Küstah DTP'li Haddini Aştı..!

AntidepresaN

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Küstah DTP'li Haddini Aştı..!

DTP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Selim Sadak, Atatürk’ün “Ne mutlu Türk’üm diyene” ifadesini içine sindiremeyip TSK’yı hedef aldı.

DTP’li Sadak TSK’yı hedef aldı
Demokratik Toplum Partisi (DTP) Hakkari İl Başkanı Sabahattin Suvağcı’nın düğününe katılan ve davetlilere Kürtçe hitap eden DTP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Selim Sadak, ’Ne mutlu Türküm diyene’ sözünü söylemeyenin hain sayılmayacağını belirterek “Kürtler bu söyleme zorlanamaz. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar. Şemdinli’yi,

Cilo, Sümbül dağlarını,
Uludere’yi, Silopi’yi ne kadar bombalasalar da bizler yine barış ve demokrasi isteğimizi tekrarlayacağız” dedi. Sadak, Genel Kurmay Başkanlığı’nın sitesinden yapılan açıklamada “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün, ‘Ne mutlu Türküm diyene!’ anlayışına karşı çıkan herkes Türkiye Cumhuriyeti’nin düşmanıdır ve öyle kalacaktır” sözlerine atıfta bulundu.

Sadak, söylemi nedeniyle daha önce 15 yıl hapis cezasına çarptırıldığını da belirtti

Kaynak

Malesef Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanıda bu kişi ile aynı görüşte..Bakın ne diyordu Tayyip Erdoğan "Sen "Ne mutlu Türküm diyene" dersen, onun da "Ne mutlu Kürdüm" deme hakkı vardır."

Bunlar gibi düşünenlere Genelkurmay Gerekli Açıklamayı Yapmıştı...

Özetle, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ün, "Ne mutlu Türküm diyene!" anlayışına karşı çıkan herkes Türkiye Cumhuriyeti'nin düşmanıdır ve öyle kalacaktır.

böyle kansızlar için yedikleri çanağa ... yapıolar derler ya aynen öyle o kadar şereften mahrumlar o kadar soysuzlar

küstahca birsey degil .. nasil ecnebi birinden böyle bir ibarenin söylenemesi beklenmiyorsa aynisi kürtler icinde gecerli .. türkler söylesin beni baglamaz .. ama baska bir irk olan kürtlerden bunu beklemek cok sacma ..

"Ne mutlu Türküm diyene" sözü ırkçı değil, kucaklayıcı bir sözdür.
Selim Sadak gibiler bu sözleri söyleyemezler çünkü onların oturacakları tek kucak katil teröristbaşının kucağıdır.
kaşınmasınlar!

TSK'yı hedef alan bir açıklama bu ara zaten fazla olmaya başladılar..Aysar burası Türk Toprakları o sözü söyleyenlerde Türkiye sınırları içerisinde..TÜRK'ler gururla söyler bu sözü sizden bekleyen yok ama atıfta bulunamazsınız...Atıfta bulunanlarda defolup gitsin..!

Aysar' Alıntı:
küstahca birsey degil .. nasil ecnebi birinden böyle bir ibarenin söylenemesi beklenmiyorsa aynisi kürtler icinde gecerli .. türkler söylesin beni baglamaz .. ama baska bir irk olan kürtlerden bunu beklemek cok sacma ..

yani sen de aynı oyuna geliyorsun GarDaş:goz:

" Ne Mutlu Türküm Diyene " derken Alman,Fransız ya da başka bir milletten bu beklenmiyor zaten... Hepimiz 7 nesil öncesine bir uzanıp, soy kök araştırması yapsak Türk ırkı diye bir şey belki de çok cüz-i bir sayıda kalacak. Asıl olan Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak ve bu vatandaşlık bağıyla da Türk olmak...

Ben Trabzonluyum..
bana Trabzon da sordular Çarşıbaşılıyım dedim
Ankara da sordular Trabzonluyum dedim
Yurt dışında sordukların da ise Türküm diyorum Türk

içine sindiremeyenler olabilir. O belleksiz, şuursuz, tarihsiz ve cibilliyetsizler yüzünden ben gururla telafuz ettiğim bu sözden asla, her ne ad altında olursa olsun ( Irkçılık, Demokrasi, İnsan Hakları gibi muğlak ifadeler yüzünden ) taviz vermem...

Ne Mutlu Türküm Diyene

Bu dtplileri orası burası oynamaya başladı susturmak lazım...

Aysar' Alıntı:
sen Türk deiL misin be herif!!
GüneyDoğu , Doğu And. veya herhangi bi böLgeden oLmak Türk oLmaya engeL mi??

AntidepresaN' Alıntı:
TSK'yı hedef alan bir açıklama bu ara zaten fazla olmaya başladılar..Aysar burası Türk Toprakları o sözü söyleyenlerde Türkiye sınırları içerisinde..TÜRK'ler gururla söyler bu sözü sizden bekleyen yok ama atıfta bulunamazsınız...Atıfta bulunanlarda defolup gitsin..!

bende bunu demek istedim .. türkler söylesin beni o kadar tiklamaz .. benden beklenilmesin lütfen .. tr sinirlari icinde olunmasi kac yazar cikarmis degilim .. rabbin arzi .. almanyada yasadigimdan almanlarinda benden böyle birsey beklemisi kadar abes birsey yani ..

apprintice kardes ... böyle bir yorumun acaba sadece forumun % kacinin düsündügünü bilmek isterdim cidden .. cok az bence ..

7 nesil öncesinin nasil oldugunu bilmiyorum ... 5 nesle kadar bütün ailemin kürt oldugunu cok iyi biliyorum .. osmanlinin 500 seneye kadar soy-agacinin kaleme aldiklarini biliyorum ...

Bende atıfta bulunamazsınız dedim..Sizden söylemenizi bekleyen yok ama atıfta bulunacaksan kendine ülke ara ya da ülke arayın..

Aysar' Alıntı:
bende bunu demek istedim .. türkler söylesin beni o kadar tiklamaz .. benden beklenilmesin lütfen .. tr sinirlari icinde olunmasi kac yazar cikarmis degilim .. rabbin arzi .. almanyada yasadigimdan almanlarinda benden böyle birsey beklemisi kadar abes birsey yani ..

apprintice kardes ... böyle bir yorumun acaba sadece forumun % kacinin düsündügünü bilmek isterdim cidden .. cok az bence ..

7 nesil öncesinin nasil oldugunu bilmiyorum ... 5 nesle kadar bütün ailemin kürt oldugunu cok iyi biliyorum .. osmanlinin 500 seneye kadar soy-agacinin kaleme aldiklarini biliyorum ...

işte kardeşim, demek neymiş, sorun azlık çokluk sorunu değilmiş... % ne olursa olsun sorun birlik beraberlik sorunuymuş... bunun ayrıca soyla sopla ilgisi de yok, kafayla ilgisi var ama o kafa boş olmayacak, birileri gelip doldurmayacak yani...
Almanya da yaşayıp türkiye nabzı tutmak kolay iş değil, bazı AB parlamenterleri gibi, biz TÜRK leri çileden çıkarabiliyor...
hürmetle...

KürtLük,LazLık vs. bi miLLeti temsiL etmiyor sadece etnik köken oLarakh kaLır,
eğer miLLet oLsaLardı bi bayrakLarı,toprakLarı oLurdu ama yokh,oLmayacakh da!

şimdi sen ben Kürt'üm diyorsan ben de sana derim ki sen yha TürkiyeLisin ya da IrakLı..

LaZiSH' Alıntı:
KürtLük,LazLık vs. bi miLLeti temsiL etmiyor sadece etnik köken oLarakh kaLır,
eğer miLLet oLsaLardı bi bayrakLarı,toprakLarı oLurdu ama yokh,oLmayacakh da!

şimdi sen ben Kürt'üm diyorsan ben de sana derim ki sen yha TürkiyeLisin ya da IrakLı..

gaibi bilmedigin gibi günümüz haberlerinede vakif degilsin herhalde lazish .. irakta bir kürt devleti insaa ediliyor .. bu benim bunu istedigim manasina gelmez ..

apprintice .. varoslarda yasanilsada kitle medyadan cok iyi nabz edebilinebilir .. birde cogunluk ve azlik cok önemli ... bunu söylerken herhalde saka yapiyorsun ..

buraya atacagim son msj ... isteyen olursa bana p.m atsin veya ben atarim eger konusulabilecek biriyse .. bosu bosuna karambole sürüklemek istemem .. veya bazilarini son zamanlarda sevinerek kullandiklari proveke etmek istemem ..

Hep aynı şey aysar takıldığınız nokta hep bu sanki atatürk almış eline pergeli milletin kafasını ölçmüş kanına bakmış ondan sonra türk olduklarına kannaat getirmiş bırakın bu işleri bu ülkede atatürk değil ama siz basbaya kendinizi farklı görerek ırkçılık yapıyorsunuz.

haketmeyen adam söylemesin zaten.... yanı öle herkesin söylemesinide istemem acıkcası... antidepresanın dedıgı gıbı kımse atıf ta bulunmasın o yeter..

ha bu ar ada bu soylemler artı artık amacları ne haLkı tekrar sokaga döküp 80 lere mi dönülsün isteniyor onu bılmıyorumda bu sefer gercekten iş raydan cıkabılır yanı..

isterseniz deneyin dtp de pkk de kürtlerde aynı şeydir tüm kürtler pkk lidir bende pkk liyim sonuna kadar bu mücadeleyi sürdürecem bakın siz nasıl insanlartsınız biliyormusunuz .bakın sizin gücünüz birine yetmediğinde arkadan laf atarsınız başkada bişi yapamazsınız kendinizi çok büyük görüyorsunuz çok güçlü sanıyorsunuz cesaretli sanıyorsunuz ama bunların hiçbiri yok sizde bu gün doğuya 50 binden daha fazla asker koymuşsunuz yani ava gitmişsiniz oraya ama avlanıyorsunuz her gün size acılı haberler geliyor barıştan yana değilsiniz barştan yana olsaydınız böyle açılı haberler gelmiyecekti türkiye 4 dörtlük olacaktı belkide barış yanlısı değilsiniz ama pkk bu işi bitirecektir bakın türkiye yavaş yavaş bataklığa doğru saplanıyor çok az kaldı en son bi batacak boğulup gidecek kaç tane insanın canı inciyecek bunlara yazık olacak ben ce şidete gerek yok siz ölkenizdeki insanları barışa çağırın

Geri