kürtler hakkında, ünlü ülkücülerin sözleri

küdler olmasaydı...

* 250 milyar dolar paramız terörle mücadeleye gitmez, dış borcumuz bu kadar artmazdı,

*6000 civarında insanımız kürt terörü nedeniyle hayatını kaybetmezdi,

*Terörle mücadeleye giden paralarla üniversiteler, hastanaler kurulurdu,

*Suç oranı bu kadar yüksek olmazdı, cezaevleri dolup taşmazdı,

*Terörler mücadeleye harcadığım emek ve zamanı daha faydalı işlere harcama imkanımız olurdu,

*Kürtler için yapılan eğitim, sağlık ve sosyal güvenlik gibi harcamaları Türk soylulara yapılırdı ve böylece daha iyi eğitim, daha iyi sağlık hizmeti alırdık, daha müreffeh bir ülke olurduk,

*Aslen kürt olan ama Türk vatandaşı olduğu için "Türk" diye anılanların yaptıkları olumsuz işlerden dolayı Türk'ün imajı zedelenmezdi,

*"Kap-Kaç" sözcüğü icad edilmezdi,

*Tecavüz, gasp ve hırsızlık haberlerini bu kadar sık duymazdık,

*Kaçak elektrik kullanınımı bu kadar yüksek olmazdı,

*Şehirlerimiz kürt işgaline uğramaz ve daha planlı daha estetik şehirlerimiz olurdu,

*Üniversitelerde daha çok Türk soylu okuma imkanı bulurdu,

her kürdü pkklı gören zihniyete acıyorum...

HER KÜRT PKKLI DEĞİLDİR.... BUNU GÖRMEK İSTİYORSANSA TVLERE DEĞİL BİZZAT DOĞUYA GELİR HİÇ TANIMADIĞIN 20-30 DÜKKANI GEZER İNSANLARIYLA SOHBET EDER ÖYLE OLMADIĞIONI GÖRÜRSÜN...

ACIYORUM Kİ HALA BÖYLE DÜŞÜNREK İNSANLAR ARASINDA AYRIM YAPIYORSUNUZ...

Ulan ne adamsınız zazayım bilmem neyim demekle adam oluyonuz bu toprak ustunde yaşadığınıza sabr edin savaşla olmuyo sizi bastırmamız sizi bastırmamız KALEMLE oluyo KLAVYE ile deil bilmem anlata bildimmii ...!!

arkadaşlar bende bir kürdüm kürtleri dışlamamak lazım pkk lılar da dağa çıkanlarda kürt ama bütün kürtler hakkında böyle düşünmemelisiniz bütün türklerde sütten çıkmış akkaşık değildir herşeyin iyiside wardır kötüsüde

kürt deniz görmemiş türk demektir bende kürdüm TÜRKİYE için canımı veririm bu bayrakta benim dedelerimin kanıda var asla ırk ayırmam bu vatan toprqaklarında yaşayan herkes kardeştir .. sizleri seviyorum

digiklan yaptıgı yorumların sonuna kadar arkasındayım herkes okusun yalanmı yanlışmı görsün .

kürt deniz görmemiş türk demektir bende kürdüm TÜRKİYE için canımı veririm bu bayrakta benim dedelerimin kanıda var asla ırk ayırmam bu vatan toprqaklarında yaşayan herkes kardeştir .. sizleri seviyorum

bu da size kapak olsun.

ırkçı düşüncelerinle seni başbaşa bırakıyorum utkukan :hhmanD

bu da size kapak olsun.

ırkçı düşüncelerinle seni başbaşa bırakıyorum utkukan :hhmanD

bozkürt28 kardeş ne demek istiyorsun kim ırkçı kimler ırkçı düşüncelere sahip

utkutan ın düşüncelerine katılıyorum ırkçı olan biz değiliz ......

Dağa çıkıp Pkklıya katılan,militanlık yapan,
yada şehirde onlara destek sağlayan türk te var öğrenin artık bişeyleri.
Her kürt pkk lı ise
Ya onlara katılan Türk?Onların tamamıda pkk lı olsun o zaman.
Büyüklerimizin çok güzel bi sözü vardır.
Ot yiyip Saman zı...mayın!!!!

utkutan81 hakkında super moderatorlerimize şikayette bulundum haberin olsun.Yaptığın tek şey fitne fesat çıkarmak başkada bi hayrını görmedim.

O zaman Türkiye Cumhuriyetini seven...ve üzerini düsen görevleri yapan butun KÜRTLER BİZİM KARDESİMİZDİR...ÖZ KARDESİMİZDEN FARKI YOKTUR....ama ülkede bölücülük yapan ve vatanını satan kürt, türk, laz kim olursa hepsi haindir ve düsmanımızdır...

Türkleri çok seviyorum. Tarih boyunca kahramanlıklarıyla, cesaret ve atılganlıklarıyla kendilerini kabul ettirmişlerdir. Milli ve manevi değerlerine bağlıdırlar. Dostluklarına güvenilir, düşmanlıklarından korkulur...

Cahar Dudayev

jrp65e.jpg

USLanmAZ™;2779204' Alıntı:
O zaman Türkiye Cumhuriyetini seven...ve üzerini düsen görevleri yapan butun KÜRTLER BİZİM KARDESİMİZDİR...ÖZ KARDESİMİZDEN FARKI YOKTUR....ama ülkede bölücülük yapan ve vatanını satan kürt, türk, laz kim olursa hepsi haindir ve düsmanımızdır.

türk kürtt laz arap .... hepsi kardeştir ama aralarında hainlerde çıkabiliyor

USLanmAZ™;2779204' Alıntı:
O zaman Türkiye Cumhuriyetini seven...ve üzerini düsen görevleri yapan butun KÜRTLER BİZİM KARDESİMİZDİR...ÖZ KARDESİMİZDEN FARKI YOKTUR....ama ülkede bölücülük yapan ve vatanını satan kürt, türk, laz kim olursa hepsi haindir ve düsmanımızdır...

Türkleri çok seviyorum. Tarih boyunca kahramanlıklarıyla, cesaret ve atılganlıklarıyla kendilerini kabul ettirmişlerdir. Milli ve manevi değerlerine bağlıdırlar. Dostluklarına güvenilir, düşmanlıklarından korkulur...

Cahar Dudayev

jrp65e.jpg

Dhozkar Dudayev....

Bu yazıda gereken kişilere kapak olsun bence....

Geri