'Kürt Sorunu' Bu Olabilir mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yüce_türk

Banned
Reaction score
0
'Kürt Sorunu' Bu Olabilir mi ?​

YEŞİLPINAR'da, her ikisi de 30 yaşındaki Sinan Çilekli ve Ümit Omak, önceki akşam, aynı mahallede oturdukları bir kadına otomobilli iki kişinin laf attığını gördüler.

Sinan Çilekli, kadını rahatsız edenleri uyardı. Bunun üzerine şüpheliler, "Biz Siirtliyiz. Bize karışanı gebertiriz" diyerek Çilekli'yi kalbinden bıçaklayıp olay yerinden kaçtılar. Bıçaklandığını anlamayan Çilekli daha sonra göğsünden kan geldiğini fark edince arkadaşı tarafından Yeşilpınar Tıp Merkezi'ne götürüldü. Çilekli, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. İki yıl önce eşinden boşanan bir çocuk babası Çilekli'nin cesedi, yakınlarının taşkınlık yapması nedeniyle gizlice Eyüp Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

kaynak

yorumsuz :angry:angry

şimdi ben buraya çok kaliteli küfürleri dizerdim ama gereksiz şekilde yanlıs anlamalar ve sacma tartısmalara meydan bırakmamak sebebiyle elimden geldiği kadarıyla herhangi bi yorum yapmadan anasayfaya dönmek istiyorum...allah belalarını versin

Şerefsiz, PsiLikLer İşte. Bu Gibi OLayLarda MemeLket Adı SöyLeyerek Karşısındakine Göz Dağı Vermek GeneLde Doğu ve Güneydoğuda Yaşayanlara Mahsustur.Ama Bunu Sindirme OLarak SöyLerLer.Bu İki Cani, Gerçekten NiyetLerini YapmışLar.Yazık OLmuş ÖLeene

Tüm Siirtliler onlar gibi olsaydı Siirti başlarına yıkardık o dallamaların.
Malesef öyle olmayanlar var İçlerindeki pislikler kirletiyor.

ondan sonra millete laf atıyo insanlar...

görenler laf atılan kadına yardım etmediler...

ulan nasıl yardım etsinler ... biri bu haberdeki gibi kalbinden bıçaklar diğeri yol verme kavgasında üniversiteli çocuğu kafasından vurur bi başkası jiletle yüzünü keser... bu nasıl memleket bu nasıl insanlık ...

etraftakilerde aman benim başıma bişey gelmesin diye korkudan bişey diyemiyor...

herkes kendine göre haklı... haklı olmayan 1 tek kişi var oda yanına erkek olmak için bıçak, silah, veya jilet alarak dolaşan o şerefsizler...

Onlardan korkan onlar gibi olsun.
Ben de Merzifonluyum ...

Birdaha Küfür Edersen Banlanırsın, Söylemedi Deme....

artik asmaliyiz böylesi seyleri ya adiler insan cani bu kadarmi kiymetsiz.asicaksin böylelerini ibret olsun diye......

Arkadaşlar Galeyana Gelmeyin, Bu Münferit Bir Olay, Bu Lafları Herhangi Bir İlden Olanda Söyleyebilir, Haber Sitesi Milleti Sorumsuzca Geriyor. Bu Olay Türkiyenin Her Yerinde Olabilecek Münferit Bir Olay.

Arkadaşlar Galeyana Gelmeyin, Bu Münferit Bir Olay, Bu Lafları Herhangi Bir İlden Olanda Söyleyebilir, Haber Sitesi Milleti Sorumsuzca Geriyor. Bu Olay Türkiyenin Her Yerinde Olabilecek Münferit Bir Olay.

yoo bence haber sitesi germiyor ..haber gayet doğru verilmiş ..

ben bu lafları ve bu tür olayları genelde kürtlerden duyuyorum ..başıma geldiği için biliyorum

genelleme yapmadığımıda vurgulamak isterim ..

1-arkadaşlar bu haberin niye imzası yok ,yani kim yapmış ismini görebildinizmi kaynağa baktımda haberi yapanın ismine rastlayamadım
2-şimdi diyeceksiniz ki ne alakası var ben de diyecemki size çok alakası var çünkü MİT denen sözde Türk milletinin örgütü olması gerekirken maaşını bile amerikan devletinden alan güruh varya tabii burada hepsini kastetmiyorum içlerinde bu vatan uğruna hiç düşünmeden kellesini verecek insanlar olduğundan emin olduğum bu örgüt bir süredir özellikle Tayyip iktidarı döneminde yazılı basının %85 -%90'nını ele geçirdi ve amerikalı abilerinin isteği doğrultusunda bütün basın yayınla istedikleri gibi oynamaya başladılar en büyük özellik leri ayrılıkçı haberler ve Türk milletini küçük düşüren haberleri imzasız olarak yayınlamak dikkatinizi çekerim İMZASIZ eğer bir gazetede haberin altında o haberi kimin yaptığına dair kısa künye yoksa (ad-soyad gazetenin şubesi) bilinki o haber MİT kaynaklıdır ha ben yanılıyorda olabilirim tam terside olabilir ama dikkat edin mantıklı düşünün bu ülkede adam birine kızdığında nereli olduğunumu söyler yoksa ana avrat dümdüzmü gider bana göre bu haber kötü niyetli benim fikrim bu

1-arkadaşlar bu haberin niye imzası yok ,yani kim yapmış ismini görebildinizmi kaynağa baktımda haberi yapanın ismine rastlayamadım
2-şimdi diyeceksiniz ki ne alakası var ben de diyecemki size çok alakası var çünkü MİT denen sözde Türk milletinin örgütü olması gerekirken maaşını bile amerikan devletinden alan güruh varya tabii burada hepsini kastetmiyorum içlerinde bu vatan uğruna hiç düşünmeden kellesini verecek insanlar olduğundan emin olduğum bu örgüt bir süredir özellikle Tayyip iktidarı döneminde yazılı basının %85 -%90'nını ele geçirdi ve amerikalı abilerinin isteği doğrultusunda bütün basın yayınla istedikleri gibi oynamaya başladılar en büyük özellik leri ayrılıkçı haberler ve Türk milletini küçük düşüren haberleri imzasız olarak yayınlamak dikkatinizi çekerim İMZASIZ eğer bir gazetede haberin altında o haberi kimin yaptığına dair kısa künye yoksa (ad-soyad gazetenin şubesi) bilinki o haber MİT kaynaklıdır ha ben yanılıyorda olabilirim tam terside olabilir ama dikkat edin mantıklı düşünün bu ülkede adam birine kızdığında nereli olduğunumu söyler yoksa ana avrat dümdüzmü gider bana göre bu haber kötü niyetli benim fikrim bu

o kadar çok merak ediyorsan imzasını gider emniyetin ilgili birimlerine şikayette bulunur öğrenirsin ...site ismi var ya yetmezmi ..bir sorununuz varsa sitenin sahibi kimse ondan öğrenebilirsiniz kimin haberi olduğunu ..

ben diyarbakırlıyım ben kürdüm adamı bilmem naparım diyen ben yüzlerce olay gördüm bunun yüzde 80 i doğu kökenlilerdi ..ben genelleme yapmıyorum ama bazı kürtler bunu yapıyorlar kardeşim .sana denk gelmemiş olabilir .banada denk geldi napcaz şimdi

Kurtlar vadisi senaryosu gibi olmuş hocam,

Memati ne tarafa düşüyo?:durdurun:durdurun

Eger bir insan bir digerini gozunu kirpmadan olduruyor ve bunu adina "kurt sorunu" dedigi seye bagliyor ise, kurt sorunu vardir. siz ne kadar yok deseniz de vardir, o otuz bin oluyu zaten "kurt sorunu diye birsey yoktur" diye diye verdik.

Eger bir insan bir digerini gozunu kirpmadan olduruyor ve bunu adina "kurt sorunu" dedigi seye bagliyor ise, kurt sorunu vardir. siz ne kadar yok deseniz de vardir, o otuz bin oluyu zaten "kurt sorunu diye birsey yoktur" diye diye verdik.

öyle diyerek değil ulash devletin büyük çaplı tedbirsizliğinden veya bilerek göz yummasından verdik

alparslan türkeş bana hükümet yetki versin 1 yıl içinde pkk yı bitiririm dedi neden verilmedi ..veya bu işlere o kadar emek vermiş osman pamukoğlu ve erdal sarızeybek gibi adamlar neden emekli ediliyor .. bu işlere kim tamamen kendini vermişse ya suikast yada emekli oluyor ..bu ülke daha kendi paşasına sahip çıkamıyor ..

ergenekona değilde türkiyede bu işleri organize eden bir çetenin olduğuna inanıyorum ..ama şuanki ergenekon saçmalıklarına değil tabi ki

Ben çok kere Türkiye'de gerçekten idam oLmasını ve bu idamLarın insanLarı akıLLandıracağını
''Biz SiirtLiyiz'' gibi cümLeLer kuramayacaklarını söyLemiştim.
Bu tarz konuLarı gördükçe inanın idamı benim gerçekLeştiresim geLiyor...
Bi köpek zaten adada kafasına göre takıLıyor,şimdi de onLarın köpekleri iş başında.
BunLarı Taksim meydanındaki IşıkLarda 1 Hafta saLLandırcaksın.
O zaman bakınız bir daha ''Ben SiirtLiyim'' diye cümle kurabiLiyor mu bu şerefsiz gibiLer !!!

Yazım KürtLere Değil ''PKK'LI İTLERE''dir.''

1 öyledir 2 öyledir ama bu gibileri yüzünden hepsini suçlamaya hakkınız yokkkk

Ülkemizin başka namlı şehirlerinde yaşayanlardan da bu tür tehditler duyduk... Bu cinayet.. Suç..Milliyeti yok ki.. Alparslanın torunu Türkler de Selahaddinin ırkdaşı Kürtler de, Peygamberimizin soyu Araplar da, veya Hz. Musa'nın soyundan Yahudiler de vd. her gün cinayet işliyor, hırsızlık yapıyor, tecavüz ediyor... Günah ve suç etiketlerini bir milletin özelliği gibi kullanmak insanlığa yakışmaz.. Türk olarak ırkımızı seveceğiz, atalarımıza saygı duyacağız, geleneklerimizi yaşatacağız, ülkemizi de koruyacağız ama başka milletlere de hakaret etmeden...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri