Kürtler özerklik ilan ediyor

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
Senin YorumLarına ßitiyorum. Şuan En Çok Okul Okumuş iL TunceLi. Ve TunceLi'nin Çoğu pkk köpeği napıcaz şimdi. Senin Yaşın Kaç ya Şaka Gißi. Karadeniz'dekileri & Egedekileri & vs vs ßüyükler gidip bilinçlendirmiş mi daha iyi ßir gelecekmi sunmuş. Neden onlar pkk köpeklerine yardım yataklık yapmıyor. daha ßir sürü şey Var Senin Kafan aLıyormu ßöyLe Şeyleri.. Merak ediyorum
sayin KnowN.bu arkadasimizin yazdiklarinda hakikatlar var..hic bir kimse bu insanlarin nassil neden vatan haini oldugunu dile getirmiyor.aslinda hemen hemen her millet vekili biliyor,(Partilerin Hepsi biliyor) O yörenin savunmasiz insanina yapilan pkk denen terörist bölücü örgütün baskilarinin sidetini. türkiyenin dogu bölgesinde yasayan türkiye cümhuriyeti vatandaslarinin nassil teröristlerin baskiyla terörist olduklarini ..veya`onlara korkudan yardim ettiklerini.. ve faliyetlerini görmemezlikten geldiklerin..Devletin doguda (Türkiye Cümhuriyetinin vatandaslarina sahip cikmayip, bölücülere gerekekli olani yapmamasinin nedenlerini bizler kendimiz sesimizi yükselterek dile getirmeliyi
z sahip oldugumuz siyasi görüslerimiz ortaminda sag veya sol görüslü olsun dile getirmeliyiz.bizler kendi kendimizi sorgulayip,terörist faliyetlerin ortadan kaldirmaliyiz..selamlar

Önce eLLeRindeki SiLahLarı bıRakıp Adam akıLLı konuşMayı ögRensinLeR Sonra BöyLe hakLArı İstemeye YelTensinLeR

Senin YorumLarına ßitiyorum. Şuan En Çok Okul Okumuş iL TunceLi. Ve TunceLi'nin Çoğu pkk köpeği napıcaz şimdi. Senin Yaşın Kaç ya Şaka Gißi. Karadeniz'dekileri & Egedekileri & vs vs ßüyükler gidip bilinçlendirmiş mi daha iyi ßir gelecekmi sunmuş. Neden onlar pkk köpeklerine yardım yataklık yapmıyor. daha ßir sürü şey Var Senin Kafan aLıyormu ßöyLe Şeyleri.. Merak ediyorum

Sanane benim yorumumdan.Sanane benim yaşımdan.Ben fikrimi söylemişim ister beğen ister beğenme.Saçma sapan şeylerle benim yorumlarıma alıntı yapıp egonu tatmin etme!Sen farklı birşey düşünüyorsan yaz beni ilgilendirmez benim yorumlarım bana aittir.Şaka gibi olup olmadığını değerlendirecek ne samimiyettesin ne de o hakkı ben sana verdim.Kendine gel adam gibi konuş.Benimle konuşmak zorunda da değilsin.Bir daha yorumlarımı alıntı alarak hiç bir mesaj yazma.Seninle uğraşacak vaktim yok.

KnowN bende o yüzden sordum askerlik yaptın mı "firlame" diye anlamışsındır umarım :)

Senide ilgilendirmez askerlik vs.Ben yorumumu yapmışım ve bu benim şahsi görüşümdür.Bu ülkede düşünmek ne kadar zor ve ne kadar aşağılanır bir eylem olmuş!Sizene benim ne düşündüğümden hoşunuza gitmediyse okumayın yorum yapmayın.Yapacaksanızda adam gibi yapın.Biri diyor şaka gibi biri diyor askere gittin mi?Şimdi buraya cevap verecek olsam hiç biriniz kaldıramaz hele hele böyle bir zamanda.O yüzden susuyorum.Sizin bildiğiniz günlük rutinleri ben çok yaptım vazgeçtim emin olun!O yüzden sabrımı taşırmayın yolunuza bakın.

bende zaten beni ilgilendirdigi için söylemiyom durumu anlaman açısından söyledim.ahkam kesme öyle sabrımı taşırmayın filan öyle küpe takmayla saç sakal uzatmayla olmuyo bu işler klawye başında kardeşim bilmem anlatabildimmi gidip göreceksin yorumu oralarda...

bu haberin dogrulugu tartısılır dogrulugu tartışılırken buna kaç kişi destek verecek diyede bir bakılır yanı devlet okadar mı güçsüzdür bdp istedi diye ozerk yonetım verecek birinci yerel yonetımler istedikelrı kadar özerlik talebinde bulunsunlar meclıs buna kara veriri digelimki yerel yonetımler bole bir karara imza aatı pekı polıs asker teskılatı ne olacak özerlık demek genel yonetım dısında yenı bir yonetım demek ve genel yonetıme tabı butun kolluk kuvetler ozerk yonetım içinde cıkarılır ve özerk yonetım kendı guvenlıgını saglamak için genel yonetımın on gorecegı bir şekılde kolluk kuvetini şekıllendırır buna ek genel yonetım özerk yonetım için de belirli sartlarda asskerı birlikler bulundura bilir artı buna butun cografı ulkerınde onayı gerekır yanı bugun turkiyede böle bir yonetım olsa yarın iranda suriyedede bu olacak iran veya suriye bunu kabul edermi

yanı ole haberde yazıldıgı gibi 4 kişi bir araya gelsın özerklik kursun basitdeğil

bu olsa olsa ortalıgı karıstırmak için ve ileride olaylar çıakrmak için şehırde şuan az olan ama olan huzru kaçırmaktan oteye gidemez
bu haberden dolayıda butun kütleri özerklik istiyorlar diyede suçlayamayız

zaten ordaki biçok insanın bunu baskı altında yaptıgını herkes biliyor ama bazı arkadaslara bişeyleri anlatamıyoruz...

Anası babası belirsiz döller
Vatan istiyormuş nah size vatan
Kucaktan kucağa dolaşan dullar

Katırla eroin taşımak ile
Vatikan kıçını kaşımak ile
Dağlarda donunu düşürmek ile

Kucaktan kucağa oturmak ile
Ev yakıp köyleri batırmak ile
Kancıkları dağa götürmek ile

İmralıda ayıları var diye
Üç beş çakal dayıları var diye
On on beş bin sayıları var diye

Ne Mehmetçik biter ne fişek biter
Ne katır kulunlar ne eşek biter
Biz bitirmek için vurursak biter

bu haberinde yalan olduğu baştan belli.

güneydoğuda sizin bilmediğiniz bir türk cenneti gaziantep var. :)

özerklik ilan etmesi biraz zor. antep buranın kalesi burayı yıkamazlar.

2 milyon insanı geçemezler.

Bunuda AKP ye Bağlayanlar Çıktı Harbiden Pes =)

şu saatten sonra geri dönüş olacağını sanmam.

birisi yazmıştı ya parçalanma ya egemenlik diye şu an gerçekten o ayrımdayız.

artık hangi hükümet gelirse gelsin bunun terör olayı düzeleceğini sanmam.

şimdi açılım ile kürtleri ayaklandırmak var birde dışarıdan dış güçlerden pkk ya destek var.

kürtler ayaklandılar artık onları susturabileceğimizi sanmam.dış güçlerle de ilişkisi kesilmediği

sürece bu ülke de terör olayları bitmeyecektir...

Kürtler Ayaklandılar Gibi Bir Genelleme Yapmanı Ayıpladım Doğrusu. Bu Yüzden Belkide Bu Sorun Çözülmüyor. Genelleme Yapmaktan Herkesi Aynı Kefeye Koymaktan. Ben Vatanını Seven Biriyim Aynı Zamandada Kürdüm ve Ayaklanma Gibi Bi Eylemimde Yok ki Aksine Yaptıgım Çok Şeyler Var Ama Burdada Bunlar Konuşulmaz. Bence Genelleme Yapma Herkes Kaybeder.

Kürtler Ayaklandılar Gibi Bir Genelleme Yapmanı Ayıpladım Doğrusu. Bu Yüzden Belkide Bu Sorun Çözülmüyor. Genelleme Yapmaktan Herkesi Aynı Kefeye Koymaktan. Ben Vatanını Seven Biriyim Aynı Zamandada Kürdüm ve Ayaklanma Gibi Bi Eylemimde Yok ki Aksine Yaptıgım Çok Şeyler Var Ama Burdada Bunlar Konuşulmaz. Bence Genelleme Yapma Herkes Kaybeder.

Kardeşim milleti anlamıyorum bu medya tuzağına pat diye nasıl atlıyorlar.
Ya benim kendi hocam var Diyarbakırlı kendisi diyor hiç alaksı yok. Arıyor var mı birşey anne baba oralarda yok kızım buralar gayet sakin.
Eeee nerde bu ayaklanan kürtler birde biz görelim.Bizim Sakaryada tatangalar var bir tanesi ayağa kalksa demek ki tüm Sakarya ayağa kalkacak.
Ya bıraksınlar bu velvele ayaklarını.
Toplasan 10-12 tane adam için nufusun %40ını kötülüyorlar.
Bunu fırsat bilen bazılarıda nefretin kusmak için şerefsiz kürtler hain nerden geldiği belli olmayan bilmem nebilmem ne ağıza alınmayan şeyler.
Ulan hıyar onları Allah gönderdi.Yüzyıllardır Kardeş yaşamış senin deden de sen ne halt oluyorsun.Kürtler Selahattin Eyyubinin askerleridir.Bediüzzaman'ın emaneleridir.en önce Allah'ın kulu Peygamberin ümmetidirler.
Bunlar hep oyun bu oyunlara düşmeyin.
Hadi dinsizsin diyelim evlat kavga şiddet neyi çözmüş tarihte bak bakalım sırf ayaklanma doğurmuş şiddetten şiddet marazdan maraz doğurmuş.O zaman insan olarak barış içinde yaşayacaksın.

Pkk Ergenekon gibi örgütlerin en nefret ettiği şeyler şunlardır sürekli söyleyerek yüreklerini dağlıyorum sizde yapın.Bu sözlerden acayip nefret ederler:
Türk-Kürt-Çerkez-Alevi-Manav-Laz-Gürcü vs vs aklıma gelmeyen yurttaşlarımın hepsinin kökeni aynıdır Hz.Adem(as) ve Onun hanımına dayanıyor hepside kardeştir.
Kimse ayıramaz topunuz onar onar yüzer yüzer gelse yine Allah dilemedikçe ayrılmayız...
Alayınıza maden suyu...

akp adam gibi parti olsaydı çıkıpta doğuda gelen pkk lıların bayram yaparcasına otobüslerin üstüne çıkıp kutlamalarına engel olurdu.

adam gibi parti olsaydı hukuku u teröristlerin ayağına götürmezdi.

adam gibi parti olsaydı ayrımcılık yapılmayan kürtlere açılım gibi saçmalığı çıkarmazdı.

bakınız hangi devlet başka açılım yapmış.onlar açılım yapmaz ama biz de oldumu açılımı desteklerler.

açılım yaparak sözde bazı kürtlerin dediği gibi ayrımcılık var diyenlere istediğini vermiş oluyorsunuz.

hala akp ye bağlıyorsunuz diyosunuz.

arkadaşım kime bağlıyalım ?ülkede yer yerinden oynar akp ye bağlamayın diyosunuz.

akp öle bi kör etmiş ki gözlerinizi ne olursa olsun akp ye bağlamayın diyosunuz.

ayıptır ya.benim suçummu yani bütün bunlar?türk milletinin suçumu?Tsk nın suçumu?

Geri