Kılçdaroğlunun PKK'lı Personel Ataması Belgelendi

Hayalet

New member
Reaction score
0
Daha önce pek çok kez gündeme gelen ancak Kılıçdaroğlu'nun hep inkar ettiği “SSK Genel Müdürlüğü döneminde PKK'lıları işe aldığı” iddiasının belgelere dayandığı ortaya çıktı.

Daha önce pek çok kez gündeme gelen ancak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hep inkar ettiği “SSK Genel Müdürlüğü döneminde PKK'lıları işe aldığı” iddiasının belgelere dayandığı ortaya çıktı. Vakit bu belgelere ulaştı. Vakit'in ulaştığı belgelere göre, Kemal Kılıçdaroğlu SSK Genel Müdürlüğü görevine getirildiği 1992 yılında ilk iş olarak, 1984'te terör örgütü PKK'ya üyelik ve örgütün propagandasını yapmak suçlarından yakalanarak yargılanmış bir isim olan Hayri Duman'ı çok kritik bir birimde Şube Müdürü olarak atadı.

İŞTE BELGESİ

Kılıçdaroğlu 1992'de SSK Genel Müdürü oldu. Kılıçdaroğlu SSK Genel Müdürü olarak, aynı zamanda Başkanı olduğu Yönetim Kurulu Başkanlığı'na 06.11.1992 tarihinde bir teklifte bulundu. Altında Kılıçdaroğlu'nun imzasını taşıyan “SSK Genel Müdürlüğü Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Tayin ve Nakillere Ait Teklif ve Karar” başlıklı bu teklifte Hayri Duman'ın İdari İşler Dairesi Başkanlığı'nda Şube Müdürü olarak naklen atanması isteniyor. Başkanlığını yine Kılıçdaroğlu'nun yaptığı 5 üyeli Yönetim Kurulu bu teklifi oybirliği ile kabul ediyor. Böylelikle Hayri Duman'ın Şube Müdürü olarak naklen atanmasına karar veriliyor.

PEKİ HAYRİ DUMAN KİM?

Hayri Duman, terör örgütü PKK'nın sempatizanı olmak, örgütün fikir ve görüşleri doğrultusunda hareket ederek, örgütün propagandasını yapmak, örgütün bildiri ve yayınlarını okumak, örgüt militanları ile ilişki kurmak suçlarından 07.05.1984 tarihinde yakalanarak, gözetim altına alınmış bir isim. Duman, mensubu bulunduğu örgüt ile ilgili sorgu sonucu hakkında düzenlenen 31.05.1984 gün ve Em. Md. Sys. Şb. Sor. Bür. 4922 sayılı tahkikat evrakı ile birlikte Ankara Sıkıyönetim Komutanlığı'na sevk edilerek tutuklanmış, bir süre sonra salıverilmiş.

CEZALANDIRILARAK ŞEF'LİKTEN MEMUR KADROSUNA ATANIYOR

O dönem SSK bünyesinde “şef” olan Hayri Duman, bunun üzerine “şef”lik görevinden alınarak düz “memur” kadrosuna atandı. Duman'ın yürütmenin durdurulması istemiyle açtığı dava da mahkemece reddedildi. Mahkeme kararında “Daha önce şef olarak görev yapmakta iken bazı olumsuz tutum ve davranışlar içinde bulunan davacının” denilerek, PKK propagandası yapmaktan yargılanmış olmasına işaret ediliyor.

KILIÇDAROĞLU GELİYOR, DUMAN'IN ÖNÜ AÇILIYOR

Ancak 1992'de Kılıçdaroğlu, SSK Genel Müdürü olmasıyla birlikte; mahkeme kararı ile “sakıncalı” görüldüğü için “Şef”likten memur kadrosuna atanan ve önemli bir göreve getirilmemesi istenen Hayri Duman'ı bizzat teklifte bulunarak Şube Müdürü yapıyor.

MEVZUATI DELEREK ATANIYOR

Kılıçdaroğlu, PKK'dan tutuklanmış bir isim olan Hayri Duman'ı Şube Müdürü yapabilmek için ilginç de bir yöntem izliyor. Kılıçdaroğlu, mevzuata göre direk Şube Müdürü olarak ataması mümkün olmayan Hayri Duman'ı önce İdari İşler Daire Başkanlığı'nda Şube Müdürü kadrosuna atıyor(06.11.1992). Duman, 34 gün sonra yani 10.12.1992 tarihinde naklen Şube Müdürü görevine atanıyor.

11.20100909114909.jpg

Kaynak : Aktifhaber

Doğrudur veya yanlıştır bilemem ama o konumda olan bir insan belki kendi isteği ile atamıştır belki yukarıdan gelen bir baskı sonucu atamıştır. Eğer kendi isteği ile atadıysa zaten diyecek birşey yok. Baskı ile atadıysa ise bu adam ileride başbakan olursa baskı iler neler yapabilir diye düşünmemek elde değil.

Tayyibinde şehitlere kelle dediği laiklik amaç değildir araçtır dediği çiftçiye "ananı da al git" dediği ,askerlik yan gelip yatma yeri değildir dediği (hem bu cümleyi kullanıyor hemde bedelli askerliği getirmeye çalışıyor , oğlunu askere göndermiyor) öcalana sayın dediği,pkk yı bu ülkede davulla zurnayla karşıladığını tüm TÜRKİYE biliyor ve bunların hepsi belgelidir.

DAHA SAYIYIM MI ?

CHP lideri geçmişindeki bürokrat hayatında(ssk)da teröristleri,pkk,tikko,tkp demeden işe alır ,hiç kimse hain demez..

Yüksek yargının(yargıtayın)mensupları APOya bu dönemde çok ihtiyaç var,chp ile işbirliğine sokmak lazım ,yoksa son kozumuz ,mahvolacaz'' der; kimse hainlerrrr falan demez..

Mhp nin Dörtyoldaki Polis katliamındaki PKK-JİTEM-MHP ilçe yönetimi ortaklığı ,ayanbeyan ortaya çıkar. kimse ahaa işte hainler falan yine demez.

Heron Skandalında ,TSK nın sorumlu subayları çatışmayı film gibi izler,kılını kıpırdatmaz.. kimse noluyoruz yaaavv .. falan demez..

Yarsavcıların eski başkanı asker kaçağı olur,tsk nın üst düzey genralaeri dahil kendi yandaş evlat ve akrabalrını askerden çürükle veya evlerinde ana kucağında askerlik yaptırılar,kimse ohaa falan demez..(bu listeyi bir başka konumda yayınlamıştım merak edene yeniden listelerim,çünkü sallıyorsun yalan diyen çıkabilir..)

EEEE....bu şartlarda bütün bu sahtekarca vatanseverlik kisvesine bürünen zümre ve kişilere kimse hainlik soruşturması bile açıp bu kadarda olmaz be yaa demez,ama bir ülkenin başbakanına ananıda al-git dedi diye her yoruma klişe gibi eklenir.. o adama aha bende burdan derim elbet,ananıda al git diye..çünkü adamda üslup yok,bodoslama hakaret ederek başbakana saldırır gibi geleceksin,cevabını alıncada basının şişirmesiyle haklı olacaksın.. herkes elbet hakkını ve haddini bilecek..

Hükümetin salıverdiği 34 pkk lı it bakalım 3-4 sene sonra hükümetin hangi kurumunda çalışacak... Bunları geçelim , kürt açılımı konusunda Erdoğan'ın danışmanları neredeyse hepsi kürt kökenli kişiler. Bu kişilerin aileleri ve kendileri hakkında soruşturma açılsın bakalım. pkk ile ilişkileri var mı yok mu diye.

Şaşırmadım.
Partisinin ergenekon vasıtasıyla pkk ile ne kadar samimi olduğunu biliyorduk zaten.
Bu ayyukaya çıktı olay bu.Bu konu üzerindeyken lafı dolandırıp akp getirenlerede gülüyorum sadece
Ak parti iktidardayken 1 kere bile bu tarz bir haber töreriste yaklaşım olmadı.
Ama daha yeni yetme Kılıçtaroğlunun ''senesi dolamadan'' vukaatları ayyukaya çıkmaya başladı.
Temiz siyasetçi,halkın içinden biri,fakir edebiyatı yapan,medya tarafından balon gibi şişirilen
bu dinamitin senesi dahi dolmadan patlaması, sempatizanları tarafından ağlanacak bir durumdur

Şaşırmadım.
Partisinin ergenekon vasıtasıyla pkk ile ne kadar samimi olduğunu biliyorduk zaten.
Bu ayyukaya çıktı olay bu.Bu konu üzerindeyken lafı dolandırıp akp getirenlerede gülüyorum sadece
Ak parti iktidardayken 1 kere bile bu tarz bir haber töreriste yaklaşım olmadı.
Ama daha yeni yetme Kılıçtaroğlunun ''senesi dolamadan'' vukaatları ayyukaya çıkmaya başladı.
Temiz siyasetçi,halkın içinden biri,fakir edebiyatı yapan,medya tarafından balon gibi şişirilen
bu dinamitin senesi dahi dolmadan patlaması, sempatizanları tarafından ağlanacak bir durumdur

Habur olayını hatırlamak istemiyorsun herhalde :) Ya da Adalet Bakanı Engin'in " Arkadaşlarımız burada kalsalardı da bu sürece destek verselerdi " sözünü... Ya da Atalay'ın " Habur bir yol kazasıydı o kadar " diyerek konuyu geçiştirmeleri... Hatta 34 itin birçoğunun " Gideceğiz artık " dedikten sonra göstere göstere yasal olmayan yollarla ülkeden gittiklerini ? Doğru hiç bir teröriste yaklaşım olmamış :D

çuvaldızı kendinize batırın arkadaşlar.. Kılıçdaroğlu bir maşa.. Erdoğan'da farklı değil ya..

CHP lideri geçmişindeki bürokrat hayatında(ssk)da teröristleri,pkk,tikko,tkp demeden işe alır ,hiç kimse hain demez..

Yüksek yargının(yargıtayın)mensupları APOya bu dönemde çok ihtiyaç var,chp ile işbirliğine sokmak lazım ,yoksa son kozumuz ,mahvolacaz'' der; kimse hainlerrrr falan demez..

Mhp nin Dörtyoldaki Polis katliamındaki PKK-JİTEM-MHP ilçe yönetimi ortaklığı ,ayanbeyan ortaya çıkar. kimse ahaa işte hainler falan yine demez.

Heron Skandalında ,TSK nın sorumlu subayları çatışmayı film gibi izler,kılını kıpırdatmaz.. kimse noluyoruz yaaavv .. falan demez..

Yarsavcıların eski başkanı asker kaçağı olur,tsk nın üst düzey genralaeri dahil kendi yandaş evlat ve akrabalrını askerden çürükle veya evlerinde ana kucağında askerlik yaptırılar,kimse ohaa falan demez..(bu listeyi bir başka konumda yayınlamıştım merak edene yeniden listelerim,çünkü sallıyorsun yalan diyen çıkabilir..)

EEEE....bu şartlarda bütün bu sahtekarca vatanseverlik kisvesine bürünen zümre ve kişilere kimse hainlik soruşturması bile açıp bu kadarda olmaz be yaa demez,ama bir ülkenin başbakanına ananıda al-git dedi diye her yoruma klişe gibi eklenir.. o adama aha bende burdan derim elbet,ananıda al git diye..çünkü adamda üslup yok,bodoslama hakaret ederek başbakana saldırır gibi geleceksin,cevabını alıncada basının şişirmesiyle haklı olacaksın.. herkes elbet hakkını ve haddini bilecek..

Katılıyorum LOOPUSED sana bir eklemede ben yapayım ; CHP nin toz kondurmadığı ve CHP zihniyetinin öncülerinden Eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer in Af edip serbest bıraktığı Asker ve Polis Şehid eden 260 Terör örgütü Üyesinin ,Tekrardan Örgüte Katılıp Polis , Asker ve Vatandaşlara saldırdığında Tık Çıkmaz. Birçoğu halen aktif olarak Terör Örgütleri içinde faaliyet gösteren kişilerin olduğunu bilmelerine rağmen kimse bunlara laf etmez ve ettirmez.

Affedilen teröristlerin bir kısmı dağa çıkarak faaliyetlerine devam etti. Bazıları Bombalama Eylemlerine katıldı .Bazıları Terör Örgütleri kadrolarını faliyete geçirmek için tekrar aktif görev yaptı .Bu durum devlet kurumlarının raporlarına da yansıdı.

Fikir vermesi bakımından işte Sezer'in serbest bıraktığı mahkumlardan bazıları ve örgütleri

İlhan Demirel (Yasadışı örgüt), Yaşar Demircan (Dev-Sol), Ramazan Çiçek (Anayasal düzeni yıkmak), Metin Günay (TİKB/GK), Atilla Selçuk (Anayasal düzeni yıkmak), Barış Kaya, Suat Karabulut (Dev-Sol), Ümit Kanlı, Gülseven Öztürk (DHKP-C), Fatma Güzel, Ergün Bütüner (TKP-ML), Barış Yıldırım (DHKP-C), Hakkı Şeker (DHKP-C), Nuray Gezici (Dev-Sol), Tamer Çadırcı, Ulaş Göktaş (DHKP-C), Mesut Avcı, Madımak Özen (DHKP-C), Ayten Eren (DHKP-C), Özgül Dede (DHKP-C), Yüksel Doğan (PKK), Murat Candar (TİKB/GK), Mustafa Genç, Ayla Özcan, İbrahim Tekin, Semra Askeri, Mehmet Şahin (DHKP-C),Gülperi Özen (DHKP-C), Haydar Baran (TKİP-Ekim) M.Erkan Çetin (Dev-Sol), Hatun An, Hakan Baran, Yılmaz Babatümgöz (MLKP), Resul Ayaz (MLKP/K), Zeynel Yıldız, Nazan Yılmaz (DHKP-C), Hasan Çebe (TİKB) Ertuğral Kaya (DHKP-C), Mete Yalçın (TİKB), Barış Gönülşen (TİKB), Esmehan Ekinci (TİKB), Mehmet Acettin (MLKP), Mehmet Leylek (MLKP), Erol Altıokka (TİKB) Ercan Uçuk (TKP/ML-TİKKO), Ali Şahmo (TKP/ML-TİKKO), Gürban Hızmay (DHKP-C), Sadık Yılmaz (MLKP/K), Aydan Odabaş (DHKP-C), Petek Türkmen (TİKB), Haydar Özbilgin (MLKP), Muharrem Kurşun (MLKP), Leyla Alp (DHKP-C), Sedat Felek (TKP/ML-TİKKO), Şudaman Kamancı (Ekim), Ali Haydar Geckin (TKP/ML-TİKKO), Gamze Bayram (DHKP-C), Sibel Horasan (Dev-Sol), Hüseyin Ali Günay (TKP/ML), Erdal Arıkan, Suzan Baran (TKP/ML-TİKKO), Namık Kemal Bektaş (MLKP), Nuray Özçelik (TİKB), Hülya Türüç (TİKB), Mahmut Yücel (TKP/ML-TİKKO), Ömer Ünal (TİKB), İsmet Sınağ (DHKP-C), Makbule Akdeniz (TİKB), Cem Şahin (DHKP-C), İnayet Günenç (TİKB)

KİM KAÇ KİŞİYİ AFFETTİ?

Kenan Evren: 27

Süleyman Demirel: 100

Turgut Özal: 21

Ahmet Necdet Sezer: 260

Habur olayını hatırlamak istemiyorsun herhalde :) Ya da Adalet Bakanı Engin'in " Arkadaşlarımız burada kalsalardı da bu sürece destek verselerdi " sözünü... Ya da Atalay'ın " Habur bir yol kazasıydı o kadar " diyerek konuyu geçiştirmeleri... Hatta 34 itin birçoğunun " Gideceğiz artık " dedikten sonra göstere göstere yasal olmayan yollarla ülkeden gittiklerini ? Doğru hiç bir teröriste yaklaşım olmamış :D

1. Başbakanın amacı teröriste devlet içerisinden para kazandırmak değil,terörist sayısını azaltıp suçsuzları dağdan indirme politikasıdır.Ayrıca inenler hukuk karşısında ifade vermişlerdir.
Senin Türk hukuk sistemine güvenin yoksa onu ben bilemem.

Ayrıca terörist sayısını azaltıp ülkeye kazandırmak yerine,teröriste direk iş imkanı sağlamak arasındaki farkı seçemiyorsan onu ben bilemem.
Dağda olupta baskı yüzünden pkk dan ayrılamayan o kadar çok kişi varken başbakanın politikasını eleştirenlere radikal milliyetçiliği bırakıp biraz daha geniş düşünmelerini önerebilirim.
30 küsür yıldır savaşıyoruz bitti mi ? Ülke ne zaman iyileşmeye dönse azıyor bu şerefsizler.
Teröristi devlette iş sahibi edenle, teröristi dağdan indirip hukukun eline verip sonrada pkk ya darbe vurmanın farkını bir gün anlayacağınızı umuyorum.
Savaşarak bitmedi bitmiyor ve bitmeyecek.

1. Başbakanın amacı teröriste devlet içerisinden para kazandırmak değil,terörist sayısını azaltıp suçsuzları dağdan indirme politikasıdır.Ayrıca inenler hukuk karşısında ifade vermişlerdir.

Ayrıca terörist sayısını azaltıp ülkeye kazandırmak yerine,teröriste direk iş imkanı sağlamak arasındaki farkı seçemiyorsan onu ben bilemem.
Dağda olupta baskı yüzünden pkk dan ayrılamayan o kadar çok kişi varken başbakanın politikasını eleştirenlere radikal milliyetçiliği bırakıp biraz daha geniş düşünmelerini önerebilirim.
30 küsür yıldır savaşıyoruz bitti mi ? Ülke ne zaman iyileşmeye dönse azıyor bu şerefsizler.
Teröristi devlette iş sahibi edenle, teröristi dağdan indirip hukukun eline verip sonrada pkk ya darbe vurmanın farkını bir gün anlayacağınızı umuyorum.

Bu adam şimdiden tavizi onaylar olmuş..Teröristi dağdan indirmek başka onlara izin verip konuşturmak bölücü politikalarına izin vermek başka.. o 34 kişi indiğinden beri bölücü politikalarına devam etti bumu senin dagdan indirme anlayığın.. Kılıf uydurmakta üstünüze yok..

Hangi hukuka ifade vermişler.. çünkü Türk hukukunda ben teröristim diyip serbest kalabilecek adam tanımıyorum.. Ama akp hukukunda oluyor... Senin gibiler yüzünden bitmiyor savaş ne zaman bitcek olsak birileri çıkıyor taviz veriyor yeniden azdırıyor.. özal birincisi tayyip ikincisi senin gibilerde üçüncüsü olacak işte...

Tayyibinde şehitlere kelle dediği laiklik amaç değildir araçtır dediği çiftçiye "ananı da al git" dediği ,askerlik yan gelip yatma yeri değildir dediği (hem bu cümleyi kullanıyor hemde bedelli askerliği getirmeye çalışıyor , oğlunu askere göndermiyor) öcalana sayın dediği,pkk yı bu ülkede davulla zurnayla karşıladığını tüm TÜRKİYE biliyor ve bunların hepsi belgelidir.

DAHA SAYIYIM MI ?

İşte arkadaşlar, konu ile yazacak yorum bulamayan ve ortalıktan topladığı sözlerle yorum yazmaya çabalayan ayrıca yaptığıylada kılıçdaroğlunun yaptığı yanlışı doğru göstermeye çalışan bir insan. Kendisini alkışlıyoruz :victory

"DAHA SAYAYIM MI?"

Ne kazandırmasından bahsediyorsun sen şaka mı yapıyorsun. Yargılanan adamlar gaspçı değil , kapkaççı değil ki topluma kazandırasın. Yargılanan itler birer örgüt mensupları. O örgütteki disiplini ne kadar biliyorsun ? Oradaki sistemi ne kadar biliyorsun da böyle " Burası bir hukuk devleti " diyen şarkıcıların üslubunda ülkeye kazandırmaktan bahsediyorsun. Bu dediğin ancak ve ancak teslim olan itirafçıların bazılarında geçerlidir , bazılarında...

İşte arkadaşlar, konu ile yazacak yorum bulamayan ve ortalıktan topladığı sözlerle yorum yazmaya çabalayan ayrıca yaptığıylada kılıçdaroğlunun yaptığı yanlışı doğru göstermeye çalışan bir insan. Kendisini alkışlıyoruz :victory

"DAHA SAYAYIM MI?"

Ortalıktan topladığım laflarla konuşmuyorum.Belgelerle konuşuyorum.Senin gibi cahil olmadığım için ortalıktan çıkn laflarla konuşmam...

Al sana belge.
http://http://www.sartube.com/video/iste-alin-size-gercek-tayyip/idVmVwVjRBY19yTk0=

Bir daha da bilmediğin konu üzerine konuşma , bu ülkede TÜRKLER var bir gün hesap sorarız.

TÜRKİYE BAŞBAKAN'ının Sözlerine Bakınız

*Hem laik hem müslüman olunmaz ya müslüman olucaksın ya laik
*Bize göre demokrasi hiçbir zaman amaç olamaz , demokrasi bir araçtır
*Terörist başına sayın ŞEHİTlerimize Kelle diyen bir başbakan
*Askerlik yan gelip yatma yeri değildir diyor (bedelli askerliği getirmeye çalışıyor - oğlunu askere gönfermiyor)
*Teröre destek sağlayan kişiye kefil oldu.
*Çiftçiye "ANANI DA AL GİT" bir ülkenin hangi başbakanı vatandaşıyla böyle seviyesizce ahlaksızca konuşur ?
*Benim çocuğum işsiz diyen babaya "Senin çocuğun işsiz kalsın ne olacak" dedi...
*Cumhuriyete sahip çıkanlara bindirilmiş kıta dedi.
*Cumhuriyetçi-Milliyetçi-Devletçi-İnkilapçı-halkçı-Laik askerlerimize ERGENEKONCU dedi

DAHA SAYIYIM Mı ? :mad:

Ne kazandırmasından bahsediyorsun sen şaka mı yapıyorsun. Yargılanan adamlar gaspçı değil , kapkaççı değil ki topluma kazandırasın. Yargılanan itler birer örgüt mensupları. O örgütteki disiplini ne kadar biliyorsun ? Oradaki sistemi ne kadar biliyorsun da böyle " Burası bir hukuk devleti " diyen şarkıcıların üslubunda ülkeye kazandırmaktan bahsediyorsun. Bu dediğin ancak ve ancak teslim olan itirafçıların bazılarında geçerlidir , bazılarında...

Bu konuda En iddalı kişi CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu , Toplumsal Mutabakat sağlıycak ve Genel Af la bütün PKK lıları af edip sorunu çözecekmiş, açıkca bunu zaten heryerde söylüyor . Ama Bu Mutabakatı kimle nasıl ne şekilde sağlıyacakmış onu diyemiyor . Aslında geçmişdeki yoldaşları ile bir mutabakat yapmış veyapacağı kesin.Ama Milletle zor yapar bu genel Af işini . Ha belirteyim öyle Asker, Polis Şehid eden veya etmeyen ayrımıda yapmıyor Genel Af yani Komple PKK ya af planı içinde . Bu Teröristlerin Zaten Bazılarını Sezer af edip bırakmış Toplumla Mutabakatı sağlamış, bazılarınıda Kılıçdaroğlu SSK da işe almış ve Toplumsal Mutabakatı Sağlamış . Bişeler Sağlıyorlar ama Kime ne sağlıyorlar belli . Heleki yakın zaman da Avukat Turgut KAzanı BDP Genel Başkanına gönderdiklerinde , Kaldıki bunu BDP genel başkanıda doğruladı bir Mutabakat Yaptıkları Kesin ama Neyin Mutabakatı o belli olur daha sonra . Zaten Af çıkışı hemen bu görüşmenin peşinden gelmeside manidar.

Bu konuda En iddalı kişi CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu , Toplumsal Mutabakat sağlıycak ve Genel Af la bütün PKK lıları af edip sorunu çözecekmiş, açıkca bunu zaten heryerde söylüyor . Ama Bu Mutabakatı kimle nasıl ne şekilde sağlıyacakmış onu diyemiyor . Aslında geçmişdeki yoldaşları ile bir mutabakat yapmış veyapacağı kesin.Ama Milletle zor yapar bu genel Af işini . Ha belirteyim öyle Asker, Polis Şehid eden veya etmeyen ayrımıda yapmıyor Genel Af yani Komple PKK ya af planı içinde . Bu Teröristlerin Zaten Bazılarını Sezer af edip bırakmış Toplumla Mutabakatı sağlamış, bazılarınıda Kılıçdaroğlu SSK da işe almış ve Toplumsal Mutabakatı Sağlamış . Bişeler Sağlıyorlar ama Kime ne sağlıyorlar belli . Heleki yakın zaman da Avukat Turgut KAzanı BDP Genel Başkanına gönderdiklerinde , Kaldıki bunu BDP genel başkanıda doğruladı bir Mutabakat Yaptıkları Kesin ama Neyin Mutabakatı o belli olur daha sonra . Zaten Af çıkışı hemen bu görüşmenin peşinden gelmeside manidar.

Öncelikle belirtmek istiyorum genel af istediğim falan yok , sonuna kadar da karşıyım fakat ; genel af tartışması dahilinde pkk itleri hiçbir şekilde dışarı çıkamayacak ( tecavüzcüsü kapkaççısı artık kim varsa hepsi de çıkacağı için kesinlikle karşıyım ) Peki Erdoğan ne yapacak peki bu açılım zımbırtısına ? Hepimiz kardeşiz bu öfke ne diye şarkısı mı söyleyecek ? Onun da eninde sonunda yapacağı şey af olacak. Artık genel mi yerel mi orasını bilemiyorum. Dağdaki itlere bu kadar taviz veren de Erdoğan'dan başkası değildir. O itler özerklik talep ederken hiç mi içiniz sızlamıyor ? Hiç mi kanınıza dokunmuyor ? Özerklik taleplerine karşı , bizim de bayrağımız olsun taleplerine karşı hala birşey diyemiyorsanız seçtiklerinize , o zaman mideniz geniş derim.

Ortalıktan topladığım laflarla konuşmuyorum.Belgelerle konuşuyorum.Senin gibi cahil olmadığım için ortalıktan çıkn laflarla konuşmam...

Al sana belge.
http://http://www.sartube.com/video/iste-alin-size-gercek-tayyip/idVmVwVjRBY19yTk0=

Bir daha da bilmediğin konu üzerine konuşma , bu ülkede TÜRKLER var bir gün hesap sorarız.

TÜRKİYE BAŞBAKAN'ının Sözlerine Bakınız

*Bize göre demokrasi hiçbir zaman amaç olamaz , demokrasi bir araçtır
*Askerlik yan gelip yatma yeri değildir diyor (bedelli askerliği getirmeye çalışıyor - oğlunu askere gönfermiyor)
*Teröre destek sağlayan kişiye kefil oldu.
*Çiftçiye "ANANI DA AL GİT" bir ülkenin hangi başbakanı vatandaşıyla böyle seviyesizce ahlaksızca konuşur ?
*Benim çocuğum işsiz diyen babaya "Senin çocuğun işsiz kalsın ne olacak" dedi...
*Cumhuriyetçi-Milliyetçi-Devletçi-İnkilapçı-halkçı-Laik askerlerimize ERGENEKONCU dedi

DAHA SAYIYIM Mı ? :mad:

Kendi bakış açımdan Cevaplar vereyim .

Cevap : Laiklik bir din değildir. ikisinin birbiri ile hiç alakası yoktur . Biri İnanç diğeri bir Devlet Düzeni sağlamak amaçlı bir Uygulama Sistemidir. Yani Hem Laik hem Müslüman olunmuyorsa Bütün Laikler Dinsizmi yani hiçbir bir Dine İnanmazlarmı.Ateistmi Laikler , Bunu Kimsenin kabul edeceğini sanmam. Bir İnsan hem Müslüman hemde Laik olabilir pekala şimdiye kadar olduğu gibi.

*Bize göre demokrasi hiçbir zaman amaç olamaz , demokrasi bir araçtır.

Cevap : Demokrasiyi Amaç edinip onun için mücadele edip bunu özümseyip hak etmezsen elde edemessin Zaten Elde ettikden sonra Demokrasinin Özü itibariyle Araç haline gelecektir.

Cevap : Yanlış bir Laf ve bunu Gaf olarak görüyorum . Ayrıca Siyasi tarihimiz benzer bir çok gaflarla doludur bundan bir anlam çıkarmak çok doğru değil Yakın Tarih için bi Örnek . Bahçelinin TV de ki Röportajda PKK lı Kardeşlerimiz demesi ve fark edince düzeltmesi gibi.

Çiftçiye "ANANI DA AL GİT" bir ülkenin hangi başbakanı vatandaşıyla böyle seviyesizce ahlaksızca konuşur ?
Cevap : Vatandaş olmak Saygısızlık yapmak anlamına gelmez kaldıki Başbakanda bir vatandaş Vatandaşlık hakları eşit kişinin amacının derdini anlatmak olmadığı tavrından çok açıkca belli oluyor aynı kişinin aynı dertlerinin devam ettiği halde farklı kişilere tavrı ve uslubu farklı . Kısaca Vatandaşın niyetinin Masum olduğuna hiç inanmıyorum .

Cevap : Bu Laf Üst Rütbeliler kast edilerek edilmiş bir laf kaldıki buna katılıyorum . Bazı Askerler Ordu evlerinde Yan gelip yatarken ve Farklı planlar içinde olup Asli görevlerini unuturken bazılarıda Ülke için Canını ortaya koyuyor Örnek : Heron Olayında canını ortaya koyan ve Şehid Askerlerimiz ve Onları izlerken saatlerce izleyip hiç bişe yapmayanlar .

Cevap : Olayı ben bilmiyorum ama söz ve cevap buysa Başbakanın cevabını Doğru bulmuyorum Fakat Başbakan İş ve İşçi bulma Kurumu değil Başbakan burda Tek Kişilik çözümler üretmesi doğru değil . Ülkedeki İşsizlik Başbakanı Bağlar ve onun sorumluluğundadır . Uslubu Doğru Bulmadığımıda belirteyim.

Cevap : Bindirilmiş Kıtalar olduğu daha sonrasında belli oldu kimler ne şekilde toplandığını ve katılanların detayları , amaçları belli oldukça bu tanımın çokda yanlış olmadığı açığa çıktı . Ayrıca Cumhuriyete Sahip çıkma lafı yanlış bu kimsenin tekelinde değil katılmayanlar Cumhuriyete Karşımı , Açıkca burda kasıt vardır Toplumu kutuplara ayırmak için Millet değerleri kullanılmaya çalışılmıştır. Rejimin bu alet edilmesi yanlış , unutulmamalıdırki bu Cumhuriyet Bu Ülken insanın halkın Akın akın katılıp canlarını kanları feda ederek kurduğu bir rejimdir. Bu Ülke İnsanı Cumhuriyete Sahip Çıkmasını bilir. Burda Amaç Cumhuriyet değil sadece Hükümeti Devirmeye çalışmaktı ondan dolayı başarılı olamadı . Halk Sanıldığından çok akıllı .

Cevap : Böyle bir Örgütün varlığı artık TSK tarafından da kabul ediliyor ve Askeri Mahkemelerce bunu destekler kararlar veriliyor. Bir İnsanın Asker veya başka bişe olması onun İllegal oluşumlar içinde olabileceği gerçeğini değiştirmez . Asker Suç işlemez diye bir kural olamıyacağına göre , Bu tür Yaklaşımların Asker içinde zaafiyete yol açacağı ve kendi iç denetim mekanızmasını körelteceği aşikardır . Bu Oluşumlar Hiç bir zaman TSK yı bağlamaz hatta varsa Çürük Elmalar ayıklamak suretiyle daha güçlü ve sağlam bir yapıya kavuşacağı Aşikardır . Bu Tür Oluşumlara karşı Önlem alınmadığı ve çürüklerin sayısının artması durumunda, Tüm TSK yapısına zarar vereceği ve Kurumsal olarak bu yapının zedeleneceği kesindir . Bu nedendendirki TSK içinde bunları önlemeye yönelik değişik mekanızmalar Kuruluşundan itibaren vardır ve devam etmektedir. Asker Suç işlemez olsaydı Askeri Mahkemeler ve Askeri Kanunlar olmazdı .

Öncelikle belirtmek istiyorum genel af istediğim falan yok , sonuna kadar da karşıyım fakat ; genel af tartışması dahilinde pkk itleri hiçbir şekilde dışarı çıkamayacak ( tecavüzcüsü kapkaççısı artık kim varsa hepsi de çıkacağı için kesinlikle karşıyım ) Peki Erdoğan ne yapacak peki bu açılım zımbırtısına ? Hepimiz kardeşiz bu öfke ne diye şarkısı mı söyleyecek ? Onun da eninde sonunda yapacağı şey af olacak. Artık genel mi yerel mi orasını bilemiyorum. Dağdaki itlere bu kadar taviz veren de Erdoğan'dan başkası değildir. O itler özerklik talep ederken hiç mi içiniz sızlamıyor ? Hiç mi kanınıza dokunmuyor ? Özerklik taleplerine karşı , bizim de bayrağımız olsun taleplerine karşı hala birşey diyemiyorsanız seçtiklerinize , o zaman mideniz geniş derim.

Genel Af olacak ve PKK lılar bırakılmayacakmış buna inanıyormusunuz Kadıki Bunlar için Af olduğunu Kılıçdaroğlu söylüyor açıkca söylüyor . Daha bu akşam tekrarladı TV de . Özerklik vs. Bunlarla ilgili günlerdir Cevaplar veriliyor takip etmiyorsunuz sanırım . Tek Vatan, Tek Millet,Tek Devlet ,Tek Dil, Tek Bayrak bunlar Başbakan tarafından her ortamda dile getiriliyor ve açıkca biz burda oldukça buna izin vermeyiz deniyor isterseniz çek edin göreceksiniz. Ayrıca bu konuda Muhalefet sessiz niye kalıyor diye açık ve net defalarca beyanlar var . Ve muhalefet ( CHP ) bu konuda ses çıkarmıyor diye defalarca açıklama yapıldı. Af konusunda ise Gene bu konuda kesinlikle buna izin vermeyiz siz bu konuda bir gıdım su bile yok diye haftalardır her yerde söyleniyor . CHP de cevap olarak bizden özür dilesin diyor . Siz niye PKK ve BDP sadece AKP ye saldırıyor sanıyorsunuz . Doğuda bir CHP bürosunun camının kırıldığını duydunuzmu. Bu Konuda Karşı olarak En Gür Sesi Net bi Şekilde Hükümet ortaya koydu . Valla Bizim midemiz geniş değil ama sizinkini bilmem, bunları eğer duymayıp ve görmüyorsanız sizin duyularınızda bir arıza var demektir. BDP nin bu özerklik çıkışlarının tarihine bakın Af çıkışının tarhine bakın bu BDP başkanı ile aracı ile görüşülmesinin akabinde sırası ile olduğunu ve bunların ortada olduğunu göreceksiniz . Kaldıki BDP ve PKK tek düşman olarak niye Hükümeti görüyor . Sizin dediğiniz olsa hükümeti destekler aksine muhalefeti destekliyor. Son zamanları tarafsız olarak bir gözden geçirin size ışık tutacaktır . Eğer bu kadar ortada olan şeylere rağmen anlamıyorsanız sizin için yapacak bişe yok .
Bu Arada AKP yi savunmuyorum ve AKP li nede başka bir Partili değilim . Olaylara Tarafsız bakmaya gayret ediyorum . Ama Son zamanlarda açıkcası bi çok konuda Muhalefeti haklı bulmuyorum .

Hani sövmüş saymışsın yaaa. Merak etme bende sana Tayyip'in yaptıklarını söyleyecek değilim.

PEKİ HAYRİ DUMAN KİM?

Hayri Duman, terör örgütü PKK'nın sempatizanı olmak, örgütün fikir ve görüşleri doğrultusunda hareket ederek, örgütün propagandasını yapmak, örgütün bildiri ve yayınlarını okumak, örgüt militanları ile ilişki kurmak suçlarından 07.05.1984 tarihinde yakalanarak, gözetim altına alınmış bir isim. Duman, mensubu bulunduğu örgüt ile ilgili sorgu sonucu hakkında düzenlenen 31.05.1984 gün ve Em. Md. Sys. Şb. Sor. Bür. 4922 sayılı tahkikat evrakı ile birlikte Ankara Sıkıyönetim Komutanlığı'na sevk edilerek tutuklanmış, bir süre sonra salıverilmiş.

Şurada yazılanları dikkatle oku. Kendisi yakalanıp Sıkıyönetim Komutanlığı'na sevk edilip tutuklanmı, sonrada salıverilmiş.
Benim bildiğim bu ülkenin yargısına o zamanlar güven vardı.
Hatta ve hatta sıkıyönetim komutanlığına güven vardı.
Madem adam pkklı niye tutuklanıp, cezaya çarptırılmamış.
Üstelik mahkemece suçlu bulunup cezaya çarptırıldığı mahkeme kararı ortada yok.
Eğer suçu sabit görülmemişse, bir insan masumdur. Masumiyet kalilesi mi ne diyorlar...
Duyrulur.

Burada tartışma konusu bile görmüyorum. Tek ayan beyan gerçeklik mevzuatın delinmesi olayıdır.
Ayrıca TKP'den kastın nedir onu merak ettim?
O sesi kayıtına gelince, şüphelerim var. Ayrıca Türk Ceza Kanuna göre yasal olmayan dinlemeler suç unsuru sayılamaz.
Demekki onun fiyasko olma ihtimali var. Sözün sahibi dediğiniz adam montaj demişti.
Birileri bir şeyler için Türkiye'de gündem yaratmaya çalışıyor.
Birileri evet demesi için ortaya bir sürü şey fırlıyor. Senin gibi hayat tecrübesi birinin bunlara pirim vermemesi lazım.

MHP-Dörtyol olayında yanılmıyorsam bizzat sizin(bundan kasıt sizinle aynı çizgide siyaset yapan kişileri kastettim) yayınlamış olduğunuz haberde, meclis başkanının arabasının gasp edildiği yazıyordu. O yazıyı benim yorum yaptığım sayfalar içinden bulabilirsin.

TSK-Yarsav-asker kaçakları mevzusunu henüz araştırmış değilim. Ne cevap versem kendi yorumumla kendi siyasi çizgime yakın olacağı için cevap veremem.

Geri