Kürt Olmak (Okuyun da İbret Alın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 şer 30 ar çoğalırsanız tabi yoksul kalırsınız..
Devletin parası vergilerimiz size gidiyor..çocuk yardımı,parasız elektrik..
Türk vatandaşından az hakkınız mı var yasalar herkesi bir tutuyor.Kürtçe konuştuğu için kim kimi yadırgıyor..Sorun senin gibi yediğin kaba s.çan ayrılıkçı ş.refsiz tohumlarında..
Daha ne istiyonuz açıkca dökün ortaya gevelemeyin..Verelim bizde elinize kara saplı oynar başlıyı..

vay vay vay korktum yav burda herkes kafa uçuruyo ne oldu sizin insanlıgınıza senin atan değilmiydi kalem kılıçtan daha keskindir diyen niye egitipte ögretmiyosun barışıda eline kılıcı alıyorsun lütfen arkadaşlar

bence bu konu kilitlensin

çünkü bakıyorum da arkadaşın amacı düpedüz provokasyon
ve cahil insanların aklını çelmek

""biz biz"" diyerek de resmen pkk yandaşlığı yapıyor!!!

Maalesef beceremedeniz ve beceremezsiniz. 30 yıldır operasyon yaptınız ama hep kaybeden siz oldunuz. Anneler ağladı göz yaşı döktü biz adam gibi yaşam istedik ama siz bunun farkına varmadınız. Bizi yoksulluğa muhtaç ettiniz. Ha bu arada 1992 yılında 500 köy yaktı tsk hem de diyarbakırda...Biz bitmeyiz bitirilemeyiz...

Yemek yediği kabı tuvaLet oLarak kuLLanan sizLer..Kundaktaki bebeği kurşuna dizen sizLer..Adam gibi yaşam istediniz ha?
Adam oLmadan adam gibi yaşayamazsınız satıLmış beyinLer ! Adam gibi yaşamak istiyosanız oturun oturduğunuz yerde.Dağa çıkıp "devrim" hayaLLeri kurmayın.
Hee bu arada

HackHeLL bi provakasyon sitesi değiLdir uLan..Çek git dağına!

Hackhell de pkk lı şerefs.z istemiyoruz!

tamam Arkadaşlar Bu Kadar Msj Kasmaya Gerek Yok Bu Kadar Gereksiz Bir Konuya...konuyu Adam Ettik Walla.bırakın Siz Smod Arkadaşlar Ilgilenir

Açık Bir şekilde Pkk Yandaşı Oldugunn Anlaşıldı Sizede Gelcek Sıra

Msj Kirliliği Olmasın

vay vay vay korktum yav burda herkes kafa uçuruyo ne oldu sizin insanlıgınıza senin atan değilmiydi kalem kılıçtan daha keskindir diyen niye egitipte ögretmiyosun barışıda eline kılıcı alıyorsun lütfen arkadaşlar

ne diyorsun sen ?
serefsiz resmen pkk'yi destekliyor
30 bin insanimizin canini alani destekliyor resmen

biz kürtlere karsi degiliz sunu bi beyninize sokun

Maalesef beceremedeniz ve beceremezsiniz. 30 yıldır operasyon yaptınız ama hep kaybeden siz oldunuz. Anneler ağladı göz yaşı döktü biz adam gibi yaşam istedik ama siz bunun farkına varmadınız. Bizi yoksulluğa muhtaç ettiniz. Ha bu arada 1992 yılında 500 köy yaktı tsk hem de diyarbakırda...Biz bitmeyiz bitirilemeyiz...

Adam gibi yaşam istediniz... Ama adam gibi davranmadınız... Sorun bu.

Biz öl öl bitmeyiz ya adam gibi olursunuz bize de adam gibi muamele edersiniz yalancı medyanızla kendi psikolojik savaşınızı yapmazsınız ve de köylerimizi basıp insanlarımızı öldürmezsiniz faili meçhul diyip de kandırmayın ozaman böle olmazdı

sizin iyi kafanızı yikamışlar pkknın doguna gayet iyi çalıstıgı kolayca goruluyor..
pkk kürt türk laz çerkez müslüman hristiyan demeden öldürüyor ve hala pkk ya inananlar var senin köyundekileri öldürende pkk sen bunu göremiyosan tartışmaya da gerek yok sana cevap vermeyede çünkü ne desem anlamassın beynini yıkamışlar birkere!

1-O resimdeki masum insanları kadın-çocuk demeden öldüren lafta sizlerin hakkınızı savunan(Türkiye Cumhuriyeti'nden alamadığınız ne hak varsa) malum terör örgütüdür.
2-Bu ülkede Çerkezi de,Lazı da v.s yaşıyor ama hiçbiri Kürtler gibi ülkenin bölünmez bütünlüğünü tehdit edip ekmeğini yediği topraklara ihanet etmiyor.
3-Geçmişte bazı düşmanlara karşı birlikte savaşmamızın bugün başkaldırıp bağımsız bir devlet elde etme hakkınızı doğurduğunu nereden çıkardınız????
4-Konuyu açarken kullandığınız (alıntı olduğu belli) tarih bilgisinden ve bazı gerçeklerden tamamen yoksun yazıya acaba siz kendiniz gerçekten inanıyor musunuz yoksa savunduğunuz ve hiçbir mantıklı dayanağı olmayan bir savı bu gibi saçma sapan ve tarihi çarptırarak yazılmış yazılarla başkalarına empoze edeceğinize,öncelikle aklıselim düşünerek nereden geldiğinizi ve nereye,nasıl gideceğinizi iyi etüd etmenizi tavsiye ederim.

Unutmayın Türk Halkı ve Devleti tarihi boyunca hiçbir zaman bırakın beraberca tarihe imza attıkları insanları,düşmanlarına bile hak etmediği muamelerde bulunmamıştır.

işte kendinin ne kadar aşşağılık oldugunu söyluyorsun. siz, kendisinin karnını doyuran sahibine, ısıran köpekten farksızsınız. kımse sızı açlıga terketmedı. bu memlekette kurt ıscıler yok mu? senın karnın nasıl doyuyor? Siz bu duzenı bozmaya calısan kendı kardeslerını daglarda vurduran bu memleketın vatandaslarını daglara cıkaran çocgunun babasını, annesının oğlunu, kızını dağlara zorla kacıran şerefsiz ve haysiyetsiz ihanet mübdelası herıfler değil misiniz? bırakın ınsanlara duygu somurusu yapmayı. herkes dedıgın gıbı bılıyor 30 yıldır cekıyor sızı sırtımzda ve sız bununla övunuyorsunuz. sonra gelıp kucuk beynınle burada provakasyon yapmaya calısıyorsun. sizi bu ulkenın topragı kabul etmez !! (bu sözlerım PKK ve yandaslarına)

"Türkiye Cumhuriyetine vatandaşlık bağıyla bağlı olan herkes Türktür" ve de "Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yaşayan halka Türk Milleti denir". burada amaç ulusal bütünlüktür. etnik/dinsel/vs ayrımcılıkla bir toplumun birbirine düşmemesi içindir. tabii anlayana. yoksa burdan ne kosovalar çıkar da kimse anlamaz. derken kendinizi el oğlu sizi parmağında bundan daha beter oynatıyor bir halde bulursunuz. bu oyunlara gelmek çok tehlikeli. burda bir mozaik varsa, bir de bunun oluşturduğu ahenk var. kimse bu ahengi bozamaz.

edepli konuş yazdıgım cümlede kimseyi galeyana getirecek bir söz yok ben sana savşmı diyorum ben sana barış diyorum eger sen hala daha barışın kanla gelecegine inıyorsan bu senin cahilligindendir

Waow işte biLginimiz..Savaşsız barış oLmaz hazır beynin kapasitesinin sınırLarını zorLarken bunu da ekLe oraLarda bi yere..pkk bitmeden savaş bitmez!Yakında bitecek de..

yenimoqsam; tüm yazını dikkatle okudum.... Sonucda bende bu bölgede büyümüş biriyim... Kürt değilim...... Ama Devlet buraya ne kadar imkan tanımıssa bende bir Türk olarak kürt kardeşlerimle paylaştım... Gerek eğitimde gerek sağlıkda gerekse diğer alanlarda... Seninle aynı fikirde olduğum noktalarda var, tamamen KARŞI ÇIKTIĞIM noktalarda var, tartışıp bi noktada anlaşabileceğimize inandiğim noktalarda var...
gelelim hem fikir olduğumuz noktalara... terörü asla deseklemiyorum senin gibi... Asla ama asla... ancak terörün bukadar büyümesinde ülkeyi yöneten hükümetlerinde yanlışları çok oldu.( Devlet demiyorum çünkü devlet sensin benim ali ayşe ve diğerleri...) Eğer Hükümetler gerekli zamanlarda bölgeye yeterli yatırımı yapıp iş, aş, eğitim sağlasaydı işi gücü olan, karnı doyan , en önemlisi CAHİL OLMAYAN bir insan dağa çıkmazdı... Doğrudur diliniz yasaklandı, kürtçe kasetler toplatıldı dinleyenler bişekilde cezalandırıldı vs vs buraya kadar hemfikiriz... Ancak bu ülkede sadece Kürtler yok ki? Bu uklede Turklerde var Lazlar da var Ermenilerde.... Neden sadece Kürtce yasaklandı bir zamanlar? Beni kendi görüşümü söyleyim en az hükümet politikaları kadar bölge insanıda sucluydu bence... Çünkü hiç bir zaman bir laz çıkıp benim bayrağım AYYILDIZ değil de şudur , ben zonguldaktan giresuna alacam yeni bi devlet kuracam demedi, onu öyle kandıranlara prim vermedi... Ama malesef Kürtler bu oyuna çabuk kandı... Apo denen zavallı bebek katili olurken doğru kürdün bebeğini öldürdü ama Kürtler (Hepsini kastetmiyorum) Hala piji serok apo sloganları attı...Bu ülkey
beraber kurduk demişsin.. Doğrudur çanakkalede Beraber savastık... çanakkalede sadece Turk-Kürt değildi savasan ama... bunu sadece kurtlere mal edemessin... bu ulkeyi beraber kurduk kurtlerler (Bir kısmıyla) Bir kısmı kurmaya calişırken bir kısmıda hep yıkmaya caliştı yıllar boyunca.. Mesela aklıma gelenler söyliyim

806-1808, Abdurrahman Paşa İsyanı
1812, Babanzade Ahmet Paşa İsyanı (Süleymaniye)
1818-1820, Zaza Aşiretleri İsyanı (Dersim)
1830-1833, Revanduz Yezidi İsyanı (Hakkâri ve havalisi)
1830-1833, Kör Mehmet Paşa İsyanı (Erbil, Musul, Şirvan)
1833-1837, Mir Muhammed (Soran) İsyanı
1838 1. Han Mahmud İsyanı
1839, Garzan İsyanı (Diyarbakır)
1842 - 1847 2. Han Mahmud İsyanı (son döneminde Bedirhan Beyle ittifaken)
1843-1847 Bedir Han İsyanı

hatta aklıma gelenleri değil araştırdım biraz daha, (bilgilerimi tazelemeiş oldum Sayende ayrıca teşekkürler:))

*
* 1877-1878, Bedirhan Osman Paşa İsyanı (Cizre ve Midyat)
* 1878-1881, Şeyh Ubeydullah Nehri İsyanı
* 1889, Emin Ali Bedirhan İsyanı (Erzincan)
* 1912, Bedirhani Halil ve Ali Remo İsyanı (Mardin)
* 1913-1914, Molla Selim ve Şeyh Şehabettin İsyanı (Bitlis)
* 1919-22, Simko (Ismail Ağa) İsyanı
* 11 Mayıs 1919, Ali Batı İsyanı
* 21 Mayıs 1919, Mahmut Berzenci İsyanı
* 6 Mart 1921, Koçgiri İsyanı
* 4 Eylül 1924, Beytüşşebab İsyanı
* 1924, Nasturi İsyanı
* 13 Şubat 1925, Şeyh Said İsyanı
* 10 Haziran 1925, Nehri İsyanı
* 7 Ağustos 1925, Reşkotan-Raman İsyanı
* Kasım 1925, 1. Sason İsyanı
* 16 Mayıs 1926, 1. Ağrı İsyanı
* 21 Ocak 1926, Hazro İsyanı
* 7 Ekim 1926, Koçuşağı İsyanı
* 26 Mayıs 1927, Mutki İsyanı
* 13 Eylül 1927, 2. Ağrı İsyanı
* 7 Ekim 1927, Bıcar İsyanı
* 6 Temmuz 1929, İt Resul İsyanı
* 20 Eylül 1929, Tendürek İsyanı
* 26 Mayıs 1930, Savur İsyanı
* 20 Haziran 1930, Zilan(Zeylan) İsyanı
* 21 Temmuz 1930, Oramar İsyanı
* 7 Eylül 1930, 3. Ağrı İsyanı
* 24 Ekim 1930, Pülümür İsyanı
* Eylül 1930, 2. Mahmut Berzenci İsyanı
* Kasım 1931, Şeyh Ahmed Barzani İsyanı
* Ocak 1937, 2. Sason İsyanı
* 21 Mart 1937, Dersim İsyanı

* 1967, Mustafa Barzani
* 1979, İran Kürtleri
gibi gibi

Yani sende görüyorsun ki Kürtlerde tarih boyunca doğru durmamışlar... Ha Bütün bunlardan sonra benim fikrimi sorarsan;
eğer bir insan vatanı olarak Edirneden Hakkariye İzmirden Iğdıra BÖLMEDEN PARÇALAMADAN BENİM VATANIM DİYORSA.... BAYRAĞIM AYYILDIZ DİYORSA O KİŞİ BENİM KARDEŞİMDİR. TÜRKDE OLSA KÜRTTE OLSA LAZDA OLSA ERMENİ DE OLSA YOK bunlardan bitanesini benimsemiyorsa, o kişi benim öz kardeşim olsa da DÜŞMANIMDIR.... bu ülkenin sorunlarını biz kendi içimizde de çözeriz yeterki amaç üzüm yemek olsun, bağcıyı dövmek olmasın....
Şimdi sanırım sen Kürtsün kardeşim bu şartlar altında bana kardeşim diyebilirmisin?

1-O resimdeki masum insanları kadın-çocuk demeden öldüren lafta sizlerin hakkınızı savunan(Türkiye Cumhuriyeti'nden alamadığınız ne hak varsa) malum terör örgütüdür.
2-Bu ülkede Çerkezi de,Lazı da v.s yaşıyor ama hiçbiri Kürtler gibi ülkenin bölünmez bütünlüğünü tehdit edip ekmeğini yediği topraklara ihanet etmiyor.
3-Geçmişte bazı düşmanlara karşı birlikte savaşmamızın bugün başkaldırıp bağımsız bir devlet elde etme hakkınızı doğurduğunu nereden çıkardınız????
4-Konuyu açarken kullandığınız (alıntı olduğu belli) tarih bilgisinden ve bazı gerçeklerden tamamen yoksun yazıya acaba siz kendiniz gerçekten inanıyor musunuz yoksa savunduğunuz ve hiçbir mantıklı dayanağı olmayan bir savı bu gibi saçma sapan ve tarihi çarptırarak yazılmış yazılarla başkalarına empoze edeceğinize,öncelikle aklıselim düşünerek nereden geldiğinizi ve nereye,nasıl gideceğinizi iyi etüd etmenizi tavsiye ederim.

Unutmayın Türk Halkı ve Devleti tarihi boyunca hiçbir zaman bırakın beraberca tarihe imza attıkları insanları,düşmanlarına bile hak etmediği muamelerde bulunmamıştır.

Bu sorulara cevap vermediğin için ve provakasyon amaçlı bir konuyla aramıza katılmış olduğun için forumdan uzaklaştırıldın. Görüşlerini daha sakin, daha anlaşılabilir ve kırıcı olmayan boyutlarda anlatmaya çalışsaydın böyle bir sonuç olmazdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri