Kürt Sitesi HackLenmiştir (;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
allah allah daha bugun baktım ya.site çalısıyordu . helal olsun anlınızdan öpüyorum helal be fazla lafa gerek yoq

başarılar..
BODY { SCROLLBAR-ARROW-COLOR: red; SCROLLBAR-BASE-COLOR: black }
firefox da böle bişi çıktı sayfa altinda:) index de iyi

eline sağlık süper

tebrikLer Kruis va baSariLar

ellerinize sağlık dostum çok güzel olmuş bu arada erenay e nin fikrine katılıyorum

OFF be o istiklal marşı o kadat gzl yakışmışkı helal kardeşim

süpersin başka birşey denilemez allah senden razı olsun

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

hocam tüm alıkşları hak edıyorsunm helal olsun. tüm türkiyenin gururu olmaya layıksın sen .

arkadaşlar herkesi kınıyorum bi aklı başında insan buu konuya bu başlığa böle cvp vermez bia türk olup türklüğümüzü bilelim onlarda insan yok bi çare falan o zaman türk sitesi hacklendiğinde türk sitesi hacklendi yazalım ben bi müslüman bi türk olarak geröektden yakıştıramadım sizlere bunu iş ii ama o başlık ve mesajlar ....ne bilim önemli olan insanlık her meshepde her ırkda şerefsizlerde var ii de kimse yok diyemez orda 3 6 şerefsizi kışkırtıp bizleri birbirimize düşürüyor bide işe yarayan kürt varmı die bi laf geçti allahın yarattığı bi insana böle bi tabir ne bilim benim aklim hiç almıyo ne kadar bende karşıtı olsamda

MaVeRcİk' Alıntı:
arkadaşlar herkesi kınıyorum bi aklı başında insan buu konuya bu başlığa böle cvp vermez bia türk olup türklüğümüzü bilelim onlarda insan yok bi çare falan o zaman türk sitesi hacklendiğinde türk sitesi hacklendi yazalım ben bi müslüman bi türk olarak geröektden yakıştıramadım sizlere bunu iş ii ama o başlık ve mesajlar ....ne bilim önemli olan insanlık her meshepde her ırkda şerefsizlerde var ii de kimse yok diyemez orda 3 6 şerefsizi kışkırtıp bizleri birbirimize düşürüyor bide işe yarayan kürt varmı die bi laf geçti allahın yarattığı bi insana böle bi tabir ne bilim benim aklim hiç almıyo ne kadar bende karşıtı olsamda

DedikLerin komiğime gitti biraz :) Türk sitesi hackleyince Türk Sitesi Hacked yazıyoruz neden Türk diye tepki gelmiyor ; ama Kürt sitesi hackleyince Kürt sitesi Hacked yazınca tepki geliyor gerçekten komik Ben kürtler kötüdür demedim ki Sadece Kürt sitesi oldugu için Kürt Sitesi Hacked yazdım . Brezilya sitesi olsa Brezilya sitesi hacked yazardım yani büyütülcek bişi değiL bu . Onlar Türk sitelerine nasıl çakınca gururlanıyorlarsa Ben de yaptım ve de yapmaya devam edicem .

onların yaptığı herşeyi yapmak zorundamıyız tartışılır tartışmaya gerek yok zaten sadece kendimizi küçültdüğümüzer inanıyorum bu atılan mesajlarla başlıkla

nese eline sağlık

kruis sen varya manyaksın
tam benim kafadan biri bu:) seni coksevdim real yada sanaldatanışalım kanka kerdeş olup böle kaynaşalım bana pkk demeyin
net sunucularını ucurasım geliyor cildiriyor fittiriyorum
yatmadım yatmadım pezevenkleri beklemekden askerde 17 ay dahlarda yatırmadılar
önüme canlısı koyun elimle parcalamazsam serefsizim
kruis allahına kurban devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Maverin dediği gibi
ben kürt değilim aksine kürtlerden çok çektim
komünizm e karşıyım ama aynı şekilde faşizme de
insanlara din ve ırk yapmayın burası ha
evet pkk sitesi olsaydı ana avrat sayın ama
her kürt pkk lı dır diye bu yobaz düşünceyi
kafanızdan silin iyi o zaman bende bu cumartesi bir
site indircem ve kocaman lazlığa ölüm yada
bir türk sitesi hack len di yazim
ve bu söz bilmem ne anlatır

Almanların yahudileri katlettiği dönemlerde çok güzel ve seksi bir hatun Einstein'a bir mektup yazar ve derki; 'Gel ölene dek sevişelim, sevişelim ki bizden üreyen alman soyu, senin gibi zeki; benim gibi güzel olsun.' Ve Einstein hiç düşünmeden cevap mektubunu yazar ve der ki 'Tamam evlenelim evlenmesine ama ya bizden üreyenler senin gibi güzel benim gibi zeki olacağına SENİN GİBİ APTAL BENİM GİBİ ÇİRKİN OLURSA NE OLACAK...

ve partizan sanada yakışmadı be canım

Biz yakışanı yapmayız zaten yakıştırırız :)

adın ne zamandır partizan senin
ben partizan adında bir insana söyledim

Ben senin söylediğine cevap vermedim ki canım söylemek istedi söyleyiverdim :D

eğer site bölücü içerikliyse elinize sağlık ama değilse de keyif için yapmış olursun sorgulamam yani...:)

senle ne konuşmaya nede tartışmaya gelir zaten aklı başında biri olsan durup düşünürdün bi

nese uzamasın en azından böle bi kişiyle

Mavercik konuyu neden uzatıyorsun ki Kitletmekse amacın direk söyle kitlesinler sorun değiL . Yaptım , yaparım da ne yani ? Daha cevap vermene gerek yok .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri