Kürtajı Çare Olark Düşünenler İşte Katliam +18

pis katil anne babalar, kendi cocugun u kat leden ler serefsizdir -göz göre göre nasil olabilr ya böyle bisey igrenc

ALLAH c.c böyle insanlara hidayet nasip etsin inşallah
:((

tüylerim diken diken oldu abi ya ne bu ya

ilker55' Alıntı:
ALLAH can veriyo insanlar da alıyo....görüntüler çok kötü ama artık liseli kızlar bile kürtaj yaptırmaya başladı yasal olmayan yollarla ...bence bi poşete koyup ellerine wermek lazım işte bak bir anlık zevkinin faturası bu die....
Tamamen sana katılıyorum

harbiden katliam hele son goruntu insanın kanını donduruyor bence kurtaj yaptıracaklara once bu goruntuleri gostersinler daha sıonra vicdanları varsa yaptırırlar belki paylasım icin saol

yaa ınanmıyorum yoq bole bısı bu ne yaa.. cocukmu bu

yazıklar olsun...

Bunlar nasıl insan olur yaww...Eli aya belirginleşmiş bir bebeği kii artık o da bir insan olmuş demektir, nasıl öldürürler acımadan....Lanet okumak doğru olmaz ama allah belalarını versin demekten kendimi alamicam....

Paylaşım için sağol....

insanligin cok züyuf oldugu düsüncesinden sonra sapik diye bilirsiniz ama nedense bana bir zevk verdi...cok kücükler...iki dolarin yaninda ki eller..degil parayi ele almak...para onu 8 kereden daha cok icine alir...bende öyle yasta ölmek isterdim diye bir düsünce geldi aklima...isyan degil ama..daha cok bir inziva...herneyse..tsk ederim..slmetle kuruntu

ya ne serfsız ınsanlar var bu dunyada ya mademkı bakamıcan nıye yapıyosun yaa

allah belasini versin onnarin :(
bu ne la.. sövecemde sindi forumdayis..

allah belasini versin onnarin :(
bu ne la.. sövecemde sindi forumdayis..

off acımak deil için parcalanması hiç deil unca cocuugun günahına anlık zevkler için giren insanlar ahhh ah ALLAH çok yüce ALLAh çok sabırlı yarabi bizide cehennemin kavurucu yüzünde gölgende senin hakimiyetinde senin verdigin nimetlerden faydalanan müslümanlarından kıl hata yapmaktan koru tek güvencemiz gerek dostumuz sensin Yarabbim ! Kıyamet bunların yüzünden yaklaşıyo daha parmakları ayrılmamıs çocuun :((( nediyim hepsi çıkıcak çok kötü olucak ama ALLAhın hakimiyetinde şimdi gülenleri sonra görüces

ilker55 sana cok hak veriyorum.... allahin verdigi cani bi tek allah almali... bi halt yiyiyorsalar bari arkasinda dursunlar bea .5 dakkalik zevk alip nede olsa aldiririm diyenlere yaziklar olsun onlar bu sahneleri görsünlerde ne yaptiklarini nekadar büyük hata yaptiklarini anlasinlar...

yok abi insanlık kalmamış ya içim gitti ya o küçücük şeylere nası kıymışlar ya:(

abi simdi o bebeklerın ne sucu gunahı wardı ki yaa 5 dk lık bi zaewk için bole olaylar.....ne gerek kardesım.!yazıktr ya

Geri