Kürtajı Çare Olark Düşünenler İşte Katliam +18

dehşet ve vahşet bi şey allah belalarını varsin

arkadaş başım döndü resmen yaa. Allah kimseyi saptırmasın.

Ortada iğrenç bi durum olmasada gerçekten çok kötü bir olay.. Bir insanlık ayıbı olarak değerlendiriyorum :(

dünyam şaştı ya bunu izlediğimde ne biçim şey bunlar sakın izlemeyin tavsiyem

bunlarin ne suclari vardiki sadece dunyaya gelip gelip bizleri sevindirmek ise bu yavrularin suclari peki soruyorum sizlere ya bunlarin bi tanesi bizler olsaydik ne olurdu ???? bunlari izlemek bile insana hayatin gercekligni onumuze seriyor lutfen yapmaylimm bunlarin bu daha dunaya göz acamadan katl olunan bebeklere bunlari yapan insan olamaz tskler

abii walla yazık bu çocuklara..ne insanlar war yaa..bi$e diemiyorum..desemde anlamazlar ki.. :mad:

bu ne kardeşimm yaa!!!1 2 yaşında ki çocuğuna bunu kimse yapamaz değil mi?sadece karnında oldugun da iş başkamı oluyo.bu hatayı yaşamayınn ne olurrr...

bunu daha önce islemiştim çok acı bi olay yaa nası kıyabiliosunus o minicik yawrulara sizin zewkinisin cezasını onların çekmesine ne hakkınıs war allam yaa pfff sinir oldum

Arkadaslar görüntüler gercekten hos degil ama bir kürtaj degil. Anne karninda ölen cocuklarin doktor tarafindan disari cikarmak icin, bizzat parcalanmasidir hatta daha igrencleri vardir. Bu bir tibbi bir müdaheledir ve de yapilmasi gerekmektedir yoksa anne ölür. Bu gösterilen cocuk nereden bakarsaniz bakin en az 6 aylik bu devrede kimse kürtaj yapamaz. gercekten hos degil ama doktorluk böyle bazen yapman gerekebilir yoksa anne de ölür.

içim gitti yaa nası kıyıyonuz o yavrucaklara:'(

wow buda nesi ya abi olmaz böle lanet olası bişi bunu.....offf ne dicem bilemiorum:((

ya abilerim inşallah yüce ALLAH bunlari yapan insanlari kısır bırakırda bu yaptıklari kötülüklerin değerini anlarlar ALLAH bu insanlari gazab etsin inşallah neyse arkadaslar bi anlık zevk için bunlarin yaptıgını yapmayın.eğer yapcaksanız bile anal dediğimiz türden yapın biraz dikkatli olalım

ben izlemiştim başka bi yerde...çok etkilenmiştim..evdeki bebeğe bile 1 ay dokunamadım valla....bunu yapanlar tam cehennemlik.....:( :( :( :( :(

gerçekten de çok büyük bir vahşet adam öldürmek gibi birşey benim başıma gelirse kesinlikle böyle birşey yapmayı düşünmüyorum yazık allah can vermiş artık onlara ileride neler çekeceklerini hiç bilmiyorlar

ya seni tebrik ederim aslında iyi bişey yapmışsın çünkü kürtajı düşünenlere iyi bir kapak olmuş tşk

abi ölmeden öldürecenizsiz beni bea...Allah tan kokuıları yok heralde bunların

Geri