Kürtajı Çare Olark Düşünenler İşte Katliam +18

üfff, kolay kolay iğrenmem ama bu gerçekten..

yazık cokulara ya :(

izlemenizi pek tawsiye etmem..... :ter:

gece gece midem kalktı ya...ama yinede emeğibne sağlık...kimsenin başına gelmez inşallah bu olay...

...bilinçli yaşam tarzı için iyi bi öğüt gibi görüntüler....aman diim dikkat edelim arkadaşlar ya....

....olmasın böle görüntüler...herşey tadında....

abi pes diyorum ıcım acıdı ya ış kadında bitmiyo tabi erkek de dıkkat etcek

Boşverin herkes kendi bacagından asılır.Akıllı olsaydılar.5 dakikalık bi olay icin bunları cekerim derlerse sonuc böle olur. :sigara:

e yani....herkez bilmeli yaptığı şeyi ya...bi anlık bastıramadığımız duygular yüzünden...başka canlar yakmayalım ya...

...cem-i cümlemize kendine hakimiyet temenni ederim...

ALLAH can veriyo insanlar da alıyo....görüntüler çok kötü ama artık liseli kızlar bile kürtaj yaptırmaya başladı yasal olmayan yollarla ...bence bi poşete koyup ellerine wermek lazım işte bak bir anlık zevkinin faturası bu die....

yazık günah yaa nasıl yaparlar böyle bişeyi millet s..kinin sevdasında resmen.sinir oldum yaa.abi 5 dk lık zevk için o çocuğa nasıl yaparlar bunu.öbür tarafta nasıl hesap verecek bunlar ?çok canım sıkıldı çoook :(

yazık walla........ kürtajı yaptıranlara izleticeksin bu görüntüleri vicdanları varsa eğer biraz sızlasın ya...

bu insnlar ne yaptıklarını bilmiyolar Allahtan korksaydılar bunları yapmazdılar,can almak cinayete girer Allah katında....

Çok iğrenç ve çok yazık

cinayetin modern çeşitlerinden biri, adı:kürtaj

prezervatif ve diğer doğum kontrol yüntemleri kullanılmazsa olacağı budur.

Ben daha önce izlemiştim bunu göslerim dolmuştu o nedenle şimdi izleyemedim. Hassas olan arkadaşlarında izlemesini tavsiye etmem.

Belki görürlerde ibret alırlar. Paylaşım için tşk ederim...

Geri