Kürt Sitesi HackLenmiştir (;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herhangi bir site hackliyen herhangi birisine "neden hackledin" diye sorduğumda,
"İçeriği düşünce tarzıma ters geldi hackledim" diyebiliyorsa..
Tebrik ve teşekkür ederim..

ŞİMDİ birbirimizimi yiyelim?
işde bak pkk da böle yapıyor ortamı bozuyor
akıllı olun millet aklınızı başınıza alın
kruis da kürtlere diyil pkk ya düşman biz bunu ima etmiyoruzki
ama vatana kelek atanherkez hayindirbence
devam kökü bitmeden oşehitlere rahatyok
tartişmayida bırakın olgun insana yakışmaz...

Helal daha ne diim ;)

ellerin dert görmesin, böyle güzel haberlerini bekliyoruz.

Ares Sana Katiliyorum

:clap: :clap: :clap: ARES SONUNA KADAR HAKLISIN BENCE... İNSANI AYIRT ETMEYİN. İYİYİ KÖTÜYÜ AYIRT EDİN. SONUÇ OLARAK İYİ İŞ TEBRİKLER :clap:

super iş cıkarmişiniz sonuna kadar devam

istiklal marşı çok orjinal olmuş

abi bunun için herzaman teşekkür ederim abii... helal olsun

Kruis, Partizan , SpyLynx hepinizi alnınızdan öpüyor kutluyor ve gurur duyuyorum daha ne diyeyim. çok saolun

ares abi konuda haklısın
ama zaten kruis'te bütün kürtler pkk'lıdır dememiş
benimde 2-3 tane kürt ark.ım war
bende kürt diilim
ama kürtlerin çoğusunu da sevmem
çünkü düşüncesiz,mantığını kullanamayan gerizekalı insanlar
mantığını biraz olsun kullanamıolar
aklını az kullananlar zaten direk kendini belli ettirirler
ya Allah o aklı nie vermiş aklını kullanıp doğruyu bulasın die
ama adam onu kim yönetiosa körü körüne ona bağlanıo
vede maalesef çoğusuda böle
bu yüzden sevmiom
onları ayaklandıran elebaşlarına hemen uyuyolar
belkide içlerinde war bilemem
ama şurası kesinki aklını,mantığını,fikrini kullanamayan,akılsız gerizekalı insanlar
bugün çanakkale'de yada milli mücadele döneminde düşmana karşı Türkler'le omuz omuza savaşan kürtler gelse şimdiki nesillerini inkar ederlerdi sanırım

nese konu amacından saptı gibi
sonuç olarak keşke kürtler kafalarını biraz kullanabilselerde bugün bu şekilde olaylar çıkmasa(hem bütün Türkiye'de hemde hh'de :))

arkadaşlar aslında duyarlı olduğumuz için hepimize helal olsun hele de bunu yapan kardeşime çok teşekkür ediyorum

arkadaşlar şunu hiç kimse unutmasın atılan mesajlardada düşüncelerinizdede bunu ifade edin her zaman türkiye sınırları içinde olan yaşavan ve vatandaşı olan herkim olursa olsun türk dür bunu ayrımı garımı yok tur kimsenin nüfuz cüzdanında sen şu etnik gurundan sın diye yazmaz türkiye cumhuriyeti vatandaşı diye yazar yani türk şimdi atılan mesajları okudum yalnız arkadaşlar siz laz türk kürt vasaire diye ayırırsanız ve biz türküz derseniz kendi kendinize bilerek yada bilmeyerek türkiyeyi bölmüş sayılırsınız bölücü örgütler neyapıyor etnik gurupları ileri çıkartırıyor ve bizleri o etnik gurubu telafuz etmeye zorluyor yani bilmeyerek ayırım yapıyoruz sonuç da biz türküz sideğil siniz diye nüfüs cüzdanında türk yazan bir kişiyi dutum bir etnik guruba yönlen diriyoruz kendi kendimize türkiyeyi bölüyoruz ve kimseninde bu olaydan haberi yok aten ab bile bizi parçalamaya çalışırken biz adamlara sendur biz hallediyoruz diyoruz onların bişi yapmasına gerek kalmadan biz birbirimizi yemeye çalışıyoruz şimdi başlık olayını banaçtım neden kürt yerine pkk yazmadınız diye arkadaş kürt diye bir ulusmuvarda siz dutup kürt sitesini hack ledik diye yazıyor sunuz bunun yerine pkk yazsanız daha makbule geçerdi dedim olayı tartışma konusuna taşımamak için mesaj atmadım ama yazılanları okuyunca şaşırdım kaldım
1-türkiye sınırları içinde yaşayan her insan türk dür hangi dinden dilden ırktan olursa olsun
2-kürt diye bir ulus yada millet yoktur sadece bunu kendilerine dedirttirmeye çalışan yani bölücü örgütler pkk kadek gibi bu unsurlar vardır
3-hiç bir gurup türkiyede azınlık değildir azınlık diye bişide yoktur bunları çıkartanda biziz
bunları iyice aklınıza yazın ilerde sizlerin içinden daha çok vekiller başkan lar çıkar ilerde aklınızda olsun :)
atatürkün türkiye cumhuriyeti tanımlamasınıda anayasa kitabını bir açın bakalım neyazıyor sonra burada konuşun forumun geneli zaten hep geçlerden yani kanları kaynayan kişilerden oluşuyor ufakbir lafla kıyametler kopartmaya hazır sınız önce bir aklınızı kullanın mantık yürütün sonra buraya yazdıklarınızı düşünün sonucu siz görecek siniz
baya bir nutuk oldu ama umarım okur ve anlarsınız

mukemmel iş cıkarmışın tebrik ederim

Ben Buraya Yeni Geldim Ama Inanin Geldime Pisman Olmadim Emegine Salglik
Alllah Herkese Boyle Guzel Bi Site Hack Lemeyi Nasip Etsin

süpersin kruis ellerine saglık kardeşim devamını bekliyoruzz :eek:

Hack adına güzel iş tebrikler ama Dikkatini çekerim polemik yapmak isteyenler ilk başta beni karşılarında bulurlar. Bu tür başlıklardada iş bana düşüyor sarkofokos Adlı üye Unlimited banlandı Haddini bilmeyip Bu şekilde genelleme yapan varsa devam etsin sorun değil...

Mendo üç Gün Ban Cezası

guzel olmus sitenin hacklenmesinde emgi gecen tum arkadaslara tesekkurler :D

helal :aba: :aba: :aba: olsun tebrikler çalışmalarınızda başarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri