Ülkemizin başka namlı şehirlerinde yaşayanlardan da bu tür tehditler duyduk... Bu cinayet.. Suç..Milliyeti yok ki.. Alparslanın torunu Türkler de Selahaddinin ırkdaşı Kürtler de, Peygamberimizin soyu Araplar da, veya Hz. Musa'nın soyundan Yahudiler de vd. her gün cinayet işliyor, hırsızlık yapıyor, tecavüz ediyor... Günah ve suç etiketlerini bir milletin özelliği gibi kullanmak insanlığa yakışmaz.. Türk olarak ırkımızı seveceğiz, atalarımıza saygı duyacağız, geleneklerimizi yaşatacağız, ülkemizi de koruyacağız ama başka milletlere de hakaret etmeden...
bir olaya alıp da bütün kürtler böyledir demek doğru değil.
phoenixx yazdıklarına aynen katıloyorum
kürt sorunu bu olabilirmi demi$sin.butun kürtleri kapsiyor o zaman.
o kadar çok merak ediyorsan imzasını gider emniyetin ilgili birimlerine şikayette bulunur öğrenirsin ...site ismi var ya yetmezmi ..bir sorununuz varsa sitenin sahibi kimse ondan öğrenebilirsiniz kimin haberi olduğunu ..
ben diyarbakırlıyım ben kürdüm adamı bilmem naparım diyen ben yüzlerce olay gördüm bunun yüzde 80 i doğu kökenlilerdi ..ben genelleme yapmıyorum ama bazı kürtler bunu yapıyorlar kardeşim .sana denk gelmemiş olabilir .banada denk geldi napcaz şimdi
iyide sana ne oluyo onu anlamadım ben senin verdiğin kaynağa birşey demedimki haberi yapanın imzası yok dedim ayrıca tüm kürtleri aynı kefeye koyamazsın bu ülkede hala vatanını milletini seven milyonlarca kürt asıllı vatandaş var hepsini aynı kefeye koymak sorunu derinlemesine ele almak değil sadece ybuüzeysel ve kaçamak olarak geçiştirmektir ki ülkeye en çok zarar veren şeylerden biride budur
ya bu bilinçli olarak yine gündeme geliyor bende bu gibi birton olayı anlatayım sorumsuz davranan bir medya soytarısının haberini bu sitede gündeme getirmekte garip doğrusu üstelik vurgulayarak farklı renkkte dikkat çekerek yine bir milliyetci duygu gibi gösterilip buralarda egoları tatmin etmek madem niyetin haber vermek bu zaten tv lerde gazetelerde verildi neden burada aynısını verip üstelik kışkırtıcı sözleri ayırarak veriyorsun o da merak konusu zaten bu ülkeyi çok sevdiğini söyleyenler bu hale getirmedimi ha derdiniz iç savaş cıkarmaksa kimsenin gücü yetmez haberiniz olsun yok ben haberi verdim benim niyetim bu degıl dersen buda yalan burda bunları dedıgım gıbı vurgulamanın anlamı yok ha bırde anketler var garıpce onlar zaten facıa
3-4 gün önce bir Özel Harekatçının Hakkari'de yaptığı vahşeti görmüyorsun bir de alaycı bir şekilde "Kürt Sorunu Bu Olabilir mi" diye başlık veriyorsun. Seni protesto ediyorum, bir Kürt olarak Türklerin bir millete Yunusun gözüyle baktığını biliyorum. hakarete varan yorumları yazanların türklükten nasiblerini almamış çağ dışı, gerici kafalar olarak nitelendiriyorum.....
Pis Kürtler Ne Olcak
Birincisi Siirtlilerin % 50 si Arap geri kalanlar ise Kürt, Türk, Zaza vs. Bu olayı Kürtlere mal etme, bir Arap veya başka bir ırktan da olabilir.
İkincisi Özel Harekatçının o çölde işi ne. bu olay polisin işi. Türkiye hukuk devleti ise o çocuğun cezasını hukuk kuralları çerçevesinde verir. Zaten hukuk devleti değil ki, hukuk devleti olsaydı o Özel Harekatçıyı meslekten men ederdi,
Üçüncüsü biz; kimi, neyi, ne zaman ve nerde protesto edeceğimizi gayet iyi biliriz, bundan önceki yorumumda protesto etiğim gibi
Dördüncüsü Sen ve seninle aynı düşüncede olanlardan hiçbir tavır beklemiyorum. Zaten tavrınızın ne olduğu belli. Bir çocuğa yapılan bu vahşeti alkışlayanlardan hiç de iyi bir tavır beklenilmez.
Ne sen haklısın ne o çocuk. Türkiyede Kürt-Türk çatışmasını çıkaranlar sensin ve o çocuktur. Neyneyney diye zibidinin yorumuna bak bakayım şimdi küfür etsem iyi mi olur. Niye tavrını o üyeye koymuyorsun. Koymazsın zaten bir kere Kürtlere küfür etmiş, onun yorumu senin hoşuna gidiyordur. bak bakayım onu eleştirdin mi. yo! ama ben bir özel harekarçının yaptığını tasvip etmiyorum diye yorum yazdım hemen karşı çıktın.
Katılıyorum.Siirtliler böyledir diye bişey yok.Her milletin iyiside vardır kötüsüde,katilide vardır hümanistide,hırsızıda vardır dürüstüde,dinsizide vardır inzeviside vs...Arkadaşlar Galeyana Gelmeyin, Bu Münferit Bir Olay, Bu Lafları Herhangi Bir İlden Olanda Söyleyebilir, Haber Sitesi Milleti Sorumsuzca Geriyor. Bu Olay Türkiyenin Her Yerinde Olabilecek Münferit Bir Olay.
Merak etme çoktan şikayet ettim bile. Bir de senden bekledim etmemişsin yazık. Son yorumumu tam anlamadın. Neyse bu ülkede kürt olarak doğmuşsan hemen başka bir devlete git ve oranın vatandaşı ol. Çanakkale ve Kurtuluş Savaşında senden dökülen kanı görmüyorlar. GAZİantep'i, ŞANLIurfa'yı, Diyarbakır'ı, Batman'ı nasıl aldığını bilmiyorlar. Bilmiyorlar dostum bilmiyorlar..benden önce sen görmüşsün madem şikayet etsene o mesajı ? neden şikayet etmiyorsun da bana tepki ver diyorsun ? asıl tartışmayı körükleyen sensin .sen şikayet edersin diye ben bişey demedim ama sen etmiceksen ben şikayet ederim o mesajı meraklanma .bakalım şikayet edecekmisin diye bekledim ama nerdeee ?
kürt türk çatışmasını çıkaranlar o polise o askere kursun sıkanlar ve taslıyanlardır .bunları normal görenlerde yine bu çatısmanın mimarlarıdırlar .sen o çocuğa karşı yapılandan vahşet diye bahsediyorsun ama o çocuğun yaptığına yanlış diyemiyorsun nedense ? sen o çocuğun ve polise askere kursun sıkanların taslıyanların yaptıklarına önce bi yanlıştır de ondan sonra ben o polisin biraz daha yavaş müdahale etseymiş daha iyi olurmuş derim merak etme .ama önce sen ?
Merak etme çoktan şikayet ettim bile. Bir de senden bekledim etmemişsin yazık. Son yorumumu tam anlamadın. Neyse bu ülkede kürt olarak doğmuşsan hemen başka bir devlete git ve oranın vatandaşı ol. Çanakkale ve Kurtuluş Savaşında senden dökülen kanı görmüyorlar. GAZİantep'i, ŞANLIurfa'yı, Diyarbakır'ı, Batman'ı nasıl aldığını bilmiyorlar. Bilmiyorlar dostum bilmiyorlar..