Kürtajj...:(

kürtaj kadar kötü bişey yok . Allah'ın verdiği canı nasıl alıyorlar hayret...

ulan bu işi yapan ve yaptıranların d.tune sokacan o aletleri gorecekler dunyanınn kac bucak olduunu!sex yapacaksan bari onlemini al da uc kurusluk zevkin pesinde katıil olma serefsiz.....

kötü birşey. bayanların izlememesi lazım aslında ama burdaki bebek oldukca büyük. üzücü bişey. kadınlar kadın dogduguna erkeklerde erkek olduguna pişman oldugu andır sanırım.

Gercekten kotu, kurtajın cınayetten farkı yok bence bu yuzden dogum kontrolune bıraz daha onem vermelıyız...

Bilinçsiz toplumun katlanması gereken acı gercekler bunlar.
Aile planlaması dıye bişey var değil mi. Önce korunmuyorlar sonrada
pişman oluyolar. hayret doğrusu

ya hala bu kadar ilkel sekildemi yapılıo kerpetene benzıyen seylerle fılan

ßenim ßiLdiğim Vakum'La yapılıyormu$.. ama ilk defa gördüm.. İğrenç. YazıK.. Kesin Japondur onu yaptıran.. :S

yazık ya :(

ıqrench ya aLLah kimsenin ßashına ßoLe 1 dert wermesin :S

tek kelime ile ALLAH BELALARINI VERSİN,,,,
bu arada arkadaşlar cinsel sorulara cevap veren sitelere girin de bir bakın.ülkemizde bu iğrençliğin geldiği boyutları kendi gözlerinizle görün.Sorulan sorulardan %80 i ...............yaptım sizce Hamilemiyim? şeklindedir.

bir anne olarak,yaptıranı ve yapanı şiddetle kınıyorum.bunlar insanlıktan çıkmışlar hayvanlaşmışlar desem hayvanlarada çok büyük haksızlık yaparım.çok yazık.

Adi bunlar iste böyle,Yaptiklarini yanlarina kalmaz.Bundan adim gibi eminim.Allah buyuktur

yazık ya 2 dk zevk için olmayacak şey

Geri