küstürmeyin kimseyi(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
3gündür hackhele giremiyorum banlanmısım.Sanırım actıgım konular yüzünden geyik mizah bölümüne actıgım konular genellikle verilmiş oluyo ama ben aramayı yapıyorum konu başlıgı adı altında ve çıkmıyodu BENDE acıyodum.Tragedy (mod) beni 1 kez uyardu 3 KEZ DEGİL SADECE 1KEZ... ve bir baktım pazar günü giremiyorum siteye:( benim yazdıgım ve Tragedy yazdıgı pmler şunlar​
Tragedy
yeni üyede değilsinki bilmen lazım onursal üye yazıyor altında arama butonunu kullan azcık bak btün konulara link vermişler.. banlanma lazımsın sen bize.. arama yapmayı bilmiyorsan sabitteki aktuğ'un konusuna bak olmadı yardım edelim söyle​
benim yazdıgım cevap ise PASSENGER Passenger´isimli üyeden Alinti
birkac gundur yazacam yazmaıyorum?hackhelde sorun var gıremıyorum veya cok acıl ıslerım oluyo sadece spor sayfasına konularımı acıyorum ve hemen işlerımı halledıyorum.... konuları arattırıyorum ama şöyle mesela bırkonu buldum baslıgı HANGİ TAKIMLISIN (atıyorum) bu baslıgı dırek arattırıyorum ve sonuc negatıf cıkıyo bende konumu acıyorum.... ve bırbakmısım mod ark. veya yakından ılgılenenler hemen verılmıs dıyo ve bende uzuluyorum cunku KONU ACANIN hakkını yemek ıstemıyorum? buyuzden ne yapmalıyım ? eger BENI BANLAYACAKSANIZ +18 veya geyık mızaha hıc konu acmam yardımını beklıyorum??? iyi geceler arkadasım bu arada arda ben
DAHA SONRA cevap şu oldu
başlığı aratırsan bulamazsın tabi Arda.. =)
konunun içinden bir kaç kelime seçip arayacaksın.. ve ingilizce karakterli olmasına dikkat edeceksin.. çünkü kimisi mesela "yapmış" yerine konuda "yapmis" gibi yazıyor.. mesela sen "selam hocam" gibi kelimeleri seçeceksinki başka alternatifi olmasın aradığında çıksın.. geyik & mizah bölümünde sabit başlıkta "Arama Nasıl Yapılır ?" başlığı var bir göz at o konuya..​
neden 3 kez uyarılmadım veya 2 kez uyarılmadımda direk BAN ... BÖYLE yaparak benim gibi üyeleri hackhelden sogutuyosunuz KÜSTÜRÜYORSUNUZ yargısız infaz yapmayalım benim actıgım konulara bir bakın yorumlarımı bir inceleyin banlanmayı hakketmedim buna inanın konuyu arattırmada zorluk cekiyosam bu bir ban sebebi olmamalı bakınız 2006 üyesiyim ve gercekçi bir yaklaşımım var neyse O bu kim olursa olsun farketmez yalakalık yapmam yalakalık yapanında yanında olmam :saskin iyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum ama YALAKALIK YAPILMADAN lütfen
buarada beni buyazımdan yorumlarımdan ötürü banlanacaksam banlayın MODLAR BU DEFA 1 kez uyarmadan​

Arama yapmanın gereksiz olduğunu ve "verildi" diye uyarılmanın da yanlış olduğunu ima eden bir mesajın vardı bana.Demek ki Tragedy adlı arkadaşın bu konudaki tespiti doğru.Arama konusunda duyarsızmışsın.

öncelikle pmleri burda paylaşman hoş deil özel mesaj olduklarından dolayı, ikinciside pmlerde herhangi yanlış birşey yok ..

arama yapmak cidden zor bir şey deil en fazla 2dknı alır, zaten açtığın konuların hemen hemen tamamı werilmişse bu zaten daha dikkatli olman için en büyük uyarıdır ..

konunun gereksiz uzamaması adına kapatıorum, banlayan arkadaşımız geldiğinde yorumunu yapabilir ya da konuyu tekrar açabilir ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri