kütüphane programi

zorbaa

New member
Reaction score
0
yillik ödev olarak kütüphane programi yazmami istedi ama nasil yapacagim hakkinda hiç bir bilgim yok yardimci olurmusunuz.ama hocaya nasil yaptigimi aciklicam .vb hiç birşey ögretmediler birde program istiyolar ben daha kod nasil yazilir onu bilmiyom.,anlicaniz işim cok zor döküman topluyorum hiç yoktan bir kod veya tasarim sekli atarmisiniz.

aslanım bene vb de yazılmış kütüphane programı var şimdi upload ederdim ama okadar vaktim yok bana özelden msn adresini ver sana gönderim

şu kütüphane programını bende istiyorum..yardımcı olursanızz çook sevninirim....

arkdaşlar ya bana cok acil kütüphane programı v.b kodları lazım nerden bulabilirim şimdiden ilginiz için teşşkür ederim

valla aynı program banada lazım,eger konuyu acan arkadasa bu prog ulastıysa bızede yollasa ya

Sonra iş bulduğunuzda patron size basit bi sözlük yaz bakalım bi referans olsun bize derse, mülakatta çakmamak için buraya gelirsin kesin...

Başlıkta hazır...

Çok ACiL Kolay bir Sözlük Kodları...(İşyerinden İstediler Mülakat İçin..)-AciL--

slm arkadaşlar çok acil v.b kütüphane programına ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim çok fazla vaktim yok çok acil... elinizde örnek kodlar yada görseller varsa yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

kütüphane programını yapan arkadasım nolur bana da gönderir misin kodları ödev için lazım nasıl yardımcı olucaksın senden cvp bekliyorum...

proje odevı ıcın kutuphane programı lazım acıl banada gonderırmısın nolluurrr luftenn

proje odevı ıcın kutuphane programı lazım acıl banada gonderırmısın nolluurrr [email protected] mail atarsan cok sevınırım

proje odevı ıcın kutuphane programı lazım acıl banada gonderırmısın nolluurrr [email protected] mail atarsan cok sevınırım

elınzde varsa program maılıme atın lutfen acıl pek gırmıyorumm

Geri