''Kürtler yanlışlıkla Müslüman oldu''

Madem memnun değilsin dininden özüne dön Zerdüşt ol kim zorla müslüman kal diyorki sana.Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlığını kirlettin bari Müslümanlığı kirletme.

Traş bunlar hadi mağarana terörist bozuntusu.:mad:

bu babası belirsiz herif hem kürtleri karalamış hem islamiyeti bence bu bir provakoasondan başka bişi degil.kürdü lazı çerkezi abazası çingenesi saydıgım bu milletler türk bayragı altında yaşıyorsa türktür aslını kimse inkar etmez ama yedigi tabaga da pislemez.ben türküm ama kökenim kürt.ne mütlü türküm diyene Allah'ına kadar türküm.........

Senin Gibi Adamlarin Bu Ulkedede Bu Dindede İŞİ Yok Zaten Ne Dininiz Var Nede Vataniniz Şerefsizlerrr

haklısın Provakasyon Yapılıyor bir

haklısın Provakasyon Yapılıyor bir TÜRK olarak şunu demek istiyorum lütfen bunun gibi kişilerin kışkırtmasına gelip tüm kürtleri aynı kefeye koymayalım.bunun gibi şrfsizlerin oyununa gelmeyelim lütfen..islam dini kardeşligi savunur biz MÜSLÜMANIZ ÇOK ŞÜKÜR böyle Provakasyonlara gelmeyiz hepimizi ALLAH yarattı ırk ayrımı yoktur bizde fakat bizi bölmek kışkırtmak isteyen olursa dişimizle tırnagımızla savunuruz..

haklısın Provakasyon Yapılıyor bir TÜRK olarak şunu demek istiyorum lütfen bunun gibi kişilerin kışkırtmasına gelip tüm kürtleri aynı kefeye koymayalım.bunun gibi şrfsizlerin oyununa gelmeyelim lütfen..islam dini kardeşligi savunur biz MÜSLÜMANIZ ÇOK ŞÜKÜR böyle Provakasyonlara gelmeyiz hepimizi ALLAH yarattı ırk ayrımı yoktur bizde fakat bizi bölmek kışkırtmak isteyen olursa dişimizle tırnagımızla savunuruz..

Aysar' Alıntı:
o kro dedigin seni ....

insan diye forumda dolasma bosuna i.

yaklasik 3 senedir müslümanim ... ve bu dinin Allah katindan indiginden bir zerre süphem yok ... kuran kendince bir mücize .. eger kuran olmasaydi yemin ediyorum ben süpesiz müslüman olmaz veya dinden cikardim ..

simdi ortada kanaatimce iki yanlislik var ... biri bazi kisilerin cihadin tam manasiyla kavramamalari digeride sonucta bireylerinde müslüman olsa bile hatali kullar oldugunu hatta sahabelerinin bile cok hatalari olabiligine vakifiz bugün ...

cihadin en ücra görevi baska ülkeleri feth etmektir .. burda bazen sulh ile feth etme var bazende kilicla olmustur .. kilicla olmasinin nedeni ordaki halklara karsi degil daha cok imparotorlara,krallara veya yöneticilere ve onlarin askerlerine vs ..
Allah kulluk etmekten ali koyacak her unsur,merci,zaaflar ortadan kaldirilir sonra onlara islam sunur .. isteyen Allaha kul olur isteyen olmaz .. ama ilk önce onu engelleyen herseyi veya telkin eden seyleri ama ortadan kaldirmak lazim ..

slmetle

aysar KALİTENİ BELLİ ETME ADAM GİBİ KONUŞ SEVMİYORUM İŞTE SEVMEK ZORUNDAMIYIMM

sauron_31' Alıntı:
aysar KALİTENİ BELLİ ETME ADAM GİBİ KONUŞ SEVMİYORUM İŞTE SEVMEK ZORUNDAMIYIMM

Sevmek Zorunda DeğiLsin ELbette Ama Saygı Duymak Zorundasın.. Sende KeLimeLerine Dikkat Et...

Burda birbirimiz kırmaya gerek yok. Her musluman olan benim öz kardeşimdir. Musluman olmayan ise bana zarar vermeye kalktığı her andan itibaren düşmanımdır. İster kürt olsun ister başka bir ırk. Hiç farketmez. Benim için önemli olan musluman olmasıdır. Ayrıca doğuda yaşayan kürt vatandaşların terörist olmasında bizimde rolümüz var. Bu nedenle hiç kimse kürtlere söz etmesin. herkes önce kendini yargılasın....

ilk önce otursun bi kur'anı araştırsın bir cihad anlayışıyla ilhili hadisleri araştırsın ardından konuşsun istemiyosa şimdi gayrimüslim olabilir kimseyi tutan yok

sauron_31' Alıntı:
hiç sevmem zaten krolarıı

"İNSANLAR!

Rabbiniz birdir. Babanız da birdir; hepiniz Âdem'in çocuklarısınız, Âdem ise topraktandır. Arabın Arap olmayana,Arab olmayanın da Arap olana bir üstünlüğü olmadığı gibi;kırmızı tenlinin siyah üzerine, siyahın da kırmızı tenli üzerinde bir üstünlüğü yoktur.Üstünlük ancak takvada,Allah'tan korkmaktadır."

onların içinde de gerçek müminler var tıpkı bizde olduğu gibi
ve tüm müminler kardeştir

akıllı ol

sauron_31' Alıntı:
hiç sevmem zaten krolarıı
lan olm akıllı ol ben yaklaşık olarak bir senedir bu forumda yım
en ufak bir yanlışım olmadı ama adamı zorla dinden imandan çıkartıyorsunuz.
ne demek ''kro'' terbiyeli ol aklını başına topla. burada Kürt'te Türk'te kardeş tir senin gibi provakatörler oldukça bu ülkede biz hep amerikanın sömürgesi altında yaşayacağız...

not: bu mesajım yuzunden çok sevdiğim hackhell'den ban yiyeceksemde yiyeyim sorun değil :mad:

arkadaslar bütün kürtleri karalamak yanlıs olur. şahsen Türkiyemiz için canını kolayca verebilecek kürt arkadaslarım var okulda. he vatan düşmanı kürt yokmu var tabi. Allah onların cezasını versin.

kro mıra deme

bazılarını o kadar faşistliğinizle bunaltınızki müslümanlıklarından şüphelenir hale geldiler. Güya müslümansınız. Acaba niye böyle diyor demiyorsunuz. İşiniz gücünüz bunları düşman görmek bence asıl bölü siz siniz.

firatay' Alıntı:
Arkadaşlar Bu Konuya Biraz Bilinçli Yaklaşın Lütfen. İslam da Zorlama Yoktur, Zana Provakasyon Yapıyor. Kürtler ve Türkler Etle Tırnak Gibidir, Ayırmaya Çalışıldığında Çok Acılar Çekilir. Zana Tarafından Yapılan Bu Provakasyon Neticesinde Türkler ve Kürtlerin Birbirilerinde Nefret Etmesi Hedefleniyor. Ona Göre Davranın ve Yorum Yapın...

söyleyecek fazla söz bırakmamışsın teşekkürler :clap

Çok şikayet eden varsa dinimizi terketmekte özgürdürler, dinimizde zorlama yoktur.

sauron_31 in mesajı dışında yapalım artık yorumlarımızı, gereksiz bir arkadaştı forum için;), birbirimize düşürmeye çalışanlar şu yukarıdaki zana soyadlı şahıs gibi sürekli olacak, marifet ne yapacagını,neye inanacagını, ne ile yaşayacağını doğru tayin etmekte, bunuda müslüman kardeşlerim ve ben layıkıyla yerine getireceğizdir,aynı topraklar üstünde yaşadıgımız kürt kardeşlerimizi de kırmanın kimleri sevindirdiği,sevindireceği apaçık ortada, provake olmayalım =)

Geri