Kürt teröriste “Ananın yanına dön!”

-HaKiKaT-

Altın Üye
Reaction score
0
Tayyip bölücüleri affedecek

Seçimlerden 1,5 yıl önce Mersin’de Tayyip Erdoğan’ın karşısına çıkan bir çiftçi, Tarım Bakanı’nın Anayasa’yı ihlal ettiğini söylemiş, “Çiftçiyim, sizin hükümetinizin tarım politikaları yüzünden ekinden verim alamıyoruz, anamız ağlıyor” diye yakınmıştı. Tayyip Erdoğan’ın hakkını arayan Türk emekçisine cevabı “Ananı da al git buradan!” olmuş, bu sözü daha sonra eylemlerde ve Cumhuriyet mitinglerinde kendisine karşı bir slogan olarak, “Tayyip ananı da al git!” şeklinde ortaya çıkmıştı.

Bu tavrın bir söylem olarak bir ülkenin başbakanına yakışmayacak kadar düzeysiz olmasının yanı sıra, diğer bir yönü de Tayyip Erdoğan zihniyetinin Türk halkıyla olan çelişkisinin her geçen gün daha da fazla ortaya çıkmasıdır. Bu anlamda Tayyip Erdoğan’ın son açıklamaları bu zihniyetin çifte standardını gözler önüne sermektedir. Türk çiftçisine karşı “Ananı da al git!” diyecek kadar acımasız olan bu zihniyet, sıra Kürtlere gelince bir o kadar hoşgörülü ve bağışlayıcıdır. Öyle ki, Tayyip Erdoğan ülkeyi parçalamak için dağlara çıkan teröristlere “Ananızın, babanızın yanına dönün” çağrısı yapmaktadır.

Tayyip Erdoğan’ın bu tavrı siyasi bir gaf değildir. Daha önce bu partinin şehit analarına ve babalarına karşı olan tavrı ya da bizzat Tayyip Erdoğan’ın şehitlerden “kelle” diye bahsetmesi anımsandığında bu söylemlerin bilinçli bir tavrın sonucunda ortaya çıktığını görmek zor olmayacaktır.

Bu bir zihniyettir ve bu zihniyetin adı Kürt-İslam faşizmidir. Bu zihniyetin Türk’ün atasına, vatanına, bayrağına saygısı olmadığı gibi Türk analarına da saygısı yoktur. Bu zihniyetin iktidarında Türk’e yer yoktur.

Tayyip Erdoğan’ın bu açıklamalarından sonra Türkiye yeni bir af yasasını tartışmaya başladı. TSK ve hükümetin ortak olarak hazırladığı iddia edilen, dağdan indirme planının ayrıntıları ise şöyle dillendirildi:

Hükümet dağdakileri indirmek için Türk Ceza Kanunu’nun 221. maddesini etkin bir şekilde işletecek, suça karışmayan PKK üyelerine ceza verilmeyecek. “Örgütün kurucusu ve yöneticisi” dar kapsamlı olarak tanımlanacak. Yani sadece Abdullah Öcalan, Karayılan ve Cemil Bayık, örgütün yöneticisi kapsamında değerlendirilecek, geri kalan yöneticiler affedilecek.

TSK, dağdakilerin ceza almayacağını dağdakilere bildirme harekâtı başlatacak, Kuzey Irak dağlarında helikopter ve uçaklarla bildiri dağıtacak. Kuzey Irak’a yönelik Kürtçe TV hazırlıkları tamamlanacak. Türkiye’den yayın yapacak Kürtçe TV, dağdaki PKK’lılara eve dönün çağrısı yapacak.

Bu öneriler birilerine yetersiz gelmiş olacak ki, Anavatan Partisi Başkan Yardımcısı Niyazi Kahveci, Tayyip Erdoğan’ın bu önerilerini tamamlayacak açıklamalarda bulundu. Anavatan Partisi’ne göre “baba ocağına dönmek” yeterli değilmiş. Gabar, Cudi, ve Kandil Dağları iskana açılmalı ve buralarda çiftçilik yapılmalıymış.

Yani teröristler Kandil Dağı’nın eteğinde analarının dizinin dibinde sebze meyve yetiştirecek, Türk Ordusu’nun görevi Kandil’i bombalamak yerine, teröristleri sebze yetiştiriciliğine ikna etmek için bildiri dağıtmak olacak!

73owac0.jpg

8b5f19e.jpg

8c156rb.jpg

tayyip ananı alda yanıma gel sen,

T.C. bu kadar bir seviyesiz bir başbakan görmemiştir tarihinde..

Ordumuz dün vardı, bugün var ve yarın da olacak.. Bunların ellerine düştüğümüz günleri görmemek tek dileğimiz..

sizi gidi iktidar heveslileri sizi, ßu ne lahana ßu ne turşu üzgünüz kıral çıplak artık....
milet olarak farkındayız kasaları dolmuş ßankalar gün geçtikçe iştahınızı kaßartıyo ama artık o devirler ßitti yedirmezler sizde ßu yeni duruma ßir an önce alışsanız sizin açınızdan iyi olur kafalarınızı güncelleyin artık içinde ßulunduğunuz ßu ruh hali hiçte iyi değil durumunuz kötüleşiyor... hadi seçilmiş ßir ßaşßakana saygınız yok ßari 20 yılı aşkındır ülkenin kanayan yarasına melhem olamadınız tuz ßasmayın. orduyu kullandınız, yargıyı kullandınız elinizden geleni ardınıza koymadınız ama olmadı şimdi kan üzerinden politika üretinizi milet görmüyormu sanıyorsunuz insaf derler adama...
ßu günki star gazetesine ßir ßakın şamil tayar kıral çıplak diyor!...

ŞAMİL TAYYAR'ın yazısından bir bölüm...

Bakıyorum, bazı çevrelerde Kaleler bir bir düşüyor feryadı yükseliyor.

Abdullah Gül Cumhurbaşkanı oldu. Dediler: Çankaya Kalesi düştü, gericiler kaleyi ele geçirdi!
Haşim Kılıç Anayasa Mahkemesi Başkanı oldu. Dediler: Yargının kalesi düştü, irtica yargıda tavan yaptı!

Mustafa Kumlu Türk-İşin yeni patronu oldu. Dediler: AK Partili hacı Türk-İşi iktidarın arka bahçesi haline getirecek, işçilerin kalesi düştü!

Profesör Dr. Yusuf Ziya Özcan, Erdoğan Teziçten boşalan YÖK Başkanlığına atandı. Dediler: Yüksek Öğretimin kalesi düştü, türban üniversiteleri teslim alacak!

Fazıl Say da, bu koroya katıldı: Türkiyeyi İslamcılar ele geçirdi, terk edeceğim.

Kamuoyunu yanlış yönlendiriyorlardı ama mesajların gerçek adresi orduydu.

Bekir Coşkun gibi bu kesimin sözcüleri, TSKyı bu gelişmeler karşısında sessiz kalmak ve selam durmakla suçladılar. Darbe isteyen yazarlara hergün bir yenisi eklendi.

Şimdi daha iyi anlıyoruz ki; yıllarca bu ülkeyi kalelerle bölüp, halkı düşman görerek yönetmişler.

Artık Türkiye eski Türkiye değil, değişerek dönüşüyor. Yönetenler ile yönetilenler arasına çekilen surlar, bariyerler, kaleler bir bir ortadan kaldırılıyor.

Ve artık halk, egemenliği kullanmanın keyfini yaşıyor.

Askeri ve sivil bürokrasi, egemenliği halka devretmemek için direniyor.

Kavganın asıl nedeni budur.

Cumhurbaşkanı Gül diyor ki: Ben işçi çocuğuyum. İşçi çocuğu olarak Cumhurbaşkanı olabiliyorum.

Haşim Kılıç diyor ki: İlkokul mezunu olan bir ailenin çocuğu olarak Anayasa Mahkemesi Başkanı seçilebiliyorum.

Mustafa Kumlu diyor ki: Okur yazar olmayan bir çiftçi ailenin sabanla ve çobanlıkla büyüttüğü bir çocuk olarak en büyük işçi kuruluşunun başkanı olabiliyorum

Devlet Bakanı Mehmet Şimşek diyor ki: Altı yaşında Türkçeyi öğrendim. Suyu, yolu, okulu olmayan bu harabe köyden çıkıp bakan olabiliyorum.

Kusura bakmayın beyler, bu değişim devam edecek.

Yıllardır halkın omuzları üzerinde inşa ettiğiniz imtiyazlı şatolarınız, kaleleriniz bir bir yıkılacak. İmtiyazlarınızı kaybetmemek için Atatürkün ve Onun kutsal ilkelerini istismar etmenize artık kimse itibar etmeyecektir.

Egemenlik, kayıtsız şartsız milletin olacak.

Asıl şimdi Atatürkün gerçek Türkiyesi kuruluyor.

o bu deil de adamlar resmen mutlakiyet kurdular herşey ellerinde ????? bunun sonu nerde ben de bilmiyorum

Sonucta Bu Adam Turkiyenin Basbakani Ne Olursa Olsun Saygi Duymalisiniz Bole Terbiyesiz C Eyazilan Yazilari Kiniyorum Bu Yorum Yapacak San Adam Gibi Yapin Utaniyorum Sizin Gibi Turk Evlatlarindan

gene bu ananıda al git lafını gördüm sinirim bozuldu ...ama ben bişey söylemek istemiyom kimsenin anasına dil uzatacak kadar düşmedik daha

daha seviyeli olalım

seviyeli ol seviyesiz sensin -yurtseven-Bu sözüm hem sana hemde sana teşekkür edene adı YURTSEVEN

Kaleler düştü diyorsunuz.Peki merak ediyorum bu kaleler daha önce kimindide fethedildi...

Sonucta Bu Adam Turkiyenin Basbakani Ne Olursa Olsun Saygi Duymalisiniz Bole Terbiyesiz C Eyazilan Yazilari Kiniyorum Bu Yorum Yapacak San Adam Gibi Yapin Utaniyorum Sizin Gibi Turk Evlatlarindan

Bizim gibi Türk evlatlarından utanma git oğlunu askere göndermeyen Tayyip'ten Tayyip'in şeyhlerinden,Tayyip'in kurduğu dini sömürüden utan...Diyecek laf bulamıyorum.

Bu tür yorumlara sadece acıyorum :((( bende sonuna kadar sosyal demokrat yapıda bir insanımdır ancak demokrasi gereği bir seçim yapılmış ve bu hükümet iktidara gelmiştir bunu kabullenemeyen ve kendine sosyal demokrat diyen ve demokrasiden habersiz, sadece moda diye demokrat geçinenlerin yapabilecekleri tek birşey vardır bu da demokrasinin ne olduğunu öğrenip hayatlarında davranış biçimi olarak demokrasiyi kabullenmektir.

Bu tür yorumlara sadece acıyorum :((( bende sonuna kadar sosyal demokrat yapıda bir insanımdır ancak demokrasi gereği bir seçim yapılmış ve bu hükümet iktidara gelmiştir bunu kabullenemeyen ve kendine sosyal demokrat diyen ve demokrasiden habersiz, sadece moda diye demokrat geçinenlerin yapabilecekleri tek birşey vardır bu da demokrasinin ne olduğunu öğrenip hayatlarında davranış biçimi olarak demokrasiyi kabullenmektir.

Yorumumu tekrar ediyorum sen Tayyip'ten ve Tayyip yandaşlarından utan.

way canına ya siz ne kadr postal sevdalısınız yani şimdi ordu ihtilal yapsa sevineceksiniz ve ulusalcıyız diye övünüyosunuz bu mu sizin demokrası anlayısnız yapmayın arkadslr bir ihtilalin ülkeyi tam 50 yıl geriye götürdügünü biliyomusnuz? biz şimdi batıdan geriysek işte sebebi askeri ihtilaller ve saçna sapan siyasetlerdendir. bizim yüce ordumuz ne kadr siyasete karısmazsa o kadr bu insaların gözünde yücelecek ve halkımızn güveni katlanarak artıcaktır. yaşasın demokrasi yaşasın türk ordusu

bu hukumet politikaları sürerse 84 yıl geriye gideceğimizi biliyor musun?

kendinizden farklı gördüğünüz bir görüşü, iktidarı veya partiyi aşağılamaktan zevk mi alıyorsunuz?
ülke insanlarının yarıs oy vermiş, aslında bu insanlar nezdinde biraz daha dikkatli olamaz mıyız?

Geri