .

"TARAFSIZLIĞIM TEK BAYRAK TEK MİLLET TEK DEVLET - TÜRKİYE-" yazına karşılık bende Kendi Görüşüm Tek Vatan , Tek Devlet , Tek Dil , Tek Millet , Tek Bayrak yazarak Eklemeler yapayımda Eksik Kalmasın .

Sonuç : Bu başlığa Yeterince yazdım ,yoruldum ,bu başlık için yeter diyorum. Belli bir Kısır Döngüye doğru gidildiği anlaşılıyor .Herkesin hezayanlarına, korkularına cevap verecek durumunda değilim. Fikirleri ve kendi bakış açımdan olayları değerlendirmeye çalıştım, artık herkes kendi dünyasından olayları değerlendirsin. Karşısındakini Anlama gereği hissetmeden Peşin Hükümlerle olaylara yaklaşmamanın Öneminin Altını çiziyorum . Herkese İyi Paylaşımlar dilerim.

Yeterince yazdın yoruldun he cevap bulamadığından olmasın TÜRKİYE yi nasıl sattığınızdan olmasın sorduğumuz sorulara veremediğiniz cevaplar olmasın hey yavrum hey yine haklı çıktım.

Yeterince yazdın yoruldun he cevap bulamadığından olmasın TÜRKİYE yi nasıl sattığınızdan olmasın sorduğumuz sorulara veremediğiniz cevaplar olmasın hey yavrum hey yine haklı çıktım.

Şu Cevaba bakarak zekana hayran kaldım . Ya çocuksun yada Anlamada bazı zorluklar yaşıyorsun . Senin Soru vs. sorduğun yok kendi ve başkalarının fobilerini dile getirmekden başka bişe yapamıyorsun . Önceleri Şeriat geliyor diye korkular yaşayanlar şimdi bu korkularının tamamen hayal ürünü olduğunu anladılar buda sevindirici. Türkiye Satılmaz Tapusu Ülkenin Gerçek sahibi olan Milletdedir. Bu Ülkeyi ve Ülke İnsanını bu kadar küçük görmeyin , onlar her zaman kendisi için en iyisini bulur. İsarilin Kılıçdaroğlunun İsrail gazetelerine verdiği demeçden sonra İsrail Gazetelerinde dün ve bugün , Türkiyeye nasıl saldırdığına bakarsan Ülkeyi kimin kime sattığını ve kimden medet umduğunu görürsün . Gerçi siz israili kardeş görürsünüz . Polemik olmasın ve karşılıklı ithamlarla bir kısır döngüye girmesin diye bir noktada kendi açımdan nokta koymuştum ama direk bana yönelik suçlayıcı bir cevap olduğu için yazmak zorunda kaldım .Bazılarına Fobilerle bir yere varılmayacağını hatırlatarak. Herkese iyi Paylaşımlar dilerim.

Madalyonun Öbür Yüzünü Görmeyi Deneyin.. Ağzınıza Sakız Ettiğiniz Aynı Cümlelerden Ne Zaman Vazgeçeceksiniz ?
Bakın bakalım Doğu Perinçek Ne Demişti ?

CHP-PKK İTTİFAKI

O dönemin CHP’li ve DEP’li vekilleri

İŞTE ONLAR 19. Dönem TBMM’de DEP’lilerle birlikte yer alan CHP’liler arasında CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın yanı sıra Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Sevigen, Algan Hacaloğlu, Genel Başkan Yardımcıları Eşref Erdem ve Cevdet Selvi, Hatay Milletvekili Fuat Çay, TBMM eski Başkanvekili Ali Dinçer, Gaziantep Milletvekili Mustafa Yılmaz’ın yanı sıra Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Ateş ve Hakkari Milletvekili Esat Canan ile MYK üyesi ve Tunceli Milletvekili Sinan Yerlikaya da yer alıyor. O dönemde SHP çatısı altında TBMM’ye giren DEP’liler arasında halen terör örgütü PKK/Kongra Gel’in Genel Başkanı olan Zübeyir Aydar’ın yanı sıra Hatip Dicle, Nizamettin Toğuç, Sedat Yuttaş, Leyla Zana, Ahmet Türk, Mehmet Ali Yiğit, Sırrı Sakık, Naif Güneş, Orhan Doğan, Selim Sadak ve Remzi Kartal yer alıyordu.

İsimlere Dikkat !! Zamanında İlk Tavizi Kim Vermiş Bakın Öğrenin...

Şu Cevaba bakarak zekana hayran kaldım . Ya çocuksun yada Anlamada bazı zorluklar yaşıyorsun . Senin Soru vs. sorduğun yok kendi ve başkalarının fobilerini dile getirmekden başka bişe yapamıyorsun . Önceleri Şeriat geliyor diye korkular yaşayanlar şimdi bu korkularının tamamen hayal ürünü olduğunu anladılar buda sevindirici. Türkiye Satılmaz Tapusu Ülkenin Gerçek sahibi olan Milletdedir. Bu Ülkeyi ve Ülke İnsanını bu kadar küçük görmeyin , onlar her zaman kendisi için en iyisini bulur. İsarilin Kılıçdaroğlunun İsrail gazetelerine verdiği demeçden sonra İsrail Gazetelerinde dün ve bugün , Türkiyeye nasıl saldırdığına bakarsan Ülkeyi kimin kime sattığını ve kimden medet umduğunu görürsün . Gerçi siz israili kardeş görürsünüz . Polemik olmasın ve karşılıklı ithamlarla bir kısır döngüye girmesin diye bir noktada kendi açımdan nokta koymuştum ama direk bana yönelik suçlayıcı bir cevap olduğu için yazmak zorunda kaldım .Bazılarına Fobilerle bir yere varılmayacağını hatırlatarak. Herkese iyi Paylaşımlar dilerim.

1) Çocuk değilim zekama hayran kalman ya da kalmaman umrumda değil , anlama da ise asıl zorluk yaşayan sensin benim yazdığım evaplar üzerine saçma sapan cevaplar yazıyorsun ve konuyu saptırmaya çalışıyorsun yazdığım sorulara cevap yazamıyorsun bu da benim haklı olduğumu gösteriyor.

2)Evet TÜRKİYE SATILMAZ SATILAMAZ ama tayyip kurumlarımızı özelleştiriyor bunun ne demek olduğunu bilmediğin için ya da çocuk olduğun için (zeka) anlamayabilirsin.

3)Türk gemilerine saldırılan gün biz israile savaş istedil ama senin başbakanın ne yaptı ne yaptı sf saf baktı ne yapacak amerikadan korkuyor.

4)Biz israili kardeş görmeyiz sen merak etme bizim gibiler TÜRK MİLLİYETÇİSİDİR bunu kafana sok.

Bilmediğin konular üzerine bpş boş mesajlar yazma biraz araştır gel senin seviyene inmek istemiyorum.

Geri