Kışlaya saldırıyı yeni bir örgüt üstlendi

mrzlem

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
İstanbul'da Selimiye kışlası adıyla bilinen 1. Ordu Komutanlığı'na yapılan havan saldırısını, adı daha önce duyulmamış "Devrimci Karargah" adlı bir örgüt üstlendi. "Devrimci Karargah"ın PKK'ya yakın sol bir örgüt olduğu iddia ediliyor.

İstanbul.indymedia.org sitesinde yayınlanan haberde "Devrimci Karargah" adlı örgütün yazılı açıklamasına yer verildi. Saldırının nasıl gerçekleştirildiğine yönelik ayrıntı verilmeyen örgüt açıklamasında, "Devrimci Karargah'a bağlı şehit Ongan müfrezesi, T.C. ordusunun 1. Ordu karargahına yönelik bir havan saldırısı girişiminde bulunmuştur. Savaşçılarımız üslerine dönmüşlerdir. Eylemle ilgili olarak devrimci kamuoyu daha sonra ayrıntılı olarak aydınlatılacaktır" denildi.

Açıklamada, "Her ne kadar eylem girişimiz teknik başarısızlıkla gerekli etkinliğe ulaşamamışsa da Devrimci Karargah bu eylem tarzıyla artık faşist ve sömürgeci tüm karar ve uygulama merkezlerinin dokunulmazlığına son vermektedir. Bu, özgürlük, demokrasi ve sosyalizm savaşımızın bundan sonraki askeri niteliğinin tarifidir" denilerek bu tür eylemlere devam edileceği ifade edildi.

PKK'yı çağrıştırıyor

Açıklamanın son bölümünde, saldırının, Doğu ve Güneydoğu ile Kuzey Irak'ta TSK'ya karşı savaşan PKK'lılar ile Kürt halkını selamlamak için gerçekleştirildiği belirtilerek, "Bu eylem Türkiye işçi sınıfı ve emekçilerine kendi iktidar yürüyüşlerini bir kez daha başlatma çağrısıdır" denildi. (Milliyet)

şerefsizlerr elinde sonunda köklerini kurutacaz bu pkk denen haysitten uzak kalmış onursuzların

dostum be kurumaz be böyle inan bunca yıl kurumadıysa bu politikalarla kurumaz ya.

bu arada bizim istihbaharat birimlerimiz ne işe yarar sormak istiyorum yaa neden bu kadar etkisiz hale geldi gizli servisimiz anlamıyorum.

dostum be kurumaz be böyle inan bunca yıl kurumadıysa bu politikalarla kurumaz ya.

bu arada bizim istihbaharat birimlerimiz ne işe yarar sormak istiyorum yaa neden bu kadar etkisiz hale geldi gizli servisimiz anlamıyorum.

milli bir politika milli bir iktidar varmı ki mit olsun . sen bu ülkede daire başkanlığı yapmış korkut ekenleri görevli olduğu süre içinde pkk nın beline darbe indiren paşaları ergenekon saçmalığı ile göz altına alırsan kim çalışcak devlete .devlet olmadığı için milli bir politika bir hedef bölünmezlik ilkesi olmadığı için mitte olmasın bu ülkede . ne gerek var .zaten ne mit kaldı ne bisey ülkede :vur

terör cenneti olduk iyice

Geri