.:Kıbrıs Üniversitelileri BuRaYaa:.

NaughtY

New member
Reaction score
0
Kıbrısta okuyan arkadaşlarımızda buraya yazabilir.Hangi üniversiite ve hangi bölümde okuduklarınıda yazaralarsa bakalım Hackhell de kaç tane Kıpprıslı var hem tanışmış oluruz :p

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi

Elekt.Elektronik MüH. 2. sınıf

lefke avrupa üniversitesi
bankacılık ve finans 2

ya ben de orda okumayı düşünüyom (ama sadece düşünüyorum)türkdili edb puan yetiyo da oranın durumu nasıl ücretler falan madem orada okuyosunuz bi bilgi versseniz ha bu arada kafamda olan doğu akdeniz unv .ne zamandan başvuru yapmalı ?

bi sorum olacak

yaw arkadaslar girne amerikan uni bilgisayar muhendisligi %50 burslusu nasil buyuk ihtimal yazarsan tutar sizce yaziyimmi

kardeşlerim bence kıbrısı filan yazmayın orda 1 sene kalmıs biri olarak soylüyorum. Allah tan hemen türkiye ye gectimde kurtuldum. Diyarbakır a gidin okuyun orayı yazmayın ben o kadar diyorum. saygılar

Açıkcası kıbrısta hiç tavsiye edilecek bi okul yok ortam var diye gelenler bile hüsrana uğruyor. Eğer fırsatınız varsa ilk tr yi düşünün derim ama yok illaki okuyacağım sadece okumak için gidiyorum tr de puanım yetmiyor diyorsanız Doğu akdeniz üniv odtü kktc en güzel iki üniversitesi onun haricinde kıbrısta ne okunur nede yaşanır !!Bütün okullar para canlısı parayı ver herşeyi yapıorlar okumak işkence haline gelmiş okul deil ticarethane olmuş buradaki okullar eğitim konusundada yeterli koşulları tam olarak sağlamış deil bi çok üniversite kıbrıs gözde büyültülecek biryer deil geldikten sonra hayal kırıklığına uğramayın benden söylemesi bilginize

evet katılıyorum insanlara kıbrısı anlatığım zaman "nasıl ya bizim bildiğimiz kıbrıs öyle değil bize anlatılan farklı" diyolar kesinlikle bi hayal kırıklığı kıbrıs.. ama okumak istiyorsanız odtu kkk ya gelebilirsiniz eğitimi iyi gerçekten(zaten odtu adı yeter) ama kesinlikle başka bir şey bekleyerek gelmeyin
bu arada odtu kkk bilgisayar müh. 1.sınıfım;)

ben dau'de mutercim-tercumanlik 2. sinifim, has kibrisliyim... gercekden okullar ticarethane okulun icindeki kafede kucuk su 1ytl en basit ornek olarak, hayat turkiyeye oranla pahali, ortam icin gelenler eger ortami yakalayabilirlerse yada yerler bulunursa gercekden guzel yer ama amac okumaksa dau'nun egitimini tecrubelerime dayanarak tavsiye ederim gercekden dunya standartlarinda 1 universite fakat yonetim berbat...

kıbrıs kıbrıs iblis iblis aman aman uzak durun.ogrenci az gelirse belki ev kiraları duşer:durdurun

kardeş yy'lın lafını ettin be:) bende girne amerikan ünv edb öğr. 5. sınıf. herkese selamlar

near east unı/lefkosa

halkla ılıskıler

yıl 99. 5sene gectı noldu 3 dersten gece bıldım anca :) sonrada yallahh usaya memlekete okuyamadık gardascıklarım :)

o zamanlar gırne kordonda zıraatbnkası ustunde kalıyodum kıra 150 sterlındı en son bı arakas soledı kıbrıslı 500 sterlı ıstıyomus adam yuhhh :)

vay bı gaulude ben varım kıbrısa gelmeyın ulannn:)

doğu akdeniz üniversitesi gazi magusa 3. sene 1. sınıf :) hukuk (saolsun hazırlık baya bi zorladı üstelik bölümüm türkçe) yapmayın arkadaşlar okadarda kötü değil kıbrıs baya eğlenceli yer ve rahat yer yok ballicisiydi yok hırsızıydı falan sorunları hiç yok şayet ben seviyom kıbrısı tam okunacak yer sadece biraz pahalı ama okadarda fark yok türkiyeyle benim ew 3+1 6.000 ytl fulll eşyalı yani türkiyedede anca bu kadar derler .

doğu akdeniz üniversitesi gazi magusa 3. sene 1. sınıf :) hukuk (saolsun hazırlık baya bi zorladı üstelik bölümüm türkçe) yapmayın arkadaşlar okadarda kötü değil kıbrıs baya eğlenceli yer ve rahat yer yok ballicisiydi yok hırsızıydı falan sorunları hiç yok şayet ben seviyom kıbrısı tam okunacak yer sadece biraz pahalı ama okadarda fark yok türkiyeyle benim ew 3+1 6.000 ytl fulll eşyalı yani türkiyedede anca bu kadar derler .GELECEK OLANLAR TAKMAYIN KAFAYA GÜZEL YER :)

Yakın Doğu Üniversitesi-RTC
sakın gelmeyin...saygılar....

K urtulmak
K olaymı
T anrının
C ehenneminden

Arkadaşlar çok sakin bir yer ama çok da pahalı eğer paranız varsa gelin derim.Parası çok olan için mükemmel bir yer ortamlar falan çok güzel.Kimse kimseyi de rahatsız etmiyor.
Doğu akdeniz üniversitesinin mühendislikleri çok iyi ama çok da zor gelecekseniz daü den şaşmayın..

arkadaşlar bunların hepsi laf ilk gittiğinizde biraz zorlanırsınız sonra bak alışınca eve gitmek bile istemezsiniz hep okulda kıbrısta kalayım dersiniz arkadaşım birde paran varsa gidecen adam oraya gitmiş çalışmamış amacı zırvalık şamatalık yapmak okulun düzenini bozuyor sonrada okuldan atılıyor veya kendisi bakıyor ki şamatalığa yer bırakmadılar adamda dayanamayıp kurtuluşu kaçmakta buluyor benim tavsiyem ydü(near east universty) git kafanı çalıştır bitir okulunu bu kadar basit...

Geri